Математически турнири - 8

• 49 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Току що ми се обади моята четвъртокласничка приключили са(Варна), ,не са им дали да изнесат листи със задачите,а по време на състезанието са им събрали и телефоните.
Успех на всички.

# 271
И в Пловдив не са дали на децата да изнасят задачите след ЕК - значи все пак се мисли за ограничаване на възможното им разпространяване.

# 272
Желая успех на всички математици-малки и големи!И нека имаме повече поводи за гордост:http://news.plovdiv24.bg/238797.html

Хм, че излиза ли изобщо общо класиране за АК?

За България или света?Честно да ти кажа не съм чувала.Дори не съм виждала,освен това в Пловдив.Поразрових се и намерих това:http://www.amt.edu.au/amc2010.html

Медалистите се обявяват, а и няма как да ги скрият - нали има церемония за награждаване Grinning Но не се публикуват общи класирания (както на ЕК), където да можеш да видиш, че твоето дете е на 35 място, да речем. Даже дипломите са едни такива "обтекаеми" - не пише на кое място си, а в коя група деца си влязъл (примерно  в 2% най-добри). Бях чела някъде, че това е принцип на състезанието - да не се подклажда конкуренция между децата.
Медали пък има само от 7 клас нагоре.

# 273
 И ние свършихме... нямам търпение да видя задиче и за да видя какво е решил....всъщност, кога и откъде ще можем да видим задачите ?

# 274
И ние свършихме... нямам търпение да видя задиче и за да видя какво е решил....всъщност, кога и откъде ще можем да видим задачите ?

По принцип на сайта на СМБ: http://www.math.bas.bg/smb/

# 275
  • София
И синът ми свърши. Звучеше доволен по телефона. За съжаление едва ли скоро ще разберем какви са задачите.  Sad

# 276
Моя сега го оставих. Казаха, че ще съберат листчетата. В понеделник ще можем да ги видим.

# 277
Моя сега го оставих. Казаха, че ще съберат листчетата. В понеделник ще можем да ги видим.

да бе, тея луди ли са? от какъв зор няма да се публикуват толкова време задачите? newsm78

незнам, ние други години ен сме се явявали - предните години как е било?...иначе относно резултатите, класната на сина ми каза,че ще ги проверят бързо, в училището, и ще ги изкарат през седмицата...

# 278
И моят син се върна, каза, че квесторките, 2 броя са си говорили през цялото време, но поне са били затворили вратата, за да не е толкова шумно. Звъняли звънци...деца по коридорите... Shocked
Жалко за хубавото състезание, можеха наистина да направят този ден неучебен.

# 279
да бе, тея луди ли са? от какъв зор няма да се публикуват толкова време задачите? newsm78

незнам, ние други години ен сме се явявали - предните години как е било?...иначе относно резултатите, класната на сина ми каза,че ще ги проверят бързо, в училището, и ще ги изкарат през седмицата...

Други години децата си излизат с листчетата, но сега нали са разместени часовете.... Радвам се обаче, че има дисциплина в това отношение.

Резултатът на детето си най-вероятно ще видиш до седмица в училището. Но за общото класиране ще се чака до май месец.

# 280
  • София
И в нашето у-ще не са дали задачите на децата. Такова било разпореждането от инспектората.

# 281
  • София
Здравейте. И ние се прибрахме. Някой има ли отговорите на детето за 2-3-4 клас на чернова, за да сверим. Моят е отговорил на всичко, но не всичко му е било ясно. Но имам лист с отговорите му....макар че без задачите май няма смисъл...

# 282
И в спортното във Варна не са им дали задачите . Казали че утре най- рано можем да ги намерим  в РИО Варна.

# 283
За втори клас нашите отговори са 1-D, 2-A,3-D(грешна),4-B,5-C,6-B,7-A,8-B,9-E,10-A(грешна),11-C,12-C(грешна),13-C,14-B,15-E,16-A,17-E,18-D Като последните още не съм ги проверила  Thinking

# 284
Хайде малко прясна информация и от Габрово. При нас са им събрали всичко- и задачи, и чернови. Сега дори няма да можем да проверим кои задачи е решил и на кои е допуснал грешки. Вече всичко е в ръцете на проверяващите и разчитаме на коректността им.  Peace
Иначе за около час си е решил всичко, понеже задачите били много лесни.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт