Математически турнири - 8

• 49 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Може и да сте писали, за което моля да ме извините, ама къде има задачите за пети клас от кенгуруто?
Надявах се днес да си върнат листите на децата, ама уви...

# 556
Може и да сте писали, за което моля да ме извините, ама къде има задачите за пети клас от кенгуруто?
Надявах се днес да си върнат листите на децата, ама уви...

Няма ги Нарцис и ние ги търсим!Като това състезание-никога не е било.Търпение му е майката!

# 557
И моята дъщеря е решила ребуса от НОМ, но има пропуски на другите задачи. Очакваме резултатите от НОМ с нетърпение Mr. Green
За Кенгуруто се надявам на  Simple Smile резултат.

# 558
до DValkova:
Класната на дъщеря ми (тя учи в ОМГ и е 5 клас) днес им е показала задачите, но не им е дала да ги преснимат.

# 559
Ние днес си взехме задачите от училище и си ги пререшихме.

# 560
Ние днес си взехме задачите от училище и си ги пререшихме.

5 клас бяхте нали?Пусни ги моля на лични!Благодаря предварително!

# 561
Става въпрос за малкия- 3 клас. Каката не ходи. Съжалявам.
Мога да я накарам да пита някой съученик утре.
Всъщност няма нужда. Посетете нашия приятел estoyanov.net.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 22:50 от mary cherry

# 562
Става въпрос за малкия- 3 клас. Каката не ходи. Съжалявам.
Мога да я накарам да пита някой съученик утре.
Всъщност няма нужда. Посетете нашия приятел estoyanov.net.

Много ти благодарим!Нашият приятел ги е качил сигурно днес,защото до вчера проверявах няколко пъти.Още веднъж благодаря и лека нощ!

# 563
Задачите и отговорите за Кенгуруто:
http://estoyanov.net/?page_id=2303

# 564
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
В сайта на РИО Бургас има класиране от олимпиадата по математика. На отделни шийтове има записано: ,,класирани ученици за националния кръг''. Става въпрос за пети клас.
За какво са класирани тези деца? Има ли национален кръг за пети клас?

# 565
Не би трябвало да има Национална за 5 клас............но ако има - още по-добре. Току-виж решили да им организират нещо. Чакаме и ние още резултати - дано днес е денят на РИО -София.

# 566
В сайта на РИО Бургас има класиране от олимпиадата по математика. На отделни шийтове има записано: ,,класирани ученици за националния кръг''. Става въпрос за пети клас.

Едва ли има. По-скоро създателите на таблицата са използвали еднакъв формат за всички страници. В такъв случай децата, които са класирани за национален кръг, по-скоро следва да се разглеждат като победители, призьори или нещо такова.

# 567
От регламента:
Предложението за участие в националния
кръг включва ученици от 7. и 8. клас с 16 или повече точки от областния кръг, а при
липса на такива ученици се предлагат първите трима с най–много точки от областния
кръг. По изключение предложенията могат да включват и ученици от долните класове с
висок резултат на областния кръг и демонстрирали отличаващи се математически
възможности в решенията си. Заедно с предложението се представят и писмените работи
на предложените ученици.

# 568
  • София и там където не се пуши
Гледам Олимпиада по български на национално само 12 клас. Сигурна съм, че друга година е имало и за 7-ми освен да бъркам с Националното състезание за 7-класници  newsm78

# 569

Учителят по математика на сина ми им е казал, че тази година ще има национален кръг за петокласниците

Общи условия

Активация на акаунт