Отговори
# 555
Добро утро момичета !
Аз другата седмица ще ходя на БХС в Майчин дом , мисля при д-р Кременски беше . Някой знае ли нещо за него ? Simple Smile

# 556
Добро утро момичета !
Аз другата седмица ще ходя на БХС в Майчин дом , мисля при д-р Кременски беше . Някой знае ли нещо за него ? Simple Smile
Само  хубави  неща !  Peace Peace Peace

# 557
Здравейте, аз също чакам бебче през септември и бих искала да се включа във вашата групичка ако ми позволите.

# 558
За проф.Кременски само най-доброто! Да е жив и здрав и да има повече като него.
Наложи ми се да направя консултация и изследване - беше изключително внимателен и пояснителен, и не взе нито стотинка. След това ми съдейства и за по-бързото излизане на резултатите, които се забавиха доста Simple Smile

# 559
miu_miu при д-р Мария Янкова ходих в МЦ"Св. Петка". Явно там или им е практика да натискат повече или ехографът им го принуждава. Иначе и при мен доста време ми отделиха, дори ме успокои че резултатите ми са много добри от ехографа и не се очакват изненади от кръвните изследвания.

# 560
Знам, че и двете са от една школа и явно така процедират.

# 561
Хайде да се впиша и аз в темичката, не мога да ви чета редовно, но ще се опитам да влизам по-често и да ви чета.Simple Smile

# 562
Привет на новите мамчета, добре сте дошли при нас  Hug

# 563
Ей днес голямо спокойствие цари на септемврийските странички Simple Smile
Това пък е накарало няколко срамежливи мами да се присъединят към нас. Добре сте ни дошли момичета!!!

Аз съм на работа, но имам силното чувство, че мястото ми не е тук. То и времето лошо, та най-добре бих се чувствала в легълцето, но... какво да се прави...
Вчера мисля, че за първи път усетих бебчето. Не смея да се зарадвам, защото може и да си внушавам. Четейки вашите ентусиазирани писания по темата много ми се приисква да почувствам и аз това гъделичкане Simple Smile. Все пак си мисля, че не беше само внушение  Grinning

На мен така и не са ми правили микробиология все още. Аз съм ваксинирана за рак на шийката на матката, но за гъбите сигурно ще трябва да ме изследват. Не знам защо доки още не е казал. Ще питам.

Прегръдки за всички!  Hug  Hug  Hug

# 564
Здравейте мами Hug Hug HugАз вече съм си в къщи след серклажа.Чувствам се добре ,но ще лежа до септември в къщи.Само мога разхотки пред блока и в къщи за по 10 мин и пак в леглето.Ако имате въпроси отностно тази манипулация питайте.Иначе ще е отново момък видах малката сладка пишурка днес  LaughingЩастлива съм,че всичко е добре и се моля Господ да ни помага HugВръщам се да чета,че имам 20 странички Mr. GreenПазете се всички  Hug

# 565
Диана,радвам се, че вс. е минало ОК Hug Желая ти бързо възстановяване!!!  И...
Честита ти пишонка baby!!!!!!

Аз днес летях малко по задачки-уговорих заведение за сватбата cheers и записах час в ритуалната зала-сакън,да не ме изпревари някой Mr. Green.
По-следващата седмица ще ходим да избираме рокля за married,ама като се знам какъв съм каприз,душа да му е яка на слънцето newsm47.Голям зор ще е докато намерим нещо ooooh!
МОЛЯ,ако някой знае  къде мога да разгледам(@-сайт или направо магазин или сватбен салон)рокли за бременни булки,пишете!!!! Мислим да прескочим до Асеновград и Пловдив,за София чак няма да стане newsm78

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 16:08 от estela

# 566
 HugДиана,радвам се,че се чувстваш добре.Дано и така бъде до септември когато ще се появи малкия сладур.А ние ще бъдем тук с теб през цялото това време,а и след раждането също.  bouquet

# 567
Здравейте момичета!!!
И аз да се похваля, снощи усетих бебока  newsm68, беше прекрасно и нежно гъделичкане отвътре в тумбачето!!!

# 568
Здравейте сладурки! Пак много сте писали, досега ви четох, а не съм влизала във форума от вчера Grinning

Диана, много се радвам на добрите новини покрай теб. Наистина неприятно е, че ще трябва да пазиш леглото до септември, но както са казали хората - лесно не се става майка  Hug Почивай, прави кратки разходчици, мисли позитивно и се радвай на момченцето в теб  Hug А ние тук сме насреща за морална подкрепа, нали знаеш  Hug

estela, за моята сватба доста сайтове с рокли бях прегледала, ходих до много магазини и в общи линии не ми е направило впечатление да има специални рокли за бременни, но може и да бъркам. В общи линии, там където пробвах рокли, процедираха по следния начин (а то май навсякъде е така  newsm78) - избираш модел, взимат ти мерки и ти шият рокля, т.е. биха могли да съобразят едно бременно коремче как да се побере.
По мое мнение бременните булки изглеждат чудесно в меки рокли (без кринолини, обръчи и прочие обеми) с А силует и висока талия. Така хем на коремчето му е комфортно - нищо не го притиска, хем пък се подчертава бременния бюст  Heart Eyes. Нещо като роклята на жената на фолк певеца Константин, това се сещам на прима виста като пример. Разбира се, това си е мое мнение, изобщо не желая да ангажирам никого с него  Peace

Иванита, Фрезийка, добре сте ни дошли bouquet

Аз вчера вечерта бях на лекция за кърменето, организирана от Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене". Беше много интересно, толкова много неща ни казаха, надявам се като му дойде времето да си спомня поне основното  Mr. Green

# 569
Здравейте момичета Simple Smile Доста късно се включвам,но сега се върнах от Испания и там нямах компютър...едва ли ще мога да изчета всичко,но нищо ще започна да следя от тук всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт