Farmville - 41

• 39 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Още едно WTF - туулбара не ми даде 10 кеш  Shocked

# 481
  • sofiq
На мен не ми даде 65, а 45 кеш  Rolling Eyes
То не че е много от значение де  Mr. Green
Странното е, че стимулуса ми даде само Saanens Goat  Shocked

и на мен 45 кеш даде,но пак е супер Mr. Green

# 482
  • Варна
на мен ми даде точно 65 кеш, но имам инсталиран тулбар от преди, моля за помощ, как да го деисталирам?! Praynig

# 483
Отиваш на изглед, ленти с инструменти и цъкваш на Зинга туулбара. Не е нужно да го деинсталираш наистина, достатъчно е да го деактивираш по този начин.

# 484
# 485
# 486
  • Варна
Отиваш на изглед, ленти с инструменти и цъкваш на Зинга туулбара. Не е нужно да го деинсталираш наистина, достатъчно е да го деактивираш по този начин.

Мъни, много благодаря, за съжаление и на мен не ми даде нищо инсталирането на тулбара! имам още един въпрос, как да спечеля по бързо парички в новата ферма, за да мога да мина и по бързо 10 нива?

# 487
  • София
ами аз копирам линкове за теленца за осиновяване на основната ферма и ги осиновявам във фалшивата, така печеля рибони и пари и си ккупувам бали и качвам нива

# 488
Здравейте на всички,имам въпросче.Има ли някакъв шанс да си прехърля овцете на точките от едната ферма в другата Sad  Моля някой ако знае да ми каже.

# 489
Здравейте на всички,имам въпросче.Има ли някакъв шанс да си прехърля овцете на точките от едната ферма в другата Sad  Моля някой ако знае да ми каже.
Едва ли ще може. 'Основата' на клонираните овце засега може да съществува само и единствено  в английската провинция.

# 490
  • София
аз четох във фермвилфрийкс,че една от наградите на новите мисии е да си сложиш овчарник и в основната ферма,някой по напред беше писал,че не му е заключен в основната ферма,може да е направил тази мисия и затова

# 491
аз четох във фермвилфрийкс,че една от наградите на новите мисии е да си сложиш овчарник и в основната ферма,някой по напред беше писал,че не му е заключен в основната ферма,може да е направил тази мисия и затова
Е то ако е така значи може да си моделираш някоя офца от основната.

# 492
# 493
Аз мисля че по нататък ще направят такаче да си Менкаме неща от двете ферми защото някой от последните мисии е да обереш един краварник от основната и един от англиската.Също така да си има мися да купим 3 агънца,предполагам ще пуснат и агънца в маркета.И затова си мисля че по-нататък ще направят и 2те ферми да си прехварляме неща  Crazy Hug , и Дано да е така де  Crazy Praynig

# 494
Извинявам се ако е коментирано, но как точно се участва за трип до Лондон? Четох официалните правила, но не разбрах съвсем..

Общи условия

Активация на акаунт