Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 609
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
В кой част на Комо е хубаво да се отиде , до къде ? Не ми е много ясно , как става предвижването !

# 631
  • Beyond the Frontiers
Дами, нахлувам с питане - кога през лятото е седмицата с намаленията в Милано? Признавам, че не съм наясно, но приятели ме застреляха с този въпрос и аз търся помощ от "приятел". Благодаря предварително.

# 632
Дами, нахлувам с питане - кога през лятото е седмицата с намаленията в Милано? Признавам, че не съм наясно, но приятели ме застреляха с този въпрос и аз търся помощ от "приятел". Благодаря предварително.

първите седмици на юли  Peace

# 633
За всяка област в Италия летните намаления започват по различно време, но миналата година в Милано бяха от началото на юли ( 3-ти ако не ме лъже паметта, защото ние бяхме на 9-ти и бяха почнали).
Ако имаш време поразрови темите, някъде имаше линк за намаленията по области  Peace

# 634
  • Beyond the Frontiers
Супер и това е достатъчно. Мерси.

# 635
http://www.sottocoperta.net/eventi/saldi.asp

Ето един календар на зимни и летни намаления   Simple Smile

# 636
В кой част на Комо е хубаво да се отиде , до къде ? Не ми е много ясно , как става предвижването !

има влак до града Комо от Милано, оттам може да се разходите с корабче в езерото за 40-50 мин и да се качите до Брунате, селце над Комо, от което има много приятна гледка над езерото  Peace

# 637
  • Пловдив
Здравейте, на 15 сме в Милано и искам да питам някой от скорозавърналите се - има ли забележителности в ремонт или да ги реставрират? На on-line камерите видях че реставрират статуята на Дуомото горе и май няма да успеем да я видим Sad

# 638
  • Milano
Реставрират под нея. Статуята се вижда.

По принцип и да не реставрираха точно до нея не може да се стигне (туристите).

# 639
  • София

има влак до града Комо от Милано, оттам може да се разходите с корабче в езерото за 40-50 мин и да се качите до Брунате, селце над Комо, от което има много приятна гледка над езерото  Peace

Има възможност да се отиде и с влак от Милано до Varenna-Esinо - много красиво градче. Heart Eyes Това се пада по средата на езерото. От там с фери може да се стигне докъдето искаш. Ние бяхме до Беладжио и на отсрещния бряг е Тремецо, където в близост е Вила Карлотта. Наблизо е и Менаджио. Много красиви градчета. Знам, че от Беладжио може да се отиде с катамаран до град Комо.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 23:27 от bibi_2

# 640
  • Варна
Здравейте, момичета.  На 17.05. кацаме на Орио ал Серио и се чудим как да уплътним дните до 22.05. Искаме да разгледаме Милано и Бергамо, да отидем до Лаго ди Комо и до Модена. Все още се чудим дали да наемем автомобил или да се движим с влак.  newsm78 Също и дали да отседнем изцяло в Милано или да нощуваме на различни места. Я кажете от опита си - има ли спокойно къде да се паркира автомобил в Милано, в Бергамо и във Верона? Проблем ли ще бъде за нас, ако наемем колата за целия период, от гледна точка на придвижване и паркиране? Дайте идеи за хубави малки градчета за нощуване наоколо, моля.  Praynig  Hug

# 641
Другата седмица живот и здраве сме в Милано. Тъкмо чекирах билетите. Но от толкова акъл забравих да резервирам билети за Тайнат авечеря((( и сега разбира се няма места. Има ли нещо друго за което пак трябва он-лайн резервация, че да не се  #2gunfire напразно))

# 642
Пробвайте по телефона да направите резарвация за "вечеря-та", ние така успяхме

# 643
  • Пловдив
Здравейте, понеделник летим за Милано и следя сайта за стачките. На 19.04 летим на обратно от Бергамо - някой може ли да ми преведе или да ми каже дали ще имаме проблем с нашия полет, който ще е 13:45 с Wizz от там

http://www.mit.gov.it/mit/site.php?p=scioperi

Благодаря предварително!

# 644
gala_ko, вчера само заето ми даваше, а от сутринта звъня и никой не ми вдига предполагам че ми казват че или няма налични оператори или нещо такова и ме прекъсва(((

Общи условия

Активация на акаунт