Мъжът Стрелец...

• 109 790
  • 490
  •   1
Отговори
# 105
Е, как, като на мъж му го казваш - право и директно Wink  ако започнеш много да заобикаляш ще му се завие свят и
ще объркаш Simple Smile
Успех!

# 106
Нищо не му казвай, нищо не предприемай! Ако те иска ще намери начин... Бъди трудно и недостъпно завоевание!

# 107
Нищо не му казвай, нищо не предприемай! Ако те иска ще намери начин... Бъди трудно и недостъпно завоевание!

И аз така реших. Макар да прави разни намеци и комплименти ( което според мен си е някакво постижение за тях) не предприема нищо, но и аз пък си кротувам. Май обичат да им се кланяш и да им показваш колко са велики, но няма да стане  Laughing

# 108
Специално пък за мъжа стрелец няма нужда да се правиш на недостъпна. Е , не да му се нахвърлиш веднага , но те обичат разговорливите жени и обичат да им правиш комплименти. Моят например се е влюбил след като съм му казала преди години : "очите ти са страхотни , никога не съм виждала толкова ярко зелен цвят за очи" .  Действително , не съм го излъгала , очите са му направоооо.... никога не съм виждала такива. Така че намери нещо , което има само той нещо изключително и наблегни на това , кажи му го наистина с ентусиазъм , без да ти пука какво ще си помисли.

# 109
Здравейте,дайте съвет,защото съм много далеч от тази зодия,макар много добре да се разбирам с другите огнени. Преди години бях се разочаровала от един стрелец,заради непостоянството му и витаенето в облаците и мечти (аз съм телец).Но съвсем наскоро един стрелец направо ми завъртя главата буквално от пръв поглед! За пръв път си глътнах граматиката  ooooh!  Whistling
Той е авантюрист,обича да пътува и работата му е свързана с това,обича да се забавлява,да излиза по заведения (обикновено в големи компании),да е някак център на вниманието,но и с причина-изглежда страхотно,ужасно красив е, очите му и усмивката му направо ме карат да си забравям името,поддържа се,спортува,не е точно шопинг маниак,но има страшен вкус към дрехите и държи винаги да изглежда много добре,а прави всичко някак небрежно,все едно от вътре му идва да прави нещата с лекота. До тук лесното,но от тук нататък съм  в ужас,какво да направя, за да го провокирам?Никога не ми се е случвало,обикновено съм адски смела и никога не ми е пукало особено,но сега съм някак респектирана.Не се чувствам точно на неговата вълна,както казах телец съм и луната ми е в телец,пълно добиче  Laughing Laughing Laughing Laughing Намерих си майстора,кара ме да се чувствам като срамежлива тинейджърка,ужас  Heart Eyes

# 110
Здравейте,дайте съвет,защото съм много далеч от тази зодия,макар много добре да се разбирам с другите огнени. Преди години бях се разочаровала от един стрелец,заради непостоянството му и витаенето в облаците и мечти (аз съм телец).Но съвсем наскоро един стрелец направо ми завъртя главата буквално от пръв поглед! За пръв път си глътнах граматиката  ooooh!  Whistling
Той е авантюрист,обича да пътува и работата му е свързана с това,обича да се забавлява,да излиза по заведения (обикновено в големи компании),да е някак център на вниманието,но и с причина-изглежда страхотно,ужасно красив е, очите му и усмивката му направо ме карат да си забравям името,поддържа се,спортува,не е точно шопинг маниак,но има страшен вкус към дрехите и държи винаги да изглежда много добре,а прави всичко някак небрежно,все едно от вътре му идва да прави нещата с лекота. До тук лесното,но от тук нататък съм  в ужас,какво да направя, за да го провокирам?Никога не ми се е случвало,обикновено съм адски смела и никога не ми е пукало особено,но сега съм някак респектирана.Не се чувствам точно на неговата вълна,както казах телец съм и луната ми е в телец,пълно добиче  Laughing Laughing Laughing Laughing Намерих си майстора,кара ме да се чувствам като срамежлива тинейджърка,ужас  Heart Eyes

И аз съм телец и стрелец ме омая  Laughing много зор видях докато започне да комуникира с мен по-сериозно, а не да си говорим празни приказки. Все едно си описала същия човек, и мен ме грабна с усмивката си. И аз точно като теб за първи път не знаех как да действам с някого, все събирах кураж и като го видя си гълтах езика  Simple Smile Като съвет мога да кажа ако си решила нещо действай, не че те не поемат инициативата, но по-бързо става ако ти си инициатор. Иначе може да си хлътваш до безкрай, а те да стигат до една граница и да не я преминават...обаче за сериозно обвързване разбрах, че не е лесна комбинация телец-стрелец. Поне аз се пробвах,пробвах...давах всичко от себе си, но НЕ. То си е и до човек, пробвай  Wink

# 111
Момичета, ако един стрелец ви иска той ще ви има. Щом не поема той първата крачка, по - добре оставете - няма интерес или ще ви пробва как сте и ще ви остави. При огнените знаци е така - искат ли нещо, някой, нищо не може да ги спре. Така че вие каквото и да си мислите и да искате, то си е само във вашите глави, всичко ще стане ако въобще стане само ако стрелеца реши.
Друг е въпросът дали след това на вас ще ви отърва връзка с такъв екземпляр, защото са крайно не сериозни - във всяко едно отношение, може би само в работата са ок.

# 112
Все едно си описала същия човек, и мен ме грабна с усмивката си. И аз точно като теб за първи път не знаех как да действам с някого, все събирах кураж и като го видя си гълтах езика  Simple Smile Като съвет мога да кажа ако си решила нещо действай, не че те не поемат инициативата, но по-бързо става ако ти си инициатор. Иначе може да си хлътваш до безкрай, а те да стигат до една граница и да не я преминават...
Точно така се чувствам,тъкмо да поема нанякъде и само с поглед може да ме накара да си глътна граматиката Simple Smile А не съм вчерашна пикла,но уви държа се като малко дете. Къде къде с по-големи темерути съм разтопявала леда (други телци,козирози),а с този направо съм като ученичка, не знам откъде да я подхвана.

Момичета, ако един стрелец ви иска той ще ви има. Щом не поема той първата крачка, по - добре оставете - няма интерес или ще ви пробва как сте и ще ви остави. При огнените знаци е така - искат ли нещо, някой, нищо не може да ги спре.

Това е другото,което ме плаши и спира.Все си мисля,че ако един мъж те иска ще направи първата крачка.Ако си харесам някого,като всяка една жена бих кокетничела,флиртувала,но дотам.До сега мъжете са правили първата стъпка,макар и провокирани от мен. Но с този съм се видяла в чудо.
Знам,че сериозни отношения са трудни,а телците търсят стабилност,но пусти вълнения.А той едно такова изкушение как да му устоя,здравият ми разум отказва да работи в момента. baby_neutral

# 113
Ами първата крачка я направих аз,някак небрежно из между другото и така се получи един много интересен разговор цяла нощ,все едно се познаваме от 20 години,а не сме се срещнали сега  Praynig наистина съм изумена колко са ведри и разговорливи,и очарователни. Сега не знам дали ще последва нещо,не ми се иска пак аз да го търся,оставям топката в неговото поле,макар че ще ми е жално ако не поеме на никъде. Confused

# 114
3 месеца затишие в темата. Казвате страхотни били тези мъже Стрелци? Не са Laughing
Всичко ми се беше случвало досега, но те такъв екземпляр не бях срещала. Едно говори, коренно различно прави, трето си мечтае. Не съм му ядосана. Но малко в повече ми дойде държанието му на кифла. Дръпнато, недосегаемо, безразлично. След известно време се появява от нищото. И не разбирам кому са нужни тези игри.

# 115
Е, кому са нужни? На Стрелеца, разбира се.
Започва едно, хваща второ, върши трето, а се стреми към 4-то.
Не споделя.  Умира да ти каже какво да направиш и как да го направиш без изобщо да има понятие. Започни да му говориш нещо ,което отначало не го грабва или  огнената интуиция не счете за нужно да чува, и мигом ушите му се запушват: после не помни какво си му казал, какво ти е отвърнал. Решенията се менят постоянно и винаги ти грешиш. Пилеят пари по много особен начин, така че хем  са по-добре от теб, хем имаш чувство, че си им длъжен.
Специално "моя" Стрелец: прави пари,има страшни амбиции и познанства, на които разчита  да му свършат работа. Т.е. действа "под масата", което пък за него е основание да претупа работата, дето зависи от него. Да, де, ама кой ще се наеме да си заложи задника за теб ако не си изряден, а?

Лично аз - Водолей, АСЦ Везни - най не обичам прибързаността им и начина им на вземане на важно решение "рече и отсече".

Харесвам безграничната им смелост и това, че не падат духом. Може цял свят да е против тях, те са спокоооойни и непускистични. Не се главоболят за едри неща, какво остава за дреболии. Обичат да са на центъра в центъра, да им засвидетелстват уважение. Мине - не мине да организират събиране, хапване, пийване. Не те претрупват с работа, за тях винаги "има време".

# 116
3 месеца затишие в темата. Казвате страхотни били тези мъже Стрелци? Не са Laughing
Всичко ми се беше случвало досега, но те такъв екземпляр не бях срещала. Едно говори, коренно различно прави, трето си мечтае. Не съм му ядосана. Но малко в повече ми дойде държанието му на кифла. Дръпнато, недосегаемо, безразлично. След известно време се появява от нищото. И не разбирам кому са нужни тези игри.

Ха, нали! Аз се виждам от 3 месеца с един такъв... никакъв.  newsm78 Първите две седмици всичко беше чудесно. Но знаете..твърде хубаво не е на хубаво! След това 2 седмици НИЩО. Изпари се.. Игнор и нито дума за среща. След двете седмици нерви и чудене какво се случи аз трябваше да провокирам ситуацията, да се видим и да поискам обяснение. Такова разбира се почти не ми беше дадено... С времето разбрах, че наистина казва едно, а друго прави. Не си държи много на думата. Понякога все едно аз съм тази с топките.  Crossing Arms

# 117
[quote author=_

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 13:21 от potrebitel_1

# 118
Напоследък чувам все повече отрицателни отзиви за мъжете представители на зодията Стрелец...били авантюристи, изневерявали, били вятърничави, флиртаджии и все такива отрицателни черти  Flutter Споделете вашия опит с представител от тази зодия, наистина ли са толкова зле?!
.............

момичета ,
случайно попаднах в темата Ви..интересни гледни точки на жени..
казвам интересни за да спестя точната метафората
постът   е от 2011 , но е Флагман , така че него ще репликирам с Ваше позволение

мъжът стрелец е като всеки друг мъж..глупав, умен , разумен , дебел ,слаб , и каквото се сетите друго!
Не знам защо се търси някаква предпоставка в зодията..ако мъж стрелец е бил в затвора..дали ще е романтик ??
ако е бил цял живот между нежни жени-дали ще е грубян ?
ако е получил всичко "отгоре наготово" - дали ще е мотивиран към постигане на цели ??

ако е разбивал  стени  с глави-дали ще  е мърльо впоследствие , дали няма да търси аналогична жена ?
...
мъжете като цяло сме оФце..един чифт цици и разтворени крака ни затварят очите..но това е за Един час.  Обуе ли си жената бикините..мъжът волю или неволю ще прилича на нея....

каквито сте Вие-такъв ще е и съпругът/партньорът Ви...иначе ..две успоредни пътеки

Мъжът е грубата сила , фундамента на конструкцията , но Жената е Покрива ако щете - Комина...няма къща без Комин ...това е само постройка...
 не си ли определите Цената-винаги ще сте неудовлетворени !
ако цената Ви е "активно присъствие в кревата"..тогава струвате по 50 -70 лв ....
ако цената Ви е съобразена с Това .....https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D1% … D1%8F%D1%85%D0%B0 ...тогава сте Скъпи..

някоя ще репликира  newsm78...това е Невъзможно....и вероятно ще е права...
за това има жени по 50 - 70 лв ...и Скъпи  ЖЕНИ ...трудно се постига , но за това Скъпите Жени са дефицитна стока..
жена която не си плаща сметките е евтина жена , независимо Какво заплата получава..
познавам евтини жени с по 2000 лв заплата...това е Техният избор

понеже се проточи отговора ,в заключение:

"сборът от претенции и Основания на човек винаги е константно число - равно на 100 %"

стрелец, дева , козирог...мъже , жени....правилото работи Безусловно , Винаги

кое Не е ясно още Wink
не стрелец "прави бирата" ...........а Главата
 Стрелец съм , Първа декада.........
но нито си гордея с това , нито се срамувам........ това е факт ,за който Нямам участие   Peace

# 119
Мъжете стрелци са моята слабост. Хич не са за мен, но лудвам по тях. За жалост, не е взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт