Математически турнири - 8

• 49 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • до реката
Моят син е второкласник,не знам какви са задачите но той излезе доволен и каза че са били по лесни от предходните години но ще видим...На дъската било пишело кога ще излязат резултатите но естествено той не запомнил.

# 346
моят син също е доволен били много лесни

# 347
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Ей, много ни изкофтиха този път...
Нямаме си отговори, нямаме си задачи, голяма скука... Joy Joy
При тази ужасна организация мен най-много ме е яд, че прекараха това хубаво състезания между другото.
 В стаята, в която е било моето дете госпожата постоянно ги е притеснявала да свършват, че тя била втора смяна и трябва да отива в час.

# 348
  • София
  Това са задачите за втори клас на Кенгуруто
http://dox.bg/files/dw?a=442cbc393d

# 349
  • София
Някой няма ли задачите за 4 клас?

# 350
  • Варна
И аз чакам задачите за трети клас, ако някой ги има, може и на лични...

# 351
  • София
Тези за трети и четвърти клас са същите като тези за втори само, че се добавят още 6 задачи.

# 352

Нямаме си отговори, нямаме си задачи, голяма скука... Joy Joy

Да бе, поне задачи да имахме, вЕрно е пълна скука!

Апропо, някой да има задачки за 5 клас? Wink

# 353
  • Варна
О, не знаех, благодаря! Поне тези ще проверя.

Хм, детето казва , че не са това задачите.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 19:58 от ЛюбОff

# 354
  Това са задачите за втори клас на Кенгуруто
http://dox.bg/files/dw?a=442cbc393d

Въобще не мога да отворя файла!

Моля пратете ми на лични задачите!

# 355
Ааа, скука! Много си ми е добре без отговори и задачи! Grinning Ама като излязат резултатите и моят е примерно със 60 точки няма да мога да  bambam, понеже няма как да проверим къде точно е сбъркал, а вместо това само ще  smile3515 или  smile3511
Дано ме разбрахте!

# 356
Тези за трети и четвърти клас са същите като тези за втори само, че се добавят още 6 задачи.

това въобще не е вярно !!!!!
 моят си донесе черновата и там къде има буква за отговор- къде няма., но има решенията...задачите нямат нищо общо с тези за втори клас ! и не би трябвало !!! нека не се подвеждаме !!
 И аз вече истерясвам !!!! всеки път още в колата ги решаваме и обсъждаме, нямам търпение да се прибера у нас !!! направо ще ме докарат до истерия тея хора  с техните неуредици !!! да не говорим за лудницата в училище, големите( 2-ра смяна) бяха като зверове - не могат да ги удържат да не се качават нагоре по стаите !!! ужас !!!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 357

Според синковеца тия за 2-ри не са тия за 3-4 клас.

# 358
Ааа, скука! Много си ми е добре без отговори и задачи! Grinning Ама като излязат резултатите и моят е примерно със 60 точки няма да мога да  bambam, понеже няма как да проверим къде точно е сбъркал, а вместо това само ще  smile3515 или  smile3511
Дано ме разбрахте!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green, точно вие- съмнявам се, но по принцип ако ги слушаш всички всичко са си решили...аз кат чуя " лесно беше и сичко реших" и вече ми настръхва косата:)))днес сценария се повтаря, излезе,ама не толкова ентусиазиран и ми казва" абе бяха лесни задачите, сичко реших, ама то секи път е така и все излиза че  съм омазал работата накрая, та за тва не се радвам много"  Mr. Green Mr. Green...побъркахме децата вече, ей..! другите на 5 решени задачи се радват, ние за 3-4 сгрешени ше ги направиме луди  Crazy Crazy....откачена работа ! #Cussing out

# 359
Дано ме разбрахте!

Аз да, напълно.   bouquet
Ние пък си имаме отговори. gydi        smile3503  За пръв път. В пети клас. Време беше.

Общи условия

Активация на акаунт