Математически турнири - 8

• 49 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Какво следва, момичета? ВМС ли? Опс, има Пролетни МС за 8-12 клас и Хайнацки за 4-7 клас. Изпускам ли нещо?

Да, този weekend на ред са Хайнацки и Пролетните в Пловдив. Голям маратон, добре че им харесва и са издръжливи Simple Smile

# 586
Цитат
Голям маратон, добре че им харесва и са издръжливи
Ние сме на по-лек режим. Но догодииинааа... Леле-мале!

В календарния план на състезанията за тази учебна година има Балканска олимпиада по математика за малки ученици, Кипър (точка 7). Някой знае ли нещо повече за това? Кои класове могат да участват, как се избират участниците и от кого?

# 587
Цитат
Голям маратон, добре че им харесва и са издръжливи
Ние сме на по-лек режим. Но догодииинааа... Леле-мале!

В календарния план на състезанията за тази учебна година има Балканска олимпиада по математика за малки ученици, Кипър (точка 7). Някой знае ли нещо повече за това? Кои класове могат да участват, как се избират участниците и от кого?

Мисля, че не е въпрос на клас, а на възраст. В зависимост от датата на раждане могат да участват всички седмокласници и осмокласници и даже някои деветокласници. Разширен национален отбор се избира според класирането на 3 кръг на олимпиадата и още няколко състезания. А баш националния отбор се сформира след вътрешно състезание в разширения отбор.

# 588
Цитат
В зависимост от датата на раждане могат да участват всички седмокласници и осмокласници и даже някои деветокласници.
Уж малки ученици, пък то... направо са си големи!

Благодаря, Черна станция. thumbsup.

# 589
В сайта на РИО- София има публикувани резултати за 2 кръг на математиката.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 17:02 от mst

# 590
В сайта на РИО- София има публикувани резултати за 2 кръг на математиката.
mst, благодаря.

Страхотни резултати за 7-ми и особенно за 8-ми клас. Като нищо ще отрежат от националния кръг децата с 16 и 17 точки.

# 591
mst, браво на момчето ти! Страхотен резултат! Особено пък на фона на СМГ-ци...  bouquet

# 592
  • София
Ще може ли някой да пусне линк към самите резултати, че нещо не мога да ги намеря на сайта  newsm78

Предварително ви благодаря  Hug

# 593
mst, браво на момчето ти! Страхотен резултат! Особено пък на фона на СМГ-ци...  bouquet
Взе ми думите от върха на пръстите!  Grinning
А класирането при осмокласниците направо ми взе  акъла! 28 максимални резултата! Там просто никой с по-малко от 21 точки няма да отиде на национален кръг.

София
Така става ли?

# 594
Ще може ли някой да пусне линк към самите резултати, че нещо не мога да ги намеря на сайта  newsm78

Предварително ви благодаря  Hug
Отиди на "Писма, служебна информация" вдясно на началния екран.

# 595
Цитат
София
Така става ли?

Майсторка си! Човек не може да те изпревари, Дидева  Joy. Писали сме едновременно.

7-ми клас обаче само Даниелчо е с 21 т.

# 596
  • София
Дидева, maggypan, много ви благодаря   bouquet Hug

# 597
  • София
Най-после резултати, ние сме с 13 точки, 7т. на I зад., 6 на II зад.  и 0 на III зад. за 4 клас.
Според вас дали мога да видя работата на детето, тъй като според нея е решила част от ребуса, а не са ни присъдили нито една точка.

# 598
  • София
Браво на Мишо!  Hug

# 599
  • Русе
При нас резлтати от ОМ няма. но и мен ме интересува може ли да се видят решенията на децата. на Математическата атака, моето гардже е ришило едната задача, а са и дали само 5 точки от 10 - може да не я е описала добре, но.... ми се ще да видя защо. някой има ли опит в това

Общи условия

Активация на акаунт