Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 715
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Обичам класическата Отрова и я нося с удоволствие,никаква тубероза не надушвам в нея,за щастие.
Олекна ми  newsm47 Явно и Сънчо притежава същия "туберозен предпазител" що се отнася до Отровата .

Споделете впечатления, когато си получите пробичките на Жулиетите  Hug (и пробвайте Not a perfume върху мъжете си...божествен е)

# 121
  • USA, Steak State
Цитат
Споделете впечатления, когато си получите пробичките на Жулиетите  Hug

Непременно, но хич ме няма по описанията.

# 122
  • при морето
Аз днес се радвам на ETRO Heliotrope edt-много приятен,но спокойно бих могла да преживея и без него. SunglassesНадушвам осезаемо нежна роза и плътен,красив мирис на бадем.Другото/жасмини,иланг-иланг/ ми се губи.Малко прилича на новата Хипнотична отрова.Лично за мен е доста фин и деликатен този Хелиотроп.
И понеже с настъпването на нощта имах нужда от по-силно усещане за присъствие на аромат се напръсках с малкото останало количество  от Montale Steam Aoud-в пирамидата му фигурират  само три съставки:Agarwood,Caraway,Amber.Но е толкова мощен!При това леко тръпчив.Усещам мъхове,сякаш съм полегнала на изсъхнала поляна.Но не е такъв взрив  като Red,White и  Wild Aoud-ите.Интересно някой дали е пробвал Chocolate Greedy и  Vanille Absolu.
Ще ми е интересно да прочета отзиви за тях.Мен лично в тях ме провокират ванилията и шоколада като ухания,но дали и доколко са ги докарали е любопитно. Thinking

# 123
Обичам класическата Отрова и я нося с удоволствие,никаква тубероза не надушвам в нея,за щастие.В Цветния воал ми е поносима.
Оле,благодаря много за сайта Heart Eyes И аз поръчах пробички от Жулиета с патлака Grinning
Днес и аз бях с Кели Калеш ЕДП,но преди него пръснах малко Инсоленс ЕДТ.Получи се невероятна комбинация Crazy
Това ми разбуди любопитството,два любими аромата на ЛМ,може би ще пробвам някой ден Crazy
Сънче,дай дозата,може и на лични.

Относно Пойзън,основното което надушвам в него са сините сливи във вид на гъсто сладко,у наше село му викаме петмез,тубероза има,но не е толкова много,като че ли,бих могла да го нося,но за сега нямам мерак.Най-мощната и неприятна тубероза,която познавам ми е Eden,направо е задушаваща.

# 124
  • Козлодуй
Дозата е 3 пъти с Инсоленс-отзад на врата и от двете страни на шията,после а'ла Вилито Маринска с Кели Grinning Цял ден си го усещах.Една колежка каза,че съм оставила дълга следа,нямало опасност да се изгуби Grinning Колегата с по-чувствителен нос усети сурова кожа,а другият каза,че има рози,когато им показвах бутилчето с катинарчето,но и двамата потвърдиха,че е страхотен-и в шишето,и комбинацията върху мен.
Оле,а от холандския сайт има ли доставка?

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 09:48 от Lunen_sun

# 125
Интересно някой дали е пробвал Chocolate Greedy и  Vanille Absolu.
Ще ми е интересно да прочета отзиви за тях.Мен лично в тях ме провокират ванилията и шоколада като ухания,но дали и доколко са ги докарали е любопитно. Thinking
Да аз съм ги носила и съм ги коментирала неведнъж. Едни от най-лошите, химични и неприятни за мен парфюми на Монтал. Всъщност не бих познала че са техни, ако не виждам бутилката.

Ревютата тук
и тук
Pure Gold Montal

# 126

Пише, че доставят до Бг. Може би мими23 има впечатления от тях? Сайта го бяха посочили в раздела "Нишова парфюмерия" на фрагрантика като такъв, който доставя до много страни от ЕС, включително и Бг (не само ние горко плачем, че няма от къде да поръчаме онлайн нишови парфюми  Mr. Green => много сме хората с парфюм в кръвта)   Laughing

Интересно някой дали е пробвал Chocolate Greedy и  Vanille Absolu.
Да аз съм ги носила и съм ги коментирала неведнъж. Едни от най-лошите, химични и неприятни за мен парфюми на Монтал. Всъщност не бих познала че са техни, ако не виждам бутилката.

След всички прочетени ревюта/ коментари във фрагрантика, вземайки предвид и мнението на Денси (а, чета, чета  Blush ) моят избор за ванилови/ вкусни Монтали са Mikhallat и Sweet Oriental Dream. И пак не бих ги поръчала "на сляпо" - цените им са твърде респектиращи, за да си позволя стъпване на криво  Simple Smile

Бих искала да помоля модератор да изтрие предходните ми две мнения (реших, да ги обединя в едно, за да не пълня страницата само с мои постов...в резултат, постовете ми вече са три!!!)  Embarassed

# 127
Оле, споменатите от теб Монтали са наистина най-доброто в сладката категория на този бранд. За насляпо абсурд. Peace Толкова са мощни и силни, че просто тровят. Мукхалата е носим от малко хора според мен. Истинско гурме е. Sweet Oriental Dream не е гурме, а е ориентал, но многолик.

Вчера пробвахме с любимия отдавна гледания Grey Vetiver Tom Ford for men. Много е хубав за престоящия топъл сезон. Изключително свеж, цитрусов, но не лимоново-препаратно, а искрящо свежо. Не е силен, нито нахален. Мек ветивер с доста подправки. Зелен, хладен и силно освежаващ. Яхтен аромат чудесно връзващ се с бял пуловер завързан на раменете, лека блуза на синьо райе и мокасини. Бих желала мъжа ми да ухае така това лято. Heart Eyes

# 128
  • Козлодуй

Пише, че доставят до Бг. Може би мими23 има впечатления от тях? Сайта го бяха посочили в раздела "Нишова парфюмерия" на фрагрантика като такъв, който доставя до много страни от ЕС, включително и Бг (не само ние горко плачем, че няма от къде да поръчаме онлайн нишови парфюми  Mr. Green => много сме хората с парфюм в кръвта)   Laughing
Имах предвид дали има такса за доставка Peace Но си отговорих сама-регистрирах се,метнах комплект от 5бр.виалчета  в кошницата за € 7,50 и се оказа,че доставката до Бг е € 19,00.Айде нема нужда.Ние обичаме безплатна доставка Mr. Green

# 129
и се оказа,че доставката до Бг е € 19,00.Айде нема нужда.Ние обичаме безплатна доставка Mr. Green

Joy Факт! Ама тук е единственото място,от където мога да поръчам D'Orsay -Tilleul, Dandy, както и Diptyque Philosykos ( и не само), та затова ми стоят в листа "доверени сайтове".

# 130
Вчера пробвахме с любимия отдавна гледания Grey Vetiver Tom Ford for men. Много е хубав за престоящия топъл сезон. Изключително свеж, цитрусов, но не лимоново-препаратно, а искрящо свежо. Не е силен, нито нахален. Мек ветивер с доста подправки. Зелен, хладен и силно освежаващ. Яхтен аромат чудесно връзващ се с бял пуловер завързан на раменете, лека блуза на синьо райе и мокасини. Бих желала мъжа ми да ухае така това лято. Heart Eyes
Така като го описа трябва задължително да накарам мъжа ми да го пробва, доста добре звучи и негов тип аромат. Дали ще ги пуснат и в Дъглъс или БЗ?

# 131
  • Paris
Така като го описа трябва задължително да накарам мъжа ми да го пробва, доста добре звучи и негов тип аромат. Дали ще ги пуснат и в Дъглъс или БЗ?
Засега не. Cry

# 132
А нещо за това:

# 133
  • някъде под слънцето...
До сега  поне сто пъти съм пробвала  Диорела в магазинте и едни лимони едни  лимонади , ниЩо обЩо със спомена ми от преди  години.Мислех, 4е  усеЩането , което съм запазила за нея се е изкривило във времето.Преди седмица слу4айно попаднах на един винтиж в забутан магазин, където съответно нямаШе тестер.
Товава, което открих праШасало и забутано,   е моята Диорела от преди години. Embarassed
Невероятен Шлейф и трайност....
Не знам кой кога и заЩо реШава, 4е трябва да осакати  такива Шедьоври, като ги реформулира #Cussing outТезата на 4овек от кухнята, 4е   Маджи Ноар,   бил реформулиран, заЩото не се  търсел, ми се струва абсурдна, заЩото новото издание поне за мен е неЩо, като ниЩо и искрено се съмнявам, 4е се продава пове4е Naughty

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 21:42 от sl

# 134

Не,не ги познавам....за пръв път виждам сайта,но има интересни неща и скоро може да се запознаем Peace

Общи условия

Активация на акаунт