Математически турнири - 8

• 49 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
така е. много силен е випуска на 4 клас. затова ми е интересно какво са направили на ОМ.още няма резултати. дупе да ни е яко на кандидатстването Simple Smile

# 631
Дидева, позволявам си да те допълня - дано и нашия ентусиазъм и сили останат на висота, за да можем да ги подкрепяме винаги. Аз съм убедена, че ентусиазма е заразен.

# 632
  • София
Ех, най-после  Laughing Браво на децата, които са се представили достойно!

Ние сме с 11 точки, не е за хвалба, но пак е нещо: 1-ва - 7 точки, 2-ра - 4 точки, 3-та - 0 точки. Ребусите предстои да ги взимат тепърва.

Tufche, вашият резултат никак не е зле! Браво!

Браво на всички дечица!
Summer7, благодаря! Наистина не ни е лош резултатът! Явно критериите за прословутия ребус са били доста строги, но децата сега се учат, следващия път повече!

# 633
ПОЗДРАВЛЕНИЯ за достойно представилите се дечица!!!
Да се надяваме, че днес и ние ще имаме някакви новини, поне от олимпиадата.

# 634
Не познавам някои дечица тук, но много се радвам на успехите и ентусиазма им.
Summer7, tufche, elan и Макси, разбира се - огромно "БРАВО"!

И ние очакваме с нетърпение резултатите от Кенгуруто, ама на - нищо още. Тази сутрин питах нашата помощник-директорка дали вече са изпратени протоколите към РИО, а тя рече: "Не всички. Има време". Sad

ВМС в календарния план е обявено за 17/04/2011 г., а сега гледам в сайта на СМБ Изток - 16/04/2011 г. Предполагам, че второто е вярно, а? newsm78 Как ми се щеше да е на 17/04...

# 635
Поздравления за всички успели деца и от мене.
Ние от Варна все още си чакаме и винаги последни научаваме резултатите.

# 636
  • София
Поздравления за всички успели деца и от мене.
Ние от Варна все още си чакаме и винаги последни научаваме резултатите.
И в София няма.  Wink

# 637
  • навсякъде
Дидева страхотна си  Hug Моята сладурана е на първо място за трети клас със 110 точки, обаче й объркали името. Уж е само една буква ама е станало съвсем друго. Дали ще е проблем това?

# 638
Моята сладурана е на първо място за трети клас със 110 точки, обаче й объркали името. Уж е само една буква ама е станало съвсем друго. Дали ще е проблем това?
То понеже И и Ц много си приличат.  Joy В списъка на четвъртокласниците има поне няколко объркани имена. Доколкото малката се класира на национален кръг не е лошо да звъннете в ПМГ ( казаха ми, че протоколите са при директорката) и да помолите да оправят името.

# 639
  • Варна
Специални поздравления за ТРЕТОКЛАСНИЧКАТА !!! 
Ние от Варна се учим на търпение ... припомняме си "Как се каляваше стоманата"

# 640
  • Бургас
Поздравления за всички!   bouquet
Специално на Макси и майка му да честитя и тук!  Hug

# 641
  • Варна
браво на дечицата  Hug - колко е хубаво да прочетеш такива новини - става ми много драго - това са прекрасни вълнения - живи и здрави да растат
поздравления и за родителите - все така да се гордеят с успехите им  bouquet

# 642
Е, Дидева, браво и на Макси. Поздравления!

Ние очаквахме пълен брой точки на ребуса, ноооооо явно не е описала добре решението и има само 2 точки на тази задача. Здраве да е и да си отпуши най-сетне ушите!

# 643
  • София
Поздравления и от мен на всички малки и големи математици! Joy
Ние още чакаме резултати. Сигурно към края на седмицата ще излязат резултатите в училището.  Sad

# 644
Специални поздравления за ТРЕТОКЛАСНИЧКАТА !!! 
Ние от Варна се учим на търпение ... припомняме си "Как се каляваше стоманата"

Трябва да потърпим-няма как.Само за Варна допуснатите до Областен кръг на ОМ-4 клас са 285 деца.Да предположим условно че всички са се явили.За София погледнах резултатите на 4-токласниците някъде към 330 деца са.Може би във Варна има по-малко проверяващи учители.Няма как да стане по-бързо.Все пак проверките трябва да са прецизни.

Общи условия

Активация на акаунт