Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 636
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Мерси, момичета. Картите са страхотни!
Скрит текст:
Нямате ли такива и за Фиренце
Точно гледах Terravision за придвижване до летището. Немога да се ориентирам с разстоянията, но полета ни е на обяд, и шатъла трябва най-късно 10.50 да го хванем, т.е. където и да сме ще се придвижим до гарата. [/color]

# 556
Lana , мерси з аотговор,За съжаление няма събития, когато сме там
Намерих магазин на ферари в Милано ше минем да видим дали ще е интересен.
Аз останах да се блъскам с  въпроса.
Как да стигенм до паристорическият парк.

# 557
Мерси, момичета. Картите са страхотни!
Скрит текст:
Нямате ли такива и за Фиренце
  [/color]

туристичекото бюро на Флоренция, което е точно срещу централната гара "Санта Мария Новела', предлага безплатна карта със забележителностите  Peace

# 558
  • София
Oсвен на Ферари има и магазин на Мерцедес в Галерия Vittorio Emanuele II.

# 559
Какво ще кажете за това? Това http://www.homeaway.it/affitto-vacanze/p1046204 или това http://www.homeaway.it/affitto-vacanze/p1003015

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 14:15 от ina.gg

# 560
  • Milano
Lana , мерси з аотговор,За съжаление няма събития, когато сме там
Намерих магазин на ферари в Милано ше минем да видим дали ще е интересен.
Аз останах да се блъскам с  въпроса.
Как да стигенм до паристорическият парк.

Кво ще ме 4ерпиш? Laughing
Намерих ти:

http://www.addatrasporti.it/LinkClick.aspx?fileticket=2oT%2FAPgZ … %3D&tabid=195

Хващаш аутолинеа 31 на тези Адда Траспорти от Линате (летището) и слизаш на виа Маттеотти в Риволта д'Адда (улицата се намира до пощата), после само направо и стигаш до Парка на преисторията. Ето ти гугъл мапс:

http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&tab=wl

пп. не ми излиза на линка, въведи си via Matteotti, Rivoltta d'Adda и Viale Ponte Vecchio (на парка) и ще видиш колко са близо.

До летището (Линате) можеш да стигнеш като вземеш автобус 73 от Пиаца Сан Бабила в центъра.

За хотела сега видях....ще трябва да прекосиш целия град...щеше да ти е по-удобно от Малпенса Laughing
http://www.atm-mi.it/it/Giromilano/Pagine/default.aspx?bwid=2889 … STINAZIONE=milano

Въвеждаш си улиците и то ти калкулира как да стигнеш.
Ако имаш впредвид от Централна гара (аз всъщност съм направила обратния вариант от хотела до една улица до гарата, виа Витрувио) с трамвай н.1

Обяснението е под картата (мисля, 4е сайта е и на английски).

Дове4ера като се върна от работа ще ти пиша дали има по-кратък вариант.

# 561
regina di cuori  Hug   bouquet
Черпя Simple Smile
Аз близо до хотела видях че ходи Tram 14 и мисля ще се оправя.
Линк-а на транспорта е много полезен.

# 562
  • Milano
regina di cuori  Hug   bouquet
Черпя Simple Smile
Аз близо до хотела видях че ходи Tram 14 и мисля ще се оправя.
Линк-а на транспорта е много полезен.

В4ера погледнах на картата, наистина трамвай н.14 ти е най-удобен.
н.1 минава доста по-нагоре.

Като пристигнеш на гарата влизаш в метрото, хващаш жълтата линия н.3 в посока Сан Донато и слизаш на Дуомо (4 спирки, 5мин.), като излезеш от врати4ките на метрото завиваш надясно и следиш изход виа Торино.
Това е в подлеза (за по-лесно, да не 4акаш светофарите).
Ако излезеш веднага горе, огледай се за един ъглов магазин на Зара, там е виа Торино и оттам хващаш трамвай н.14 в посока 4имитеро Маджоре (не от страната на магазина, а от отсрещната) и слизаш на пиацале Аккурсио (p.le Accursio), оттам до хотела ти е близо.

пп. като хванеш от Линате рейса за Парка на преисторията, след около 5 мин. ще видиш вляво Луна Парка (да го знаеш къде е за следващия път Laughing)

# 563
Здравейте, по това време на годината хубаво ли ще е да посетим о. Комо, как можем да стигнем до там?

С кола под наем или нещо друго е по добре ? Какви  са цените на колите под наем ?

# 564
http://www.parcodellapreistoria.it/orari.asp - този парк също много ми хареса и РАБОТИ през седмицата Simple Smile.Някой дали може ли да сподели дали си заслужвава и стига ли се с обществен транспорт,  в сайта  не открих.

паркът представлява разходка сред природата като тук там има макет на динозавър. т.е не си заслужава, освен ако не живееш наблизо ...

# 565
Здравейте, по това време на годината хубаво ли ще е да посетим о. Комо, как можем да стигнем до там?

С кола под наем или нещо друго е по добре ? Какви  са цените на колите под наем ?

за езерото Комо става дума предполагам?

newsm78

има влакове от Милано, вероятно ще е доста по-студено от Милано, но си струва  Peace

# 566

за езерото Комо става дума предполагам?

newsm78

има влакове от Милано, вероятно ще е доста по-студено от Милано, но си струва  Peace
Да за е.Комо, от къде тръгват влаковете и там ли отиват директно !?

# 567
влака е с прекачване на една от междинните гари в Милано, но можеш да си купиш билет от Централната гара и да се прекачиш

Комо има няколко гари, Como Nord Borghi е удобна за разходки из града и около езерото

# 568
  • София
Здравейте, може ли някой да каже къде е добре да се отседне на езерото Комо - Беладжо, Варена, Менаджо, Тремезо?
Някакъв сайт за хотели в тези градчета попадал ли ви е, или ако  мнение от личен опит.
Четох, че има дневни билети за  воден транспорт в централната част на езерото - Тремезо влиза ли в централната част?
Ще пътуваме на 17.04 до Милано, но целта ни е езерото (17-20)и вече силно се притесних, че не остава време.
Все още се чудя и последните две нощувки дали да са в Бергамо или в Милано.

# 569
  • София
Винаги съм искала да отседна ето тук, но остава за друг път.

Дано някой се включи с лични впечатления за хотели!

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 09:31 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт