Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
Ани, много благодаря за инфото и за снимките, мила!  Hug Много ми хареса идеята ти и мисля, че и аз така ще процедирам.  Wink Само трябва да се ориентирам от къде да го купя като дойде времето това по-леко порт бебе.  Wink
Цвети, браво за хубавите новини!  Hug
Съншайн, и аз се радвам, че писа. Наистина се бяхме притеснили какво става с теб!  Hug
Елдра, дишай дълбоко!  Hug
Хаберлея, супер и за твоите новини!  Hug
Макензи, пий повече течности и яж повече плодове като киви, круши.  Peace
Деси, дано бързо му дадат заплатите на зет ти! Егати и работодателите има значи.... #2gunfire
Аз май си харесах най-накрая количка. Е, само на картинки в нета, де, ама и на живо ще ида тези дни да я видя.  Wink Мисля да заложа този път на X-lander XA. Доста инфо изчетох и мисля, че е добър избор.  Peace
За имената - и ние сме си избрали, ама не искам да го казвам. Когато живот и здраве се роди бебо, тогава.  Wink Почти съм сигурна обаче, че ще сме единствени с това име тук.  Joy
Бяхме на разходка до сега. Супер е времето и това слънце...много ме усмихва.  Wink
Хубав ден!   bouquet

# 211
Здравейте милички!  Hug
Пак се по загубих,но гледам да уча и да свърша каквото мога по набързо,че времето напредва,а изпитите в университета почнаха.
В този хубав ден ви пожелавам положителни моменти и много усмивки!  Hug

# 212
  • софия
Като казвате как дечицата са избрали имената на братчетата и сестричките, аз какво да кажа като моя син избрал името Джонина за бебка, и от дума на дума започнахме всички да и казваме така, близки, приятели, всички, онзи ден мъжа ми се ядоса и забрани да и казваме така, трябва и бързо ново име защото ще вземе да си остане Джонина Embarassed
Днес в болницата всички бяха с еднакви нощници, но май трябва да помисля за халат, аз такова нямам но май ще ни трябват. Гледали ли сте за стерилизатори, предишния ми беше за микровълнова, но сега има някакви нови.

# 213
Честити срещи на мамите минали ЖК!Радвам се,че всичко е нормално с вас.
За запека аз пия топло прясно мляко с мед-много ми помага.
Елдра остави я тази свекървещица по течението да ходи.Тя пък не се спря да те тормози  #Cussing out
Чинче късмет,дори и късно да ти го пожелавам,но съм сигурна,че си се справила.
Вова  тук моите приятелки на рд на децата викат"малък годеж" и общо взето същата работа с приготовленията,децата......
Аз да похваля мъжлето ми станал е много мил напоследък и ако съм под напрежение ме успокоява много,но когато е нервен няма как да го успокоя аз,защото се разстройвам заради него.Няма как-хормони.
Иначе моята майка напоследък е като свекървещица,вместо да ми помага и да ме разбира е на обратно,а добрата е свекито,но така е във всяка къща различни проблеми.Моля се бебчето като се роди да се успокои поне,че не знам вече какво ще правя с нейната критика......

# 214
Цветич аз си купих стерелизатор за микровълнова на адвент, не знам как е като се роди бебо ще видим.

# 215
  • Varna, München
Здравейте и от  мен Simple Smile

Направих теста за гестационнен диабет, чак другата седм ще излязат резултатите  Confused С още 2,5 кг съм се уголемила  Grinning и хемоглобина ми се е качил доста, което ме учудва , тъй като не вземам нищо, купих едни таблетки с желязо и други витамини, но все забравям да ги пия   Simple Smile С моят късмет , нямаше никой в кабинета и аз се обнадеждих че ще погледне бебчо по добре, но тъкмо влизам и му се обадиха от болницата, че негова пациентка е контракции и ще ражда  Flutter само чу сърчицето и хукна  Simple Smile Вече чак април ще се гледаме за последно по обстойно  Simple Smile

Радвам се че днес само хубави новини от прегледите   bouquet Момичета само така  Simple Smile

Дано и чин да се върне с взети изпити  Simple Smile

# 216
  • Добрич
Цвети, аз предишния път стерилизирах с таблетки на Чико - студена стерилизация. Този път съм решила да ползвам стъклени шишета, които или ще изварявам или ще си купя електрически стерилизатор за стерилизация на пара.  Peace Пък Джонина е много сладко.  Wink Както и да я наречете после, мисля че пак така ще и казвате отвреме навреме.  Wink Hug
Иси, браво, добри новини за хемоглобина. Нищо, де...ето къде е април, ще го видите бебока. bouquet

# 217
  • Sofia
Ваче, суперска идея, не бих се сетила!  Embarassed

Съншайн, добре, че се появи, да не те мислим толкова! Simple Smile

Иси, виж психиката как работи сама, успокоила си се, че си купила желязото и хемоглобинът сам си се качва вече.  Laughing

Деската, пълна гадост! Горките изобщо как са се справяли в тези месеци..  Confused
Дано си намери зет ти бързо друга работа, тази явно няма бъдеще, дори да му платят там нещо... Изумява ме и наглостта на шефа, да му държи тон изобщо, при положение, че не плаща! Леле, направо ми идва да ходя да му тегля един бой, много мразя такива наглеци!

Аз мисля да си стерилизирам в тенджерата, както и миналия път и също като къдрокоска да заложа на стъклени шишета. Всъщност сравнително кратък период стерилизирах и то не след всяко ядене.

# 218
СЪНШАЙН, много се радевам, че всичко е наред!

ЦВЕТИ, супер!

ДЕСКА, много неприятно!

# 219
Шунка и на мен това ми иде, ама не мога. А пък сестра ми не е борбена и бързо се предава. От кога й казвам да подадат жалба, ама не искам сега да я обвинявам. Трябваше още първия месец според мен. Сега сърцето ми се къса за тях. Нашите помагат с каквото могат, ама нали се сещаш, че ти пада всякакво самочувствие хем да работиш хем да нямаш. Дано скоро си стъпят на краката.
Благодаря ви момичета, че поне има с кого да споделя.

ПП. Имам хубави новини. Зет ми подал жалба в инспекцията по труда. Първо от там му казали да поиска ведомостите от работодателя си, но той отказал да ги даде. За това, че е отказал му налагат глоба от 10 000лв и ще го съдят по бързото производство за неизплатените му заплати. Оф явно наистина има инстанции, които си вършат работата. Много съм доволна от развитието на проблема. Добре, че преди време го посъветвах преди да му платят заплата да не се подписва никъде, защото това е масова практика в такива фирмички. Ти разпиши то това е за счетоводството, пък аз ще ти дам парите като мога.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 15:56 от deskatta

# 220

Благодаря ви за стиснатите палци. Взех ги и двата, единия с 5-ца, другия с 6-ца.
Сега се връщам да чета...
 Wink
Не пътувах много спокойно, нито приятно, но вече съм си вкъщи. Мисля даже да се поразходя.

Чин, като ти гледам корема на снимките не мога да си представя къде си ги сложила тези 10кг. Ти как си ги смяташ? Преди да забременееш колко точно беше? Да не би да си смяташ за първоначални килограми тези които отслабна докато повръщаше в началото? Аз понеже тях не ги броя. Броя си качените отгоре над първоначалните ми, и до които смятам пак да отслабвам.
Че какво ми е на корема?  newsm78 Мисля, че за ръста и габаритите  ми е доста голям. Килограмите са 10 без да броя тези, които смъкнах докато повръщах, къде са не знам. Нито ми пречат, нито се оплаквам..преди да забременея бях с поднормено тегло 2-3 кг.

Шунка, на отворените врати до колкото знам не правят ехограф на бебето.

# 221
Чин поздравления за суперските резултати  smile3501
Деска много се радвам за зет ти и ха дано вече да нямате проблеми и нещата да потръгнат  Peace
Съншайн, Хеберлеа и аз се радвам за хубавите новини от вас. А също и за другите, дано да не пропускам никой  Peace
Име още не сме измислили, ама се чудим за производно за момче от Елеонора
Против запек аз хапвам сутрин мюсли със мляко или овесени ядки и през другите хранения винаги ям супа. Без значение дали ще ям само супата или каква ще е. А и предложението на Къдрокоска е доста добро за крушите и други такива разхлабващи плодове.

# 222
Чин, поздравления. Не сме се и съмнявали в теб  Hug Hug Hug
Колко изпита остават още?
А пък коремчето ти е много сладко, да знаеш. Както и на Орнела. Едни такива кръгли като за реклама  Peace

# 223
  • София
Августа, там съм, само да не ми мине котка път.  Laughing
Доколкото разбрах, на тези отворени врати гледат и на ехограф бебето? Или преди е било така. newsm78

Така ли... аз като бях на отворени врати преди 8 г. там имаше доплер  Laughing Това ми е единствената снимка на Саша ехографска.. една пъпна връв  Joy

# 224
deskata браво за разбитието.Дано и по - голяма глоба да му наложат.

Общи условия

Активация на акаунт