Математически турнири - 8

• 49 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да, казали са им ги в 107, може би неофициално, но .....все е нещо. Лошето е, че не стигат точките за 2 кръг. Миналата година имаше само една сгрешена, сега 3...........кофти. Колкото - толкова.
Защо да не стигат за втори кръг? Максимумът нали е 150 т., а 135 т.  са 90%.

# 511
Момичета, публично да си призная каква Червена шапчица съм...........не мога да намеря вярно колко процента от 150 са 135 точки...............отиваме значи на 2 кръг. С такава майка, как детето да не греши!!!

# 512
Нищо незнам още със сигурност за сега няма публикувани резултати. Simple Smile

# 513
Разбира се че стигат. За 5 клас са необходими 85%, а не 90%, така че минимум 130 т и сте на Национален.

# 514
  • София
Някъде не са ли изнесени вече резултати от олимпиадата и от Кенгуруто?

# 515
  • София
За съжаление  в София ще сме последни!

# 516
Честита пролет, момичета!

Ето целия регламента за ЕК:
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … /2010_kenguru.pdf
Възможно е да не се спазят процентите в зависимост от резултатите за отделните класове и броя на децата, постигнали определен резултат. Но мисля, че при 90% трябва сигурно да отиде на национален кръг.

Поздравления на Божидар!  bouquet И на всички дечица, които са се представили добре.

На моето кенгурче резултатът няма да е много добър, но няма и да е лош. Все пак Кенгуруто е доста различно и спринтово състезание. Следващата година повече. Wink

# 517

Някой знае ли отговорите за Европейското Кенгуру за темата 5 и 6 клас?

# 518
  • навсякъде
Мале Вие събота и неделя не сте спрели да пишете, не мога да ви изчета. Жалко, че Габрово още няма нищо. Ние сме сгрешили прословутите 21 и 24 /трети клас/ може и да се класираме  Laughing

# 519
Къде излизат резултатите от областния кръг на ОМ? Звънях в МГ Варна, но там ми казаха, че тъй като те не са организатори, нямат информация?!!!  А нали уж резултатът е балообразуващ за приемане на 4 клас.

# 520
Да ... на състезанието ми казаха , че ще изкарат отговорите неделя вечерта.За съжаление още ги няма  Sad

# 521
Да ... на състезанието ми казаха , че ще изкарат отговорите неделя вечерта.За съжаление още ги няма  Sad
Все същите са, като вчера.  Grinning
http://www.smb-ruse.com/
Линкът беше публикуван още вчера, просто не си разгледал внимателно темата.  Peace
Жалко, че Габрово още няма нищо.
Може да не публикуват резултатите от съображения за сигурност. Току-виж в другите държави ги преписали!  Joy

# 522
Все същите са, като вчера.  Grinning
http://www.smb-ruse.com/

Много благодаря!   Hug

# 523
Ами, според мен идеята за тази клауза е, че ако задачите много затруднят децата, да има възможност все пак най-добре представилите се да могат да отидат на Национално. Целта най-вероятно не е да се ограничи, а по-скоро да се разшири броя деца.
А аз смятайки процента на детето съм чукнала 135/ 170, а не както трябва 135/150, оттук и грешката ми.

# 524
За съжаление  в София ще сме последни!

Едва ли!Преди малко бях в ОМГ и представете си-ужас:Резултатите за Пловдив ще излязат на 07.04.2011г.Нямат проверяващи ли или се правят на интересни.Не зная,но 20 дни стигат дори и за Австралийското кенгуру.Дерзайте математици и вие майки!

Общи условия

Активация на акаунт