ако започнеш много да заобикаляш ще му се завие свят и ще объркаш

Успех!

Като съвет мога да кажа ако си решила нещо действай, не че те не поемат инициативата, но по-бързо става ако ти си инициатор. Иначе може да си хлътваш до безкрай, а те да стигат до една граница и да не я преминават...обаче за сериозно обвързване разбрах, че не е лесна комбинация телец-стрелец. Поне аз се пробвах,пробвах...давах всичко от себе си, но НЕ. То си е и до човек, пробвай
Като съвет мога да кажа ако си решила нещо действай, не че те не поемат инициативата, но по-бързо става ако ти си инициатор. Иначе може да си хлътваш до безкрай, а те да стигат до една граница и да не я преминават...
А не съм вчерашна пикла,но уви държа се като малко дете. Къде къде с по-големи темерути съм разтопявала леда (други телци,козирози),а с този направо съм като ученичка, не знам откъде да я подхвана.
наистина съм изумена колко са ведри и разговорливи,и очарователни. Сега не знам дали ще последва нещо,не ми се иска пак аз да го търся,оставям топката в неговото поле,макар че ще ми е жално ако не поеме на никъде.
Първите две седмици всичко беше чудесно. Но знаете..твърде хубаво не е на хубаво! След това 2 седмици НИЩО. Изпари се.. Игнор и нито дума за среща. След двете седмици нерви и чудене какво се случи аз трябваше да провокирам ситуацията, да се видим и да поискам обяснение. Такова разбира се почти не ми беше дадено... С времето разбрах, че наистина казва едно, а друго прави. Не си държи много на думата. Понякога все едно аз съм тази с топките.
Споделете вашия опит с представител от тази зодия, наистина ли са толкова зле?!
...това е Невъзможно....и вероятно ще е права...