Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 584
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви много Simple Smile

# 661
на 1 май можеш да летиш от Бергамо с ryanair (http://www.ryanair.com/en) до Рим Чампино за 22.76 EUR! виж и този вариант

имат три полета
 Peace

# 662
на 1 май можеш да летиш от Бергамо с ryanair (http://www.ryanair.com/en) до Рим Чампино за 22.76 EUR! виж и този вариант

имат три полета
 Peace

Супер Simple Smile Въпроса е как ще стигна до Бергамо Rolling Eyes

Но офертата е страхотна Simple Smile

# 663
  • Milano
 По първа точка точно, защото не са упоменати летища се отнася за всички.
Друг е въпроса колко човека ще решат да стачкуват и дали това ще доведе до проблеми?

Четох официалната комуникация на синдаката и видях, че стачката е намалена от 24 часа на 4 часа...така че се считайте за късметлии.
Пише, че всички категории, работещи на летищата се включват.

Доколкото знам от Азиа, която живее там и пътува почти през седмица -в Бергамо стачката е рядко явление.

Сайта, който е дала ''няматакова'' и този на Мимии е един и същ.
На мен също ми излиза точна цената, която избирам.

Ина и другите, които идват следващата седмица-ще сте късметлийки с времето.
Казаха уикенда почти лятно време над 20градуса и другата седмица също (...да се надяваме)

# 664
  • Milano

имат три полета
 Peace

Ти къде пристигаш?
За по-ниска цена от тази на влаковете можеш да хванеш и Изиджет (също няколко полета на ден) от Малпенса (терминал 2), а за мое щастие вече и от Линате.

# 665
...
Сайта, който е дала ''няматакова'' и този на Мимии е един и същ.
...

regina di cuori, ха-ха, аз изобщо не го отворих.  Embarassed
Видях, че не пише trenitalia и ...

...
Въпроса е как ще стигна до Бергамо Rolling Eyes
...
От Милано до Бергамо/летището има автобуси доста често - цена 5 евро. Тръгват отстрани на гарата.

# 666

...
Въпроса е как ще стигна до Бергамо Rolling Eyes
...
От Милано до Бергамо/летището има автобуси доста често - цена 5 евро. Тръгват отстрани на гарата.
[/quote]

Много благодаря,само още един последен въпрос и спирам да ви тормозя Simple Smile

Може ли с автобус да се пътува.Има ли такива междуградски автобуси и по-евтини ли са от влаковете?

# 667

имат три полета
 Peace

Ти къде пристигаш?
За по-ниска цена от тази на влаковете можеш да хванеш и Изиджет (също няколко полета на ден) от Малпенса (терминал 2), а за мое щастие вече и от Линате.

Малко ме притесняват Изиджет,защото чувам негативни отзиви за тях

# 668

имат три полета
 Peace

Бергамо е летището до Милано, на което каца WIZZAIR, ако летиш там....т.е. ще излетиш от същото летище

ако летиш до Малпенса (където каца BGAIR) виж какви са цените на EASYJET както предложи regina di cuori

успех

# 669

имат три полета
 Peace

Ти къде пристигаш?

Малко ме притесняват Изиджет,защото чувам негативни отзиви за тях

мога да дам много положителни отзиви за easyjet
и честно казано за полет от 50 минути, още по-малко ще има от какво да се притесняваш , още повече че като гледам се насочваш към 6 часово пътуване с влак на същата цена  newsm78

Peace

# 670

мога да дам много положителни отзиви за easyjet
и честно казано за полет от 50 минути, още по-малко ще има от какво да се притесняваш , още повече че като гледам се насочваш към 6 часово пътуване с влак на същата цена  newsm78

Peace
[/quote]

Често ли пътуваш с тях?Някакви проблеми с багажа има ли? Имам предвид с високи такси на малко над нормата багаж

# 671
Привет,
да се изкажа и аз. Ходила съм на доста места, най-вече в северната част на Италия. Има адски красиви места, които да се посетят.

Относно Милано, смятам,че е доста прехвалено. Милано е като София - има много лъскави места и хора, има и много мизерия. В самия град, освен огромните магазини и дълги улици с готини кафета и ресторанти, може да видите най-вече Дуомото и Ла скала. Има и други неща за гледане, но Милано далеч не е града, в който да отидете специално за туризъм. Бих казала,че самото Бергамо, където е low-cost летището е по-интересно - това е стар гард на хълм, с малки каменни виещи се улички и много вкусна храна.

Относно Италия, ако наистина искате да й се насладите, а не да ходите на шопинг препоръчвам - Флоренция, Венеция и Рим. В този ред, макар,че не мога да кажа дали Флоренция е по-красива от Венеция или обратното. Но там наистина си залужава.

В Рим пък ще ви трябва поне 1 седмица за да видите всичко. В Италия има и други много хубави места за разглеждане - Падова, Монтекатини Терме, Пиза,Верона,Модена,Форте ди Марми и други.

Предлагам ви, ако искате на усетите Италия да отидете във Венеция или Флоренция, а не в Милано.

Лично мнение!

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 15:36 от Oceanborn

# 672
  • Milano
Аз точно за същите дати гледах и излиза по-евтино от 108те евро, които ще даде за влака.

А, за Изиджет-какви негативни отзиви?
Това ми е любимата ми компания, голяма съм й фенка. Пристигат винаги на време, често и по-рано ,имат голям салонен багаж, който е безплатен. Никога не съм имала проблеми.

пп. няма нищо за гледане...но е в топ 10 на най-предпочитаните европейски дестинации.

# 673
Как стои въпроса с автобусите и бихте ли ми препоръчали някакъв добър хотел,чувала съм,че много често звездите на хотелите в Италия не отговарят на действителността

# 674

Често ли пътуваш с тях?Някакви проблеми с багажа има ли? Имам предвид с високи такси на малко над нормата багаж

често - не

3 пъти съм летял от София и няколко пъти вътрешни полети в Италия и съм доволен!

те са май първата low cost линия, които махнаха ограниченията на килограмите на салонния багаж

като цяло не се заяждат за салонния багаж

Общи условия

Активация на акаунт