Farmville - 41

• 39 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • България, Русе
Относно мисиите намерих този сайт http://farmvilleassist.com/farmville-freak-english-countryside-q … ster-guide-part-i, в който след мисията с картинка на биричка пише- КРАЙ(за сега).
Иначе да попитам някой знае ли по колко бройки от нещата в Пъб-а трябва да направим за тебелка (например колко броя Oliviaberry beer)?

# 451
Относно мисиите намерих този сайт http://farmvilleassist.com/farmville-freak-english-countryside-q … ster-guide-part-i, в който след мисията с картинка на биричка пише- КРАЙ(за сега).
Иначе да попитам някой знае ли по колко бройки от нещата в Пъб-а трябва да направим за тебелка (например колко броя Oliviaberry beer)?
Ама сериозно ли след тази мисия пише Край(за сега). Аз си помислих, че след изпълнението на тази мисия няма да се пусне друга засега. От играта ще решат кога да пуснат другите заложени.

# 452
  • София
вече има нова мисия при мен,да си купя крава и да обера сто зюмбюла Simple Smile

# 453
 newsm78 Когато дърветата са в градинка мастерират ли се или се"броят за едно цяло"-особено ако е сборна градинката?Защото имам доста,които държа'за разсад" Laughing само в градинки и ако е така,азначава,че никога няма да ги мастерирам  Whistling

# 454
Хора може ли да  влезете във facebook.Мене нещо не ме пуска.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 08:15 от galaktik

# 455
newsm78 Когато дърветата са в градинка мастерират ли се или се"броят за едно цяло"-особено ако е сборна градинката?Защото имам доста,които държа'за разсад" Laughing само в градинки и ако е така,азначава,че никога няма да ги мастерирам  Whistling
Да мастерират се

# 456
  • Пловдив
Хора може ли да  влезете във facebook.Мене нещо не ме пуска.
И аз не мога да влезна newsm78 newsm78 newsm78

# 457
  • София
имам проблем като произвеждам агнета,постоянно ми се рефрешва фермата и ми се променят цветовете на овцете

# 458
  • България, Русе
Ха, вчера толкова търсих информация за мисиите и толкова писах и тук, а днес какво се оказва влизам си в фермата и нова мисия, продължадат си...и мисията в която се печели краварника, и следващата в която трябва да се обере 2 пъти..Няма проблеми вече Simple Smile
Изглежда вчера съм подала решна информация, съжалявам Simple Smile

# 459
Ха, вчера толкова търсих информация за мисиите и толкова писах и тук, а днес какво се оказва влизам си в фермата и нова мисия, продължадат си...и мисията в която се печели краварника, и следващата в която трябва да се обере 2 пъти..Няма проблеми вече Simple Smile
Изглежда вчера съм подала решна информация, съжалявам Simple Smile
Ти просто не искаше да ме чуеш вчера. Казах ти, че мисиите в сайта http://telme-bg.com/index.php/1/12 са тези мисии, които са заложени. Но за някои мисии трябва да дадат разрешение за започване от играта. Ето днес пуснаха друга част от мисиите и добавиха няколко нови, но като заложени. Засега са пуснати само мисиите до тази.

Съжалявам, че не е написан на английски сайта, но е по-важно да има вярна информация.

# 460
# 461
  • България, Русе
Добре, разбрах Simple Smile Вчера писах, че след мисията с халбата бира пише край за сега, защото така пишеше в онзи сайт, на който бях пуснала линк. Аз си бях останала с мисълта, че ще има още мисии след време, просто незнаех кога.
И пак казвам съжалявам ако съм объркала някой, но точно за това пусках линкове на сайтовете от които вземах информацията. Simple Smile Вече ще внимавам повече  Wink

# 462
Добре, разбрах Simple Smile Вчера писах, че след мисията с халбата бира пише край за сега, защото така пишеше в онзи сайт, на който бях пуснала линк. Аз си бях останала с мисълта, че ще има още мисии след време, просто незнаех кога.
И пак казвам съжалявам ако съм объркала някой, но точно за това пусках линкове на сайтовете от които вземах информацията. Simple Smile Вече ще внимавам повече  Wink
Не е въпроса за внимание. Вчера искаше информация защо няма друга мисия след халбата. Аз ти казах, но ти не ми повярва и тръгна да търсиш английско мнение. Е то пак беше същото, но както и да е. Защо тогава изобщо питаш нещо, когато не вярваш на отговора. Другия път за какво да ти отговарям след като така или иначе ще търсиш и друго мнение. И аз приключих вече този въпрос. Стига съм спамил.

# 463
Някой може ли да ми каже от къде се взимат тези овни на звезди?Никъде не ги срещнах в маркета newsm78

Пак питам  Embarassed

# 464
Някой може ли да ми каже от къде се взимат тези овни на звезди?Никъде не ги срещнах в маркета newsm78

Пак питам  Embarassed
Като влезнеш в английската ферма, в маркета.. там трябва да са...

Общи условия

Активация на акаунт