Математически турнири - 8

• 49 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ех, най-после  Laughing Браво на децата, които са се представили достойно!

Ние сме с 11 точки, не е за хвалба, но пак е нещо: 1-ва - 7 точки, 2-ра - 4 точки, 3-та - 0 точки. Ребусите предстои да ги взимат тепърва.

Tufche, вашият резултат никак не е зле! Браво!

# 601
Най-после резултати, ние сме с 13 точки, 7т. на I зад., 6 на II зад.  и 0 на III зад. за 4 клас.
Според вас дали мога да видя работата на детето, тъй като според нея е решила част от ребуса, а не са ни присъдили нито една точка.

И моят син очакваше доста-доста по-висок резултат. Също е с 13 т. Има обаче присъдени 3 т. на ребуса (макар че очакваше пълен брой там). Има и 3 т. на 2 задача.
Все пак отчитам факторите, че пише грозничко, обича да смята наум. Предполагам, че някъде се е изкушил да поспести мастило на химикала си и това да му е коствало бая отнети точки - само предполагам. Но така се учи човек.

# 602
Ние сме с 16т. (много ви благодаря за линка! Simple Smile . Объркал е колкото и да е странно първата задача (нищо чудно след като и аз не можах да я реша Joy)

# 603
  • София
Ние сме с 13 т., аз съм доволна. Благодаря за линка!

# 604
Браво,РИО СОФИЯ май си спази срока.А Варна ще има да чакаме резултати от ОМ щом са казали до края на седмицата.Софийските мами поосвободиха напрежението а ние имаме още три дни.

# 605
  • Русе
eй Варна, ние сме с вас Hug Laughing. нашето РИО са ..... Sick Sick другите резултати излязоха същия или на другия ден.

# 606
  • Бургас
А миналата година до национален кръг бяха допуснати и ученици от шести клас ( по споменатите от мен критерии). Мисля, че дъщерята на Радост беше сред тях.  Peace
newsm10

# 607
eй Варна, ние сме с вас Hug Laughing.
Ооо, и ние сме с Варна и Русе! Ако нашето СМБ забави резултатите от Кенгуруто още един ден, смятам оттук-нататък да записвам детето на подобни състезания във Велико Търново. Няма да споменавам, че при нас резултатите от олимпиадата изобщо никъде не се публикуват, а се разпращат по училищата и който прочел-прочел, пък който изтрил писмото без да го провери - негов проблем.  Mr. Green

# 608
eй Варна, ние сме с вас Hug Laughing. нашето РИО са ..... Sick Sick другите резултати излязоха същия или на другия ден.

Laughing Благодаря ! Иначе нашето РИО е много дейно.Дата по дата и час през час бълва инфо за резултати от различни състезания..."Най добър зидаро- мазач" Направо е изнервящо.

# 609
Какво става с гр. Пловдив?
Даже и сайта на РИО-то не работи, когато дойде време да изнася резултати (все дава грешка)  Sad

# 610
  • Варна

Laughing Благодаря ! Иначе нашето РИО е много дейно.Дата по дата и час през час бълва инфо за резултати от различни състезания..."Най добър зидаро- мазач" Направо е изнервящо.

rotfImbo Joy Joy  разсмя ме - ама това си е чистата истина - то не бе "Най-добър зидаро мазач", "Най-добър автомонтьор"..... и какво ли още не - а резултатите по математика може и да почакат - и на мен ми действа изнервящо честно казано- днес следобяд реших и аз да ги притесня - да, ама никой не отговаряше на телефоните - дали и въобще са на работа Rolling Eyes

# 611
http://smb-gabrovo.hit.bg/files/2011-03-22-EK_2011.htm
Доживяхме камък масло да пусне...  Joy Joy Joy

# 612
Браво, Дидева, честито. Много сте добри smile3501

# 613
 Областен кръг математика Шумен: http://www.rio-shumen.net/

# 614
Е, Дидева, браво и на Макси. Поздравления  newsm10

Благодаря ви за поздравленията, Мишо е много горд със себе си, разбира се. Сега стягаме историята...успех на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт