Математически турнири - 8

• 49 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Браво на децата! Страхотно постижение!
Точно на този ребус сме кръгла нула Simple Smile Моят човек настръхва като види ребуси, може би точно защото така и не се захвана да се позанимава с тях.

# 541
  • Варна
Поздравления на четвъртокласниците от Бургас, които са решили ребуса ....

# 542
  • София
Поздравления и от мен на децата и на техните учители!

# 543
Поздравления и за седмокласничката, решила 3-та задача. Защото и за тази задача имаше дискусия.

# 544
Свързах се с г-жа Арабаджиева. Тя пък каза, че чака от МГ да й дадат резутатите, за да ги пубикува на сайта на РИО. За кой ли път - прехвърлянето на топката в действие Simple Smile Явно ще чакаме...

Явно не се спазва регламента.Седемдневния срок беше на 19.03.http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … ol_math-4-8kl.pdf
Обърнете внимание, че пише 7 работни дни, които изтичат днес, броейки съботата. Всички тръпнем, но малко толерантност ще проявя аз лично.

# 545
Ако някой знае дали са излезли резултатите от Европейско кенгуру и НОМ - област Пазарджик, моля да сподели

# 546
Свързах се с г-жа Арабаджиева. Тя пък каза, че чака от МГ да й дадат резутатите, за да ги пубикува на сайта на РИО. За кой ли път - прехвърлянето на топката в действие Simple Smile Явно ще чакаме...

Явно не се спазва регламента.Седемдневния срок беше на 19.03.http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … ol_math-4-8kl.pdf
Обърнете внимание, че пише 7 работни дни, които изтичат днес, броейки съботата. Всички тръпнем, но малко толерантност ще проявя аз лично.

Да,може би наистина от бързане съм пропуснала че става въпрос за работни дни.Но ми дойде в малко повече напрежението.Повечето четящи тука от Варна сигурно споделят мнението ми че специално във Варна винаги се получава страхотен хаос непосредствено преди всяко състезание.Това изнервя и нас и децата.Да не говорим че след Областния кръг детето се върна с глаоболие защото вратата на стаята в която бяха беше  прясно боядисана.Миришело е през цялото време. Сега чакаме.Да, ще дочакаме .Дано си струва.

# 547
  • Варна
Аз звъннах в РИО-Добрич за резултатите от областния кръг на националната олимпиада по математика. Една изключително любезна жена (експертът по математика) ми обясни, че в момента обработват протоколите и ще ги поместят на сайта. Дори тя самата ми предложи да ми каже резултата на детето. Така разбрах, че щерката се е класирала на 3 място в областта. Жалко, че за нея няма национален кръг - в 5 клас е, но това си е мноооого голям успех и сме горди Simple Smile  Wink

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 13:56 от mucunkata333

# 548
  • София
Малко да ви разнообразя. На страницата на РИО - Бургас са публикувани резултатите от Областния кръг на НОМ. В четвърти клас има максимален брой точки. Няколко деца са решили напълно прословутия ребус с умножение.

Браво на децата, гледам че проверяващите са давали и 0,50 и 0,25 т., което е добре, явно са оценявали дори и най-малкия принос на децата. Ние с ребуса сме стигнали до три букви, "a", "d" и "b", не мислела, че може "0" да е възможен вариант за отговор в ребуси, ще видим колко точки ще дадат за такова частично решение, общо взето от критериите не ми стана много ясно.

# 549
Аз звъннах в РИО-Добрич за резултатите от областния кръг на националната олимпиада по математика. Една изключително любезна жена (експертът по математика) ми обясни, че в момента обработват протоколите и ще ги поместят на сайта. Дори тя самата ми предложи да ми каже резултата на детето. Така разбрах, че щерката се е класирала на 3 място в областта. Жалко, че за нея няма национален кръг - в 5 клас е, но това си е мноооого голям успех и сме горди Simple Smile  Wink
Поздравления на девойката!

# 550
А самите задачи от кенгурото и 2 рия кръг на олимпиадата могат ли да се видят някъде?

# 551
Задачите и решенията от втория кръг на олимпиадата са качени на сайта на МОН.

# 552
  • Русе
браво на Бургас - на децата  и на проверителите.

# 553
  • Пловдив
За резултатите на олимпиадата в Пловдив - в сряда на сайта на РИО. Утре изтичал 7 дневния срок за протоколите.

# 554
за варна питах в рио варна и казаха че резултатите от олимпиададта да края на седмицата а за кенгуруто било много рано още ако някой знае нещо друго да напише

Общи условия

Активация на акаунт