Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 730
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • при морето
Зимна, точно този, който искаш е currently out of stock (не всичко им е налично).
Уф! Cry
Оле,а тези има ли ги:Vanille Absolu и  Chocolate Greedy  newsm78

# 106
Кашмир, Бижут казва, че ги оприличава , като усещане, като плътност, а не като аромати.
Но аз не ги усещам така , Пойзън е мек, плътен, сладък, а другият е ..... най-меко казано остър, резлив. Simple Smile

Ако се наложи да ги сравня с платове, Пойзън е кашмирен пуловер, а Румба е зеблен чувал. ( с най-добри чувства към почитателките му)  Hug
Joy hahaha Това сега от завист, нали!? Mr. Green
Не е баш, не я слушай Виолетка, тя е в стрес от поредният подарък във вид на 100 мл. Алюр Сеншуъл! Twisted Evil

# 107
  • USA, Steak State
Зимна, точно този, който искаш е currently out of stock (не всичко им е налично).
Уф! Cry
Оле,а тези има ли ги:Vanille Absolu и  Chocolate Greedy  newsm78

Мило и двата ги има, аз тъкмо поръчах втория.

# 108
  • при морето
Уф! Cry
Оле,а тези има ли ги:Vanille Absolu и  Chocolate Greedy  newsm78

Охааа,блазе ти!Ми сега остава да намеря на мен някой да ми поръча първия и да си разменим после с тебе по някво количество Thinking Wink Heart Eyes

Много се извинявам за спама!

# 109
  • София

Кашмир, Бижут казва, че ги оприличава , като усещане, като плътност, а не като аромати.
Но аз не ги усещам така , Пойзън е мек, плътен, сладък, а другият е ..... най-меко казано остър, резлив. Simple Smile

Ако се наложи да ги сравня с платове, Пойзън е кашмирен пуловер, а Румба е зеблен чувал. ( с най-добри чувства към почитателките му)  Hug
Не е баш, не я слушай Виолетка, тя е в стрес от поредният подарък във вид на 100 мл. Алюр Сеншуъл! Twisted Evil
Joy Страшни сте!  Heart Eyes Явно няма да се осмеля да го взема без тест.  Peace

# 110
  • Враца
50 ml  Peace   

# 111
  • Германия

Ако се наложи да ги сравня с платове, Пойзън е кашмирен пуловер, а Румба е зеблен чувал. ( с най-добри чувства към почитателките му)  Hug
Joy Страшни сте!  Heart Eyes Явно няма да се осмеля да го взема без тест.  Peace

Ама как без тест ooooh! ooooh! Нищо не разбрах от диспута ви, понеже при мен се губят постове и не виждам хронологията, обаче ако за Пойзън става дума без проба, това е лудост по-голяма и от моята. Peace Какъв кашмирен пуловер, какви дънки на голо Naughty Това е най-трудната ТУБЕРОЗА, която освен Аризона друг не съм чула да носи с удоволствие. Сигурно и Вили. За Атти се съмнявам, въпреки, че носи туберози. Един от най-страшните парфюми на всички времена, ако ме питаш мен. Друг е въпросът, ако харесваш ТУБЕРОЗА. Naughty

ПП Атти бе  Hug, ти ноисш ли Класическата отрова, всъщност. Отидох да се офъскам с твоята Румба, ами красота. Въобще не мога да ги сравня с Пойзън.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 00:05 от Натали Никол

# 112
А, Натали, има и екстремисти, ей ме - на  Sunglasses При мен беше покупка "на сляпо" (е, по-скоро "по спомен" ама толкова стар, че не се брои) и се оказа сполучлива. Честно, аз тубероза в Отровата не регистрирам (а я недолюбвам много - туберозата). Гъсто сладко от сини сливи/ натурално, без добавена захар и много цветя (без туберози) е за мен този парфюм. И, за да съм по-точна, моята предства за тубероза са Fracas, TF Voile de fleur (имаше и още, ама сега не се сещам  Blush)

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 00:52 от Оле

# 113
Наталка, ето от тук тръгна дискусията, ама от друга тема и после се премести тук:

Rumba е мощен и супер траен шлейфов аромат. Усещам в него предимно сладко от печени сини сливи и гардения. Поне при мен тези две съставки надделяват над другите. Като усещане и характер е подобен на Poison DIOR, въпреки че не си приличат като аромати. Издържа цял ден. Определено е аромат за по-студено време.

Бижу, това ли е Румбата (с главно Р  Laughing), за която толкова говорите? На мен почитателката на гурметата, това ще ми допадне ли?  Rolling Eyes newsm78

# 114
  • София
Ама как, Натали, ти се съмняваш в мен и моята туберозоустойчивост?  Laughing Пойзън ми е ужасно вкусна тубероза, топната в конфитюр от сини сливи (от онези, печените, дето в Абсолю са потопени в смола и не може да ги отделиш от нея, но тук са сладки и искрящи). Единствено не понесох туберозата в Цветния воал, но то беше защото го намирах доста близък до класическата Отрова и не сметнах за нужно да притежавам и двата, при положение, че за мен Пойзън е по-хубавия. А, и защото във Воала усещам мнооого надълбоко едно гадно кафяво мазило - ихтиол - което не мога да накарам да се разкара от съзнанието ми, докато нося парфюма.

Аз също намирам прилика между Пойзън и Румба - не толкова в аромата, колкото по усещанията, които създават. Никакви чували на голо  Naughty Румба е мека тъмна пелерина, дълга до земята, а ако вятърът реши да я развее, може да стигне и до съседния квартал.

# 115
Край, ужас, кошмар  ooooh! Аз тубероза в Пойзън-а не усещах, ама сега, след като ви прочетох, сигурно ще започна да я различавам  Sad Дано "защитната преграда" на обонянието ми си остане непокътната...

# 116
  • Враца
Пет човека , пет различни усещания, това ми харесва.
А колкото до Пойзън и до Цветен воал, ще се изкажа в полза на втория, макар че при мен той бързо изветрява и стои близо до кожата.
Пойзън ми прилича на Кобра-та и хем ми е втръснал, хем ми евтинее, а цветния воал, ми е един такъв лъскав, луксозен, велурен - РАЗКОШОТА!

# 117
Пойзън ми прилича на Кобра-та и хем ми е втръснал, хем ми евтинее, а цветния воал, ми е един такъв лъскав, луксозен, велурен - РАЗКОШОТА!
Тук вече съм съгласна с всяка една дума, освен последната. Naughty Laughing

# 118
  • Козлодуй
Обичам класическата Отрова и я нося с удоволствие,никаква тубероза не надушвам в нея,за щастие.В Цветния воал ми е поносима.
Оле,благодаря много за сайта Heart Eyes И аз поръчах пробички от Жулиета с патлака Grinning
Днес и аз бях с Кели Калеш ЕДП,но преди него пръснах малко Инсоленс ЕДТ.Получи се невероятна комбинация Crazy

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 00:58 от Lunen_sun

# 119
  • USA, Steak State
Уф! Cry
Оле,а тези има ли ги:Vanille Absolu и  Chocolate Greedy  newsm78

Охааа,блазе ти!Ми сега остава да намеря на мен някой да ми поръча първия и да си разменим после с тебе по някво количество Thinking Wink Heart Eyes

Много се извинявам за спама!

Не не, аз не познавам аромата, поръчах си мостра да се запознаем. А всички знаете колко ми е слаб ангела и ако ми хареса ще се поръча веднага.
Иначе нямам никакъв проблем да дам отливка, ако шоколада ми хареса. Но сякаш повече влагам в червения.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт