Математически турнири - 8

• 49 170
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Черна станция, mst благодаря ви. Тъкмо ми съобщиха, че възнамеряват да публикуват резултатите на 20-ти април и аз изглеждах така -  smile3511, когато разбрах, че всъщност вече са ги качили.  Grinning
Детето е безкрайно разочаровано. Беше сигурен, че е решил всичко.  Joy
 Аз съм доволна, че след посредствените резултати на ЗМС и НОМ и двете седмици боледуване, детето май пак навлиза във форма.

# 616

Дидева, явно си им голям фен Simple Smile

Аз ли нещо не виждам и не разбирам - в Шумен не видях резултатите от олимпиадата по математика. Има списък с проверителите на задачите, но оценки не видях. Той и документът така е направен, че свят може да ти се завие докато го прочетеш  Wink

# 617
Obsolete, я пробвай така дали ще стане.

Шумен - НОМ

# 618
  • Русе
като влезеш в сайта  - на новини - втория линк - после въртиш като изоглавен и по надолу са резултатите. явно са се затруднили децата - много ниски резултати почти на всякъде - тя и моята каза че нищо не е направила - но да видим

# 619
Благодаря, всичко е точно. Не успях да се ориентирам в таблицата, защото очаквах за 7-ми клас да видя оценките за трите задачи, а вместо това "Първи проверител", "Втори проверител", "Общо" и на всичкото отгоре и в трите колони числата са еднакви. Явно това са оценките на всеки един от проверителите, без да имаме разбивка по задачите.

# 620
Детето е безкрайно разочаровано. Беше сигурен, че е решил всичко.  Joy
 Аз съм доволна, че след посредствените резултати на ЗМС и НОМ и двете седмици боледуване, детето май пак навлиза във форма.

Абе супер сте си от всякъде, ама ако детето мисли, че е решило всичко, защо не му повярваш и не провериш? Една призната задача още и отивате на националното.

# 621
Дидева и mst едно голямо браво на децата ви!  bouquet  bouquetСъгласете се,че некой не може винаги да е на ниво-за да отскочи човек,му трябва да даде 2-3 стъпки назад,за да се засили.Пожелавам на всички да усетят сладкото чувство на победата!

# 622
Тъпкано да ви се връща - да усещате мноооооого победи, лека нощ.

# 623
  • София
Дидева, браво на Макси! Днес се радвам на успеха на две готини деца на достойни мами.  smile3501

# 624
  • София
Дидева, браво на Макси! Днес се радвам на успеха на две готини деца на достойни мами.  smile3501

Присъединявам се  Hug

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:10 от Пепеляши

# 625
Дано ентусиазмът на малките ни математици ( и в 12 клас, за нас те пак са малки  Grinning) да не стихва и все така с желание да атакуват високите върхове на математиката!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:19 от Анонимен

# 626
Някой има ли резултати за В.Търново от олимпиадата или Кенгуру

# 627
  • Варна
Макси, браво! Само така- напред!!!

# 628
  • Русе
Браво Дидева, и моята щерка е със 105 точки и не е доволна.

# 629
  • Русе
Разгледах класирането на кенгуруто в Русе  - 45 деца са класирани включително  6 място.
Победителите са четирима с една сгрешена задача. Такова чудо не е имало скоро, явно и задачите са били по-лесни от обичайните.
   Браво на всички, които полагат толкова усилия и се представят достойно / и  на родителите, които преживяват повече от самите състезатели /!

Общи условия

Активация на акаунт