Чудна пролет наближава, ЮЛЧЕТО ритничета започва да раздава!

• 26 877
  • 691
  •   1
Отговори
# 120
Все се опитвам да ви чета и да цитирам, но все не се получава напоследък.... Сега баткото е на детски РД, така че имам малко време за форума.
Мога да се похваля с чисто нова батерия за лаптопа, с която се преродих, защото държи цели 8 часа, а предната я бях изхабила така, че държеше не повече от 10 минути...
Вчера времето беше супер и с мъжо и баткото отидохме да караме ролери, чевствах се толкова добре, а мъжо каза ,че няма човек, който да не се е обърнал след мен  Joy, сигурно са ме сметнали да луда...А на мен ми се струва, че съм виждала бременни да карат ролери!  newsm78
Джен, брагодаря много за линковете, особено Арниката много ме вдъхнови, смятам, живот и здраве, да я пия, няма да навреди!Другото нещо, което ме интересува и ще търся е нещо хомеопатично, за да нямам проблеми със запушените канали, както миналия път...че като си помисля как ми слизаше кърмата, ми идва да.... #2gunfire Всъщност тя си ми слезе нормално, но като са ти запушени каналите нормално е  гърдите да се налеят и да те болят, това е най-"приятното" нещо, което може да ти се случи. За мой късмет не се стигна до мастит...
Маргаритка, изказванията на мъжа ти ги разбирам...Все пак ТИ си тази, която ще остане без кръст, ако нямаш удобен повивалник, ТИ ще получиш мастит, ако нямаш помпа (е, да не се стига до тук), Ти ще переш напиканите и нааканите пеленки на бебето, ако нямаш пампарси и то на ръка, ако няма кой да ти купи пералня(е, до так надали ще се стига, преувеличавам) ,така че какво му пука?  #Cussing out #Cussing out Дарато, много хубаво ди отговорила на мъжо по този повод! Отивам да ви чета!

# 121
здравейте момичета, сега имам време и успях да седна и да ви изчета спокоино с чаша сокче  Hug
джен и петя дано няма повече такива инциденти  Hug
ели дано си по-добре ве4е  Hug
краси добре дошла   bouquet
юлка това с ролерите ме изкефи  smile3501
всички се разхождаме и се радваме на слънцето и пролетта  newsm68
аз съм ок щастлива и спокоина след ФМ петък , бебчо е ок отвреме навреме ме подритва лекичко 360 грама колко сила има  newsm32 и днес освен разходката  и кафенце на слънце с приятели ходих и до стадиона с мъжа ми близо до нас има той тича, а аз походих няколко обиколки  все си е вид спорт Mr. Green, имаше доста хора там , кои знае как се чудеха кво обикаля тая с коремчето hahaha  сега готвя и после към банята
надявам се всички да сте си изживели един слънчев и приятен ден  Hug ако се добера до компа по късно пак ще пиша  Hug preggo

# 122
Краси, добре дошла при нас - дано ти хареса нашата компания! Пожелавам ти сили и спокойствие. Ще издържиш до края!

Семруна, благодаря за напътствията за зехтина - сега го смъкнах от котлона - довечера го започвам. Надявам се да има ефект.

Таня, ходих до Акропол - имат хубави неща. Аз не си взех нищо, но очаквам да получат една черна рокля, която видях в сайта и много ми хареса.

Днес не съм много в кондиция - нещо съм отнесена и намръщена - не ми е лошо настроението, просто намръщена си стоя!?!

# 123
Здравейте,коремчета!
Краси,добре дошла при нас  Hug Стискам палци да издържиш поне до юни месец!
Джен,Пете,големи тревоги сте изживяли вчера  cry И ние миналата година имахме инцидент с обърнат скрин,че и с телевизор отгоре!Само дето тогава аз не бях бременна...
Аз днес напрваих опит да шетам из къщи,нооооо тумбака ми натежа,заболя ме и се отказах.Сега пак лежа и мътя,а бебока весело подритва newsm32 Усещам го все по-силно,дори когато съм права.Снощи така яко риташе,имах чувството,че ще ми пробие дупка под пъпа Sick Жив и здрав да е,по-добре така,че иначе,като не го усетя 2-3 часа и се паникьосвам #Crazy
Приятна вечер на всички! lovekiss

# 124
Привет, сладурки!!! Hug

Докато Коско спеше и аз дремнах около час, много ми е свежо сега!!!
Иначе си направихме една чудесна разходка, даже Коско обядва навън - бях му взела стоплен обяда - и си изкарахем много хубаво!!!
Ееее, друго си е топличкото и слънчево време Hug Flutter Heart Eyes

Започнала съм още един Великденски заек Joy Също така и едни терлички спретнах, но на Коско му станах мааалко малки, ще останат за бебето, а на него ще направя други, тъкмо им хванах цаката, дето се казва!!! Hug
Ако на някоя от вас ще й бъде интересно ето такива са терличките, а ето и схемата!!! Wink
Аз ги плетох на 1 кука, квадратчетата за 5х5 см. като моер станаха към 23
-ти. Сега ще пробвам с квадратчета 7х7см., дано станат за крачето на Коско - номер 25[/size][/color]

Таня, ходих до Акропол - имат хубави неща. Аз не си взех нищо, но очаквам да получат една черна рокля, която видях в сайта и много ми хареса.

Аз мисля другата седмица по някое време да ходя, но определено не ми се носи черно искам нещо шаренко и цветно или бяло - луд на шерено се радва Embarassed Ама с ярки цветове се чувствам много добре, някак ми подобряват настроеноето bowuu

Краси, добре дошла при нас!!!  bouquet И аз ти стискам палци Praynig и вярвам, че с тебе и бебчетата всичко ще е наред!!! Hug

За хомепатията за кърма, не съм наясно, но имам една позната, която пиеше и ЗА кърма и за да я спре поради стечение на обстоятелствата и с двете й деца, та ще я питам подробно за схемата и като ми я каже ще я споделя Hug

И пак да кажа за лактогонния билков чай, освен в аптеката на "Юрий Венелин" 1, не съм го намирала, затова и препоръчвам, ако някоя от вас иска да го търси там!!! Като ходя ще кажа и мога да купя и за някоя от вас, пък като се видим, ще го дам!! Hug

За среща, предлагам да я направим на 26 или 27 март, НО вече сериозно!!! Предполагам тогава всяка ще си направи програмата и ще може да отдели поне час, за да се видим Hug

Спирам, че стана ферман, извинете ме!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 18:17 от ˙·٠Bulechka™٠·˙

# 125
  • София
Пете, слава богу, че сте се разминали без травми. Нямате ли от тея ленти с които се закрепва за стената (виждала съм го на няколко неща вече, предимно такива талашитени, по-леки)?
Ани, би ли ми ги показала тези ленти, аз пак съм пропуснала нещо  newsm78 Макар, че мъжа ми моментално го изхвърли шкафа и вчера купихме друг, но ще ти бъда благодарна ако имаш възможност да ми покажеш за какви ленти става въпрос   bouquet
Ти как си след падането на Вики, боли ли те нещо, дано да си добре  Hug
И ако може, да споделиш за този план за раждане...Какъв е, как се избира, за какво става въпрос? Аз като, че ли от вчера съм тука, и нищо незнам  Laughing ама така е, аз не съм от разпитващите...по принцип каквото ми кажат това правя  Mr. Green Благодаря ти   bouquet

Пете, добре че си била около детето и си можела да реагираш на време, когато детенцето е малко майката май наистина трябва да има очи и на гърба си, а и не само!
Така е, мила, слава богу, че се обърнах и го видях на секундата  ooooh! Страх ме хваща след някой друг месец, с две деца...Обезопасили сме хола максимално, ама като ги знам- деца, все ще намерят нещо и все ще има тревоги, само дано са по малко  Praynig

petya_, сега се сещам, че има едни планки, с които шкафовете могат да се захванат за стената, за да не натежават чекмеджетата при отваряне и да се избегне опасност от падане на шкафа. Брат ми прави мебели, мога да разпитам. Хубаво, че си била наблизо и всичко се е разминало!
С удоволствие, мила, отворена съм за всякакви идеи що се отнася до безопасност   bouquet Само незнам дали тук има точно такива неща, но с удоволствие ще видя ако ми предложиш нещо   bouquet

Вчера времето беше супер и с мъжо и баткото отидохме да караме ролери, чевствах се толкова добре, а мъжо каза ,че няма човек, който да не се е обърнал след мен  Joy, сигурно са ме сметнали да луда...А на мен ми се струва, че съм виждала бременни да карат ролери!  newsm78
Мила, да ти кажа честно, и аз бих се обърнала след теб  Crazy Не съм виждала такава гледка, най вече бих се притеснила да не паднеш  Tired Голяма скица си  Crazy  Hug

krasi, здравей, мила и добре дошла при нас   bouquet Стискам палци да си добре до края и на лято едно прекрасно живо и здраво бебче   bouquet Hug
Джен, как сте днес, мила   bouquet
Калоянис, как е детенцето, оправяте ли се  Hug
Ритка, честити покупки, мила и браво за приготовленията, много е приятно цялото това занимание  Heart Eyes
gali3009, радвам се за добрите резултати от ФМ   bouquet все така да е и за напред  Hug
Ели, как си, мила  Praynig Надявам се да подобравяш, пази се  Hug
MocaQueen, полека с чистенето, миличка, то няма да избяга а и край няма  ooooh! Почивай и се пази  Hug
Танче, защо така с гаденето, аз уж си мислех че отмина вече  Thinking То да си призная и аз последните две сутрини, нещо ми се гади, ама като хапна нещо се оправям...Дано ти отминат неразположенията по скоро  Hug

И накрая- сигурна съм че не всички стигат до края на постовете ми, но ви разбирам  Mr. Green и се извинявам за чаршафите  Crazy

Отиваме да се чуем с родата по скайпа  blahblah

# 126
  • София
Ето ме и мен отново   bouquet

Краси, добре дошла! Стискам палци да удържиш възможно най-дълго.

А, Юлка, как ти се зарадвах Simple Smile И аз бих те гледала странно, ако те видя на ролери, ама щом се кефиш и не падаш, няма лошо Simple Smile

Пете, дано са наистина по-малко тревогите. А децата са безкрайно изобретателни и любопитни - виждала съм детенце как изчопля обезопасителна капачка на контакт за 2 секунди, а на мен ми е адски трудно да я махна  ooooh!, но дано няма проблеми повече.

Рита, честити покупки!

Отивам да си нагледам манджичката и пак ще ви хвърля оченце

# 127
Здравейте, сладурки  Hug
Джен, мила  Hug , много съжалявам за случката... Представям си и ти какъв ужас си изживяла  Shocked Ама нещо много произшествия ви се случват. Незнам дали сте набожни ама я идете в някой църква или манастир да ви прочетат една молитва за здраве.
Пете  Hug , хубаво сте направили че сте сменили шкафа.
Ритка, честити ти покупки, нищо че са от свеки  Laughing То и тя се вълнува много  Flutter
Ели, бързо се оправяй  Hug
Юлкаааа, верно ли кара ролери  Shocked  Много си смела  Peace
Мокакуин, и аз днес се хванах да изчистя терасата и сега съм сложила масичка с две столчета и е супер за релакс и кафенце. Ти се пази и не се натоварвай  Hug
Утре съм на преглед, ще пиша като се върна  Grinning

За среща съм на 27.03  Peace

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 19:07 от the Faith

# 128
Здравейте!

Уха, днес пак страхотно временце!   Nature Sunny Такава прекрасна разходчица си направихме с майка ми. Много добре ми се отрази. Пък освен всичко купихме и доста дрешки за беболинчо...  Flutter Е, сега малко са ми поуморени краченцата, но ми е хубаво и приятно, а и бебчо ме подритва толкова миличко...  Heart Eyes

Джен, голям шок и ужас, но добре че бил сравнително малкия дявол. Съвсем ти съчувствам, нали и аз минах през нещо аналогично само преди няколко дни. Вече няма за какво да се притесняваш, минало е... Пожелавам мъжа ти бързо да се възстанови, пък на малкия още по-бързо да му мине уплахата!  Hug Hug Hug

Пете, то и при тебе инциденти имало... Добре че се е разминало!

Юлка, това за ролерите е супер готино. Щом си имаш доверие, че няма да паднеш, това си е супер начин за раздвижване.

Краси, добре дошла!   bouquet  fingerscrossed всичко да е наред и да издържат нещата поне до юни!

Ели, по-добре ли си?  Hug

За срещата: Аз съм за, но наистина може би 26/27 март е по-добре, че имаме работещи мами, а 19ти е работен ден.

Имаше още неща, но стана ферман. Много  Hug на всички! Отивам да си хапна нещо и пак ще намина! Whistling

# 129
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet Много нещо сте изписали в новата темичка, нека да ни е честита! Поизчетах ви, но честно казано не много подробно... съжалявам за инцидентите, които са се случили на Джен и Петя. Добре дошла на Краси  Hug, гледай да устискаш до край   bouquet
Аз тези дни съм на легло, че като ме метнаха едни контракции (бях се хванала да поразчиствам шкафове и да пренареждам гардероба) през 10 мин. Много се уплаших и по спещност при доки, тя като взе да ми се кара, прегледа ме, шийката ми е скъсена, но слава Богу не повече от преди. И сега пак се залежах, ужасно е в това хубаво време, но няма как...
Момичета, пожелавам на всички много слънчеви дни, а пък аз ще се мобилизирам да изчета всичко което сте изписали! Прегръдки и целувки за всички! Пазете се  Hug

# 130
Здравейте и от мен! Да се похваля: пак ще си имаме момиченце! Иначе втората фетална мина 'без забележки'. От цялята работа най-доволна остана кака Али , която и дума не даваше да се каже за братче.
за количката: имаме си http://www.quinny.com/ot-en/strollers/heavy-use/speedi (не в този цвят,но...).Аз съм безкрайно доволна от нея за 1-вата година. След това съм решила да си взема новия BUZZ, който има и легнало положение.
за помпата: имам опит с Chicco и то от най-евтините -вършат работа , но самите шишета нещо много течаха. Сега смятам да пробвам Avent.
леглото: ще ползваме сгъваемото, което вече имаме, пък после ще му мислим. Не съм предвидила детската стая за 2 маймунки Grinning
От мен чао за сега и успех на всички  Hug

# 131
Момичета  Hug  bouquet

по- добре са моите момчета, таткото лежи и мрънка и нервничи, което е признак на подобрение  Mr. Green

Краси
добре дошлаи аз съм със серклаж и контракции, но при мен нещата се увладяхаи сега съм добре.

Бочинка почивай мила щом ти е скъсена шийката само лежане ще те спаси

Фейт
миналата неделя бяхме на църква, понякога тези неща се случват за наше добро, така че като махнем уплахата и физическото нараняване си направихме изводите  Peace

Лека нощ момичета

# 132
Пете Калоян е добре,надявам се  и при новите изследвания,които ще са след около 2 седмици да има добри резултати.Лошото е че ще пие доста време антибиотик,но няма как да го избегнем,А и докторите ме предупредиха,че рано или късно има рецидив,било то и след 5г.Но аз се надявам,да се разминем.
Браво че веднага сте изхвърлили шкафа,като си помисля и ми настъхва косата направо.Детска му работа ,все са там където не им е работа ooooh!

# 133
  • София
Хоп- троп, пак съм тук  Grinning
Малкия спи за обяд   sleepuu и имам малко свободно време  Wink Тук дръпнаха времето с един час напред ли назад ли, и аз незнам как да го кажа  Crazy стана лятното време, де, стъмва се по късно  Mr. Green Та малко се обърка режима на малкия със спането...
Аз готвя в момента   chef Правя кюфтенца с бял сос, че мъжа ми каза, че иска такова...та извадих рецептата от интернет и сега кюфтаците се варят, след малко хвърлям и соса  Crazy Мен хич ме няма в рецептите и все в интернет надничам, но поне като имам рецепта, става перфектно  Sunglasses

Калоянис, много се радвам, миличка, че юначето се оправя  Heart Eyes Неприятно е да се пият АБ, но понякога за съжаление се налага...Всичко ще бъде наред, и се надявам да няма последствия, децата са силнички  Hug Hug
Фейтче стискам палци за утре, мила  fingerscrossed Ще те чакаме  Hug
Епона, честити ви покупки, и със здраве да си ги носи бебчо  Heart Eyes
Bo4inka, пази се мила, и почивай щом е нужно  Hug всичко ще бъде наред  Heart Eyes
aninka, честита девойка  Heart Eyes Каката със сигурност е много щастлива  Wink
Джен, радвам се, че момчетата ти са по добре  Hug

Пете, дано са наистина по-малко тревогите. А децата са безкрайно изобретателни и любопитни - виждала съм детенце как изчопля обезопасителна капачка на контакт за 2 секунди, а на мен ми е адски трудно да я махна  ooooh!, но дано няма проблеми повече.
Лелее, наистина ли  ooooh! Аз си мислех че е невъзможно дете да я махне, защото аз едвам я махам...ще си имам едно на ум  Tired

Отивам, че пак се олях  ooooh! а манджата ме чака   chef

# 134
Прочетох приказка за лека нощ на Дани и се връщам да пиша, ама май няма да съм изчерпателна!
Не знам, как е при вас, но при мен като станат по-дълги постингите и не мога да виждам какво пише, защото текстът непрекъснато скача, затова почвам да пиша най-горе и това, което пиша първо накрая се избутва най-накрая. Така че не че аз пиша най-напред за себе си и тъпите си сънища, а просто това е краят на поста. Дано да сте разбрали какво искам да кажа... Лека нощ!
Много се радвам да чуя, че бебоците са добре! Няма значение момченце, момиченце, важно е, че са живи и здрави.А сега да разкажа за един пореден ненормален мой сън... Надявам се, че е просто сън! Сънувах, че в първия ден на деветия месец раждам...котенце...ама едно зализано, все едно наистина току що родено. Аз обаче не съм шокирана, ами смятам да го кърмя. Обаче от едната ми гърда кърмата тече на струя, а от другата няма никой и правя някакви странни системи от тръбички, които да влизат в устата на котенцето, за да го нахраня...Абе, сънища на луд човек. А днес сънувам, че съм някъде в чужбина и разглеждам чудни рокли. Продавачката говори български и това ме учудва много и й обяснявам, че искам да купя една рокля за свеки,защото аз съм бременна и няма да ми станат. Излизам с  покупката, а с мен излизат други хора, които не познавам, и те с някаква покупка, обаче се оказва, че не са платил цялата сума и тяхната продавачка , китайка, ги гони за остатъка на сумата. Обаче те изобщо не се обръщат. Тогава тя си отрязва главата. Sick и така още няколко китайци на колелета, които срещам по пътя си...Направо нямам думи за подобни тъпотии. newsm78 newsm78 Ама нямаше кръв, не знам защо...Иначе нощта я прекарах в кенефа, защото като легна и веднага почвам да кашлям от храчки...Сори за подробностите, ама беше някакъв ужас. Така съм от седмица, по едно време с Фервекс и хомеожен се почувствах по-добре и спрях да пия каквото и да било, но днес почвам и Коризалия, дано да спя спокойно тази нощ. Много ми е тъпо , че се разболях, цяла зима удържах фронта, нямах нито хреми,нито кашлици, и точно като се постопли не изложих... Sick
Епона, много готино звучи! ЯВно наистина си прекарала супер с майка ти и с много хубав резултат! Със здраве да ги носи бебчо!
Бочинка, почивай си, може пък да ти мине...? вие пък много енергия, голямо чудо, то не е чистене, разместване... сега да не хукнете да миете прозорци?!?!?! (Франсето ще я свърши тая работа, да не й отнемаме от удоволствието, аз съм си я заплюла вече  Mr. Green Жалко само ,че от Пазарждик, дето е на едни гърди разстояние отиде чак до Панагюрище  Mr. Green)
Калоянис, задължително ли ще има рецидив? Защо? Това означава ли, че това ще му бъде слабото място? Даваш ли му пробиотици, за да му се възстанови чревната микрофлора (извинявай, ако се бъркам където не ми е работа, но знам, че червата - най-големия имунен орган, и ако те са наред- организмът по-лесно се справя с най различни инвазии на бактерии и вируси), та затова се правя на много умна с тия пробиотици...
Анинка, честито ви момиченце! Супер е ,че каката е доволна!
Капризче, ама че изненада! После да не ви изненадат пак, че бебко и бебка!
Джен, надявам се твоите момчета бързо да се оправят! Ако не беше с подобни последици самата случка можеше да бъде даже забавна, рядко на човек му се случва в буквален смисъл да му сложат големи еленски рога на главата! Жалко само, че са били толкова тежки. Добре, че ти си реагирала, иначе не ми се мисли какви биха могли да бъдат последиците............
Таня, при теб производителността е голяма, зайците се множат като...истински зайци!
Ритка, разбирам мерака на свекърва ти, но си направила добре, че се й казала за нещата, които ти се иска ТИ да купиш. А не е ли по-добре тя да ти даде някаква сума и каквото избереш ще се води, че е от нея. Как може да те лишат от това удоволствие да ходиш, да избираш, да купуваш? Мисля си, че като млада тя не е имала тази възможност с нейните деца и сега наваксва...
Лошото е, че нас ни тресат здрави хормони и всяко едно нещо ние можем да интерпретираме негативно- някой ни е оставил да  се наслаждаваме на процеса на избиране и пазаруване и ние веднага сме готови да ги набедим в незаинтересованост, ако пък някой иска да ни изненада, то пак ни е крив- отнема ни от радостта да пазаруваме за любимото ни човече... Mr. Green Аз самата не обичам изненадите- много задължаващо ми действат. Много е голяма вероятността подаръкът да не ми хареса, но по принуда да се налага да го ползвам, особено ако ще се виждам с този човек, и да изобразявам фалшива радост при самото подаряване.Моят мъж е много доволен от това, че не го тормозя да ми прави изненади, обичам да ми се подаряват пари,от там нататък се оправям сама.
Петя, аз също много често надничам в разни кулинарни форуми, обичам към рецептата да има и снимка. Не смятам ,че съм добра готвачка, ама какво от това.  Готвя често и сравнително разнообразно, поне аз така си мисля, и ако нямам настроение "готвя" от ресторанта на един наш приятел- поне мъжът ми не ме упреква за това.
Раккаус, права си напълно, децата са много изобретателни, а ние явно все повече се отдалечаваме от детството, щом се изненадваме на този факт...

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 00:11 от Юлка

Общи условия

Активация на акаунт