Математически турнири - 8

• 49 238
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В крайна сметка МОМН ли обявява класирането от областния кръг на олимпиадата по математика? Вече изгубих всякакво търпение  #Cussing out

# 571
В крайна сметка МОМН ли обявява класирането от областния кръг на олимпиадата по математика? Вече изгубих всякакво търпение  #Cussing out
Всяко РИО изготвя протокол с резултатите за съответната област. На страницата на МОМН ще публикуват само списъка на участниците, одобрени за национален кръг.

Учителят по математика на сина ми им е казал, че тази година ще има национален кръг за петокласниците

Това противоречи на регламента на НОМ за 4-8 клас и едва ли е вярно.
Пак погледнах протокола на Бургас. Там, след пълния протокол за всеки клас има страница " класирани", в която са посочени децата с трите най-високи резултата.  Такава страница има даже и за 4 клас.
Най в началото на екселската таблица има страница, съдържаща имената на предложените за национален кръг. Децата са от 7 клас нагоре плюс един шестокласник с пълен брой точки ( регламентът допуска деца от шести клас отличили се с висок резултат и оригиналност на решенията да бъдат предлагани за национален кръг).

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 12:48 от Анонимен

# 572
  • София
От РИО София ми отговориха по телефона, че утре или вдругиден ще качат резултатите от ОМ на сайта им. Още малко търпение!

# 573
  • София
злезли са резултатите за Благоевград от областния кръг на олимпиадата: http://www.rio-blg.com/pavlov/matematika.pdf

# 574
И за Враца, Добрич и Силистра - на съответните страници на РИО.

# 575
И за Враца, Добрич и Силистра - на съответните страници на РИО.

Нищо не видях на страниците им newsm78 Само на тази в Силистра имаше линк, ама се отваряше кофти и разбрах само кой е писал документа.

Би ли сложила линкове? Praynig

# 576
Някои резултати от областен кръг на НОМ

Добрич

Враца

Силистра

Позволих си да внеса леки поправки в поста си.  Grinning

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 14:47 от Анонимен

# 577
# 578
Брей, в Добрич масово ниски резултати (7 клас) обаче "прас" едно момче с 20 точки. Супер.

# 579
  • Пловдив
Национален кръг на олимпиада по математика има за 8-12 клас.
Това, обаче че децата са класирани на месно ниво не значи, че автоматично се класират.Работите се изпращат в София и отново се преразглеждат.

# 580
Национален кръг на олимпиада по математика има за 8-12 клас.
Това, обаче че децата са класирани на месно ниво не значи, че автоматично се класират.Работите се изпращат в София и отново се преразглеждат.

И за 7 клас има национален кръг.

# 581
А миналата година до национален кръг бяха допуснати и ученици от шести клас ( по споменатите от мен критерии). Мисля, че дъщерята на Радост беше сред тях.  Peace

# 582
  • Пловдив
Права си и 7 клас допускат, търсят деца за малкия национален отбор.

# 583
А миналата година до национален кръг бяха допуснати и ученици от шести клас ( по споменатите от мен критерии). Мисля, че дъщерята на Радост беше сред тях.  Peace

Точно така. Но 6 клас са "условно" допуснати, а не по право. На есенните състезания в София тази година също допускаха 7-класници, макар състезанието да е от 8 клас нагоре.

# 584
Какво следва, момичета? ВМС ли? Опс, има Пролетни МС за 8-12 клас и Хайнацки за 4-7 клас. Изпускам ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт