Математически турнири - 8

• 49 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Има първокласник с 80 точки.
Е, това вече е върхът! Да е живо и здраво детето. Невероятно, направо! #Crazy Интересно ми е дали ще продължи така... Това е страхотно! Хич не мога да си представя моята щерка на Кенгуру за 2-ри клас...

# 661
Цитат
Има първокласник с 80 точки.
Е, това вече е върхът! Да е живо и здраво детето. Невероятно, направо! #Crazy Интересно ми е дали ще продължи така... Това е страхотно! Хич не мога да си представя моята щерка на Кенгуру за 2-ри клас...
И аз моята...........въпреки, че темата "математика" присъства в къщи ежедневно и отдавна.
Браво на детето и от мен. Дано има кой да го "подхване" навреме.
И изобщо - мнооооого голямо БРАВО и на ПАВЕЛ на Ирина, и на всички първолаци, които имаха смелостта да застанат до по-големите.

# 662
  • Русе
в русе математичката я няма и не знаят защо (озадачих се, пък и не съм ги питала), този който поддържа сайта каза че нищо не му е дадено за публикуване, а като звънях една супер нелюбезна дама каза "като виждате че не се вдига телефона, моля не настоявайте толкова дълго" - интересното е че на този телефон са 6 експерти - къде ли са всички. най-вероятно работят - може би над себе си.
а децата - ще си почакат

Реших и аз да порвъня в РИО  Русе, като Тома неверни - на мен също ми отговориха доста нелюбезно, че госпожа експертката е болна и когато се върне тогава ще има резултати?!?!?!?!
   Ами ако отсъства седмица-две?  Има да чакаме......

# 663
браво на първокласника - страхотен резултат - моят син възкликна "Мамооо, това дете е гений" Grinning

с една приятелка случайно се засякохме в училището на сина им - и тя е звъняла в РИО - оттам и казали - резултати най-рано след 25-ти - еее, ще чакаме петъка Wink

Петъка ама за кои резултати? За ОМ Областен или Кенгуруто? Аз вчера звънях на тел на експерта по математика-но се обади друг човек който ми каза че математичката я няма до края на седмицата-това ме притесни и си казах че и тази седмица може да няма резултати от ОМ.А за Кенгуруто съм заложила чакане за другата седмица.

# 664
  • Русе
Както се вижда и в други градове експертите по математика отсъстват, може би има някакво "глобално" обяснение на липсата им!

# 665
  • Русе
глобално е нежеланието им за работа ако питете мен - аз като отсъствам трябва ли фирмата да спре да работи. просто няма кой да свърши работата.
иначе момчето информационното обслужване беше много любезен - каза "като ми ги дадат ще ги кача - нищо не са ми подали", което значи че няма да е скоро.

# 666
  • София
Наистина резултата на първолачето е страхотен. balloon smile3501 При това задачите не отстъпват по трудност на тези за 3-4 клас.
А когато някой експерт отсъства не трябва ли работата му да се поеме от останалите?!

# 667
някой беше питал дали може да се види работата на детето - може. аз днес ходих да видя работата на моята - както предполагах - не я е описала на листа на беловата - хак да и е. намалили са и точките - за другия път да си знае. а на другта задача - бъркала поправяла - нищо не се разбира. иде ми да я удуша. но айде да са живи и здрави.

А къде точно може да се види? В училището, в което е бил на олимпиада или някъде другаде? Все пак ще бъде полезно да знаем за какво са ни взели точки при решени задачи. Благодаря предварително.

# 668
  • Русе
това състезание е организирано и се проведе в МГ затова там проверих при г-жата която е била в комисията. но можех да проверя и кенгуруто ако исках - в хранилището на математиците. Бяха много лююбезни и усмихнати, макар и да не ме познаха (като стара тяхна ученичка), нямах никакъв проблем.

# 669
  • Варна
mimka_n   става въпрос за Кенгуру

# 670
  • Пловдив
Пловдивското РИО пусна резултатите на олимпиадата.  Peace
http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=238
Ние както очаквах сме омазали положението - 12 т.  Confused
Като общи резултати в Пловдив без да имам компетенция да коментирам ми се сториха доста слаби...

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 16:01 от иланг - иланг

# 671
  • София
някой беше питал дали може да се види работата на детето - може. аз днес ходих да видя работата на моята - както предполагах - не я е описала на листа на беловата - хак да и е. намалили са и точките - за другия път да си знае. а на другта задача - бъркала поправяла - нищо не се разбира. иде ми да я удуша. но айде да са живи и здрави.

А къде точно може да се види? В училището, в което е бил на олимпиада или някъде другаде? Все пак ще бъде полезно да знаем за какво са ни взели точки при решени задачи. Благодаря предварително.

За София, работите от ОМ могат да се проверят в РИО, при старшите експерти по математика, работите на децата са изпратени вече при тях. Любезни са и дават информация по телефона.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 15:46 от tufche

# 672
  • София
119 СОУ са публикували резултати от ЕК, но, за съжаление, май само те. Другите ще чакаме!

http://www.119sou.com/

# 673
Гледайки разултатите на Пловдив ОМ и се учудвам на малкия брой четвъртокласници-28 деца.
Не съм запозната с регламента им за кандидатстване след 4 клас-но защо толкова малко участници?Може би пловдивчани тука ще кажат.При нас във Варна резултата от ОМ се взема впредвид и може би затова интереса е голям към състезанието.А може би задачите във Варна на Общинския кръг да са били по-лесни в сравнение със другите области и затова да има толкова много деца.

# 674
  • Пловдив
Олимпиадата не е сред състезанията, ангажирани за приема в ОМГ.  Peace
Но Кенгуруто е.

Общи условия

Активация на акаунт