Чудна пролет наближава, ЮЛЧЕТО ритничета започва да раздава!

• 26 873
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
Jen, мила дано бързо да се оправи мъжа ти и детенцето да се успокои. Вас инцидентите тея месеци един след друг ви се изсипват  #Crazy
elisalou моля те да споделиш плана си раждане, че и аз ще трябва да правя а съм леко в неведение. При първото раждане бях като войник, каквото ми кажат докторите такова, но сега ще е по-различно...Молбата ми е към всички, които смятат да си правят!
Криси, аз с каката бях с Чиполино Пуки. Желязна излезе, изкара ме 3 години( верно че последната почти не съм я ползвала), но издържа на раздрънкани софийски улици и паркове, зимата в снега с нея ходих до кухнята. Има си недостатъци, но за цената си е супер(поне беше, сега незнам как е) и си сигурна, че няма да ти се налага да си купуваш друга заради счупване. И не е много тежка, ние бяхме на ет.4 без асансьор и си я мъкнех по стъпалата.
При нас всичко е спокойно, вчера само предупреждаваха да стоим далеч от брега.
Честит празник на всички именници, аз редовно ги пропускам празниците и докато ме ударят поздравленията във фейсбук и тук в темата и то хората вече спят  Laughing
Пете, слава богу, че сте се разминали без травми. Нямате ли от тея ленти с които се закрепва за стената (виждала съм го на няколко неща вече, предимно такива талашитени, по-леки)?

# 106
Добро утро тумбачета

благодаря ви за подкрепата, моите момчета спинкат, дано като се събудят да са по-добре и двамата, само малкият ме пдоритва и така се събудих сладко, че и за него се притесних, след инцидента снощи не беше риткал.  Heart Eyes

Закуската от мен тази сутрин, дно не ви се прияде, ама това можевсеки да си гоприготви  Mr. Green

Еличка мила дано се оправиш без последици от настинката, много неприятно :hug:

Пете
направо насътръхнах като го прочетох, махайте го този шкаф,предполагм,че това става защото са по-плитки чекмеджетта. Добре, че си била на близо и нямате инцидент  ooooh!

Днес също в БГ ще един прекрасен слънчев ден, насладете се разходки на вън с хората които ви оби Hugчат

# 107
Добро утро момичета!  bouquet

Джен, дано всичко при твоите момчета е отминало и остатъка от бременността на теб и всички ни да бъде много лека и спокойна! Hug

Пете, добре че си била около детето и си можела да реагираш на време, когато детенцето е малко майката май наистина трябва да има очи и на гърба си, а и не само!

tzveta33, дано и този път нещата около раждането при теб протекат така хубаво, все едно не говориш за Бг.

nut_ella, много хубаво, че таткото иска да присъства!Нашият също иска да присъства, но в нашата болница не е позволено.И на двамата би ни било по-спокойно ако сме заедно в този момент, но..... Sad

Честито на всички влезли в 6-ти месец, аз вече нямам търпение да вляза в 7-ми!

# 108
Добро утро!!!

kKristi , не само че за БГ говоря, а и за държавна болница и за раждане без никаква уговорка с лекар или акушерка. Отидох си и си родих без да познавам нито обстановката, нито хората, обаче бях толкова уверена че ще се справя с вскичко и че всичко ще бъде наред, че... бях в пълна хармония със себе си, при това без училища за бременни и без подготовка за раждането. Не знам как се получи! Ние сме жени - нека да си пуснем женката сила и да повярваме в нея...Знам, че звучи малко утопично, но аз вярвам в това!

Слънчев ден и на вън и в душите!!!

# 109
Добър ден и от мен!!! Hug

Тези дни ми е много сънливо и пак ми се гади, даже и без да съм хапвала нищо, много неприятно, но се надявам скоро да отмине!!! Sad

Джен, дано това е последният неприятен инцидент при вас и всичко отмине без последици за цялото семейство!!! Hug Hug Hug

Цвета, дано и ти останеш доволна!!! Hug

Нутела, за МД нямам идея дали може да присъства таткото, но и не съм се интересувала, понеже моят мъж категорично отказва такива неща!!!

Ели, бързо оздравяване ти желая!!! Hug

Тук едно слънчице sun се е показало, та ще се поразходим и днес с юначето ми - вчера му купих една много хубава блузка, смених й само копченцата и стана още по-свежарска и весела, та сега е с нея и за разходката също!!! За мен мисля да си пазарувам другата седмица, че така или иначе хем повод  имам, хем пък и е хубаво да се поднови поне малко човек bowuu Може би, един-два клина и туника, че ми е много удобно, пък като се затопли още, ще наизвадя роклите си и ще си карам с тях Hug

На всички прекрасен ден пожелавам, на тези, които ще се разхождат - приятна разходка и много хубави емоциии!!! Hug Flutter Heart Eyes

П.П. Така като гледам и аз след 2-3 дни влизам в 6
-ия месец newsm44 newsm03[/color]

# 110
  • София
Здравейте!

Минавам да ви пожелая усмихнат ден!

Мъжът ми рано-рано излезе с приятели, аз се приготвям за делодневни разходки и днес. Изпих 2 утрогестана и чакам да спре да ми се мотае главата - винаги така ми се отразява.  Crazy

petya_, сега се сещам, че има едни планки, с които шкафовете могат да се захванат за стената, за да не натежават чекмеджетата при отваряне и да се избегне опасност от падане на шкафа. Брат ми прави мебели, мога да разпитам. Хубаво, че си била наблизо и всичко се е разминало!

# 111
Добро утро на всички ! Леле какво слънчице грее през прозорците само за разходка...........но то и вчера имаше,съпроводено с леден варненски вятър Tired.Та дано днес успеем да се насладим на по пролетно време,че аман от тая зима.

# 112
Пете много ти е палав малчо! Добре, че нищо не се случило.  Hug

Ох, Джен!  Hug Ама че преживяване! Успокой се всичко ще е наред, опитай се да не трвожиш бебчо. Мъжът ти да се възанови скоро, а малчо да се опраи от преживения стрес.

Елинка дано гърлото отмине бързо!  Hug

Честито на имениците малко със закъснение.   bouquet

Момичета, искренно пожелавм на желаещите татковците да им разрешат да присъстват при раждането, ама като си знам как е в болшинството болници... ще имате да се борите за прават си! Трябва и тука да има европейски доктори!  Hug

Anellyta супер усещане е с този Утрогестан.  hahaha След него се чувствам леко подпинала. Народа се налива с алкохол, за да сепочуства така "леко", а то било достатъчно да се глътне 2 Утрогестана.  Joy

Цвети възхищава ме твоята сила и оптимизъм.  Hug Дано всички да сме така!

Да кажа, че забелязах, че коремът ми за две седмици е вече пораснал. Имах една пола дето бях казала, че ще ме изкара докрая, ама... Въпреки ниската талия (под корема), вчера тя се беше опунала...  newsm78 Май нещо ханша ми е пораснал...  #2gunfire Вчера вече можах да си пъча корема при разходката. Wink Ще актуализирам снимката при коремчетата. Wink

Целувки и слънчев ден на всички!

# 113
Добро утро и от мен! Джен ,Пете  Hug Hug , много кофти случки и все пак добре,че сте били там и двете да помогнете  Praynig , този стрес ааайде вече да е за последно... дано повече да нямате никакви такива ситуации до Юли и особено след това  baby_neutral
Така като гледам слънцето май е навсякъде в темата  Grinning ...
Ели да се оправяш по бързо  Hug и дано сега с пролетта да си отидат и болестите , че стига толкова да сме боледували  Stop . Липсват ми постовете на Юлка ...
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ   bouquet

# 114
  • София
Добро утро и от мен!

Джен, Пете, много неприятни инциденти Sad

Ели, оздравявай бързо и дано това е за последно.

Аз също мисля да се порадвам на слънчицето, но по-късно, че сега чакам баба ми да дойде на гости. Хубав ден ви пожелавам!

# 115
  • Варна/Сливен
Привет и от мен днес пак страхотно слънце   Nature Sun With Face има на вън вчера не успях да се разходя,че нещо ме попристягваше корема и се уплаших  Sad та се надявам вече днес поне да мога да изляза поне за малко  smile3521
Jen мила мале много нелеп и ужасен инцидент надявам се с мъжа ти всичко да е наред и с детенце също горкото колко много се е уплашило и ти също се пази и повече дано  Praynig  не се случват никакви инциденти   action032
Пете и ти мила ужас на косъм се е разминало добре че си била наблизо и вие се пазете че белята не вика идвам,но по важното е че всичко се е разминало  Hug
Цитат
Момичета, как се преварява зехтин?
tzveta33 Слагаш го в едно бурканче с голямо гърло, за да ти е удоБно да бъркаш. Слагаш го на водна баня ( аз използвам малка тенджера в която слагам бурканчето и вода малко над половината на бурканчето, но не до гърлото за да не влиза вода в зехтина). Изчакваш да заври водата и минимум 20 минути. Трябва да гледаш дали зехтина си променя цвета.Трябва да почне да се избистря. Друг начин да разбереш, че е готов е да наблюдаваш дали и самия зехтин започва да бълбука.  Peace
Цитат
Липсват ми постовете на Юлка ..
Наистина Юлка нещо ми се губи  newsm78 дано е добре
Айде момичета може по късно пак да ви нагледам приятна разходка на тези които ще излизат и лек и хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 11:19 от semruna

# 116
Момичета, нещо става със сървъра на bg mama. Цяла сутрин се опитвам да вляза във форума - но нищо.
Сега поне успях да ви изчета.

# 117
Здравейте! Да се запиша и аз при вас. Терминът ми е на 27.7, но едва ли ще устискаме до тогава. Вече 2-ри месец съм в болницата със серклаж и системи. Стискайте ми палци! Желая успех на всички!!!

# 118
  • Варна/Сливен
Здравей krasi добре дошла при нас   bouquet явно си с контракции така подразбрах от поста ти много съжелявам   no че си в болница и стискам палци  fingerscrossed да изибуташ до края,че като гледам по линийката ти още ти е доста рано бебо да си седи на топло да не бърза да излиза.Дано се оправиш  Praynig и бъдеш по-добре  Hug

# 119
  • Holland
Джен мила какво сте преживяли - представям си какъв шок е било за вас. Confused Ти само не се притеснявай нещата ще се оправят, пък и бебчо щом ритка значи е добре .

Пете направо настръхнах като прочетох за скрина, наистина изглежда хубав и удобен, но щом не е стабилен по-добре е да го махнете или пък по някакъв начин да го обезопасите, с планки за стената. Peace Hug
Краси добре дошла при нас и дано да се задържиш при нас поне до юни .Ще стискаме палци мила, бебчо да постои още в корема на мама. Hug
Ели прочетох че си болничка - оправяй се бързо мила. Hug С много плодове и фрешове ще пребориш настинката. Peace
Фейтче къде си ? Драсни два реда.
Ние вече поръчахме детската стая, сега началото на май ще трябва да отидем да вземем мебелите. Дотогава трябва да пребоядисаме детската стая и сме готови.
Свекървата онзи ден ме изненада с едни големи пакети памперси, пелени, купила е възглавница за преповиване, бодита.
 Аз така като гледам те ще купят всичко, а така ми искаше и аз да купя някои неща.
 Казах й обаче за чаршафчетата, спалния чувал, перденцата, одеалцата аз искам да ги купя в цветове  които na мен ми харесват. Та надявам се да не се е обидила.Иначе хубавото е че нещата които тя е купила са в неутрални цветове.

Общи условия

Активация на акаунт