Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 678
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета. Ще пътуваме и ние към Италия Simple Smile
Исках да попитам дали някой от вас има информация за небостъргача (Palazzo Pirelli), от който разбрах, че има хубав изглед към града. Ще бъдем в Милано от 13 до 15 март и ще е чудесно, ако можем да се качим. Опитах се да намеря инфо в интернет, но е само на италиански и в крайна сметка не видях да разбера дали и кога е отворен за посещения.
Благодаря предварително на момичетата от Милано, които могат да помогнат с информация

то не знам каква гледка ще се открие към града, щото той по принцип не е много живописен, освен центъра, по -добре се качете на Дуомо, струва си!  Hug

# 526
Благодаря, момичета.
Със сигурност ще се качим на Дуомо. И за Тайната вечеря още в началото на декември запазихме билети Simple Smile Просто последните дни изчетох и двете теми за Милано и видях, че има добри отзиви за този небостъргач, като място с добър изглед към града.
Сега обмисляме ходенето до Комо и страшно много полезна информация намирам в тази тема. Като избистря плана, и най-вече като се върнем, със сигурност ще напиша какво се е получило.
Хубави емоции на всички, запътили се към северна Италия Simple Smile

# 527
  • Milano
Рядко го отварят за посещения небостърга4а (по-скоро последния етаж, защото ина4е си работи...нали е седалище на областта Laughing).
Погледнах, нищо не пише за в скоро време.
По принцип на 25 април (Освобождението), на празника на бабите и дядовците (октомври) и на някакви ''пролетни дни на ФАО'', които тази година са на 24 и 25 мар, е отворен.

Града не е живописен...той е прекрасен Grinning

# 528

Града не е живописен...той е прекрасен Grinning

Laughing Laughing Laughing

# 529
  • Milano
Аз съм много пристрастна, знам Laughing
Обожавам го от 25г.

# 530
за мене Милано е може би най-безинтересният голям италиански град  Laughing

една от причините е че дори на прекрасното Дуомо няма как да се насладиш необезспокояван от групи емигранти, които се опитват да ти пробутат боклуци....

# 531
Здравейте! Вчера успяхме да се сдобием с изгодни билети до Бергамо... вмомента сме изправени пред дилемата къде би ни било по-изгодно за нощуване- там или в Милано. Компания сме от 3 двойки и гледаме най-изгодната оферта, за да ни излезе възможно най-евтино нощуването... ще се радвам на съвет по въпроса. За пръв път пътувам в чужбина и съм доста объркана!
Благодаря предварително!  Simple Smile

# 532
в Бергамо цените на хотелите са почти като в Милано, така че ако нямате особена причина да нощувате в Бергамо, спете в Милано  Peace

# 533
  • Milano
Аз пък казвам да хвърлите по един поглед и на двете места, защото като гледах за хотел на един приятел ,в Бергамо излизаше много по-евтино.

# 534
Здравейте! Вчера успяхме да се сдобием с изгодни билети до Бергамо... вмомента сме изправени пред дилемата къде би ни било по-изгодно за нощуване- там или в Милано. Компания сме от 3 двойки и гледаме най-изгодната оферта, за да ни излезе възможно най-евтино нощуването... ще се радвам на съвет по въпроса. За пръв път пътувам в чужбина и съм доста объркана!
Благодаря предварително!  Simple Smile
Да, цените са подобни, но пък Бергамо е по-красиво  Heart Eyes
Бях пускала преди време линк за мнооогооо приличен хостел в центъра на Бергамо, много чисти стаи със собствени санитарни възли и много приемливи цени - ето го отново  Peace

# 535
Когато наемате кола, какви столчета наемате за деца до 12год. и горе-долу на каква цена са допълнително?

# 536
Здравейте, ще ходим до Милано с 2 деца( 3г. и 6г.) и ме интересуват забавления предимно за децата.
Гледах, четох .. но нещо не мога да направя списък за сега съм само на :
- Mузей на науката и технологията "Леонардо да Винчи"
- EURO Luna Park(Europark Idroscalo Milano) -нещо не се ориентирам къде точно се намира, но сякаш е близо
-Grandland -хм..този е много далече и си чудя дали да ходим до там за един ден или трбва да спим някъде наоколо.
-Сафари парка -  за тук ще трябва да наемем кола и много се чудя (май ще стане доста скъпо)
Много ми е кратък списъка а скоро заминаваме,моля за идей всякакви.

# 537
  • Milano
Здравейте, ще ходим до Милано с 2 деца( 3г. и 6г.) и ме интересуват забавления предимно за децата.
- EURO Luna Park(Europark Idroscalo Milano) -нещо не се ориентирам къде точно се намира, но сякаш е близо
-Grandland -хм..този е много далече и си чудя дали да ходим до там за един ден или трбва да спим някъде наоколо.
-Сафари парка -  за тук ще трябва да наемем кола и много се чудя (май ще стане доста скъпо)

Пътуването само цел забавление на децата ли е и вклю4ен ли е уикенд в престоя?
Защото Луна Парка и Гардаланд не работят през седмицата този месец, а и другата седмица се о4аква силно застудяване.

# 538

Ние бяхме тук http://www.minitalia.com/it/home/  На 30-тина км е от Милано в посока Бергамо. Има забавления  и за малки и големи...

# 539
И аз имам нужда от помощ. През април ще ходим до Gardaland или поне така бях запланувала, но сега като чета се  чудя newsm78. Тъй като сме с три деца - едно на 13 и две на 6, дали Gardaland e подходящ или да отидем до http://www.minitalia.com/it/home/. Дали за малките има достатъчно забавления в Гардаленд, че доста страшни ми се виждат повечето влакчета - каката и таткото със сигурност ще ги харесат, но ако дребните не могат да се качват на повечето съоръжения ще има да мрънкаааааааат. А за Минииталия-та пише, че е много подходяща за семейства Thinking ..... или може би един ден в единият парк и един в другия newsm78

Общи условия

Активация на акаунт