Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 664
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Натали, ако можех да бутилирам аромати, това щеше да единия - ароматът на Стара Загора юни/юли месец ....
 Имам липа зад блока, чиято корона стига почти до моя етаж (5ти  Grinning). Ранните летни вечери са ...ароматерапия  Heart Eyes Ето това търся в бутилка  Grinning
Добре де, Оле, защо не пробваш Acqua di Gio!? Аз го усещам точно като свеж, пресен липов цвят.

Между другото да ти споделя лично, защото ти си виновна Heart Eyes напира ми отвътре да си поръчам Citizen Queen. Laughing Защото реших да им дам шанс на Жулиетите и на всяко къпане да тествам отново всеки един от тях, както ти ме посъветва, а и за да нямам примес от какъвто и да е друг аромат. Е, ирисите там ме спечелиха! Heart Eyes Аз и него единствено харесах при първия тест
Сега се чудя дали да се изплесна за 100 мл или по-нормално - за 50? ooooh! Joy Но си мисля, че може да харесам още някой, пък ако са 50 мл, ще имам възможност да взема два. Flutter Crazy

ПП. Оле, опасявам се, че липата в Too Much, не е липата, която търсиш, ако изобщо можеш да откриеш чиста липа там.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 17:43 от Бижy

# 226
Бижу, Aсqua di Gio по спомени не ми миришеше на липа Thinking Много акватична ми стоеше. Моята приятелка ползваше този аромат дълги години (върху нея със сигурност липи никакви не се повяваха) и веднъж като ми домъчня за нея си закупих аромата. Попръсках го, попръсках го, пък после й го връчих  Mr. Green Тя по-често посяга към аромати, които й миришат на мен  Laughing (а не ги долюбва)

Е, аз с Градската кралица съм опръскана от сутринта  Heart Eyes Ех!  Heart Eyes Този парфюм не е шипров (моите предпочитания са в тази група), но върху кожата ми се развива като се развиват шиприте - пласт по пласт. Началото му е роза, която няма как да подминеш. После преминава бавно към пудрен ирис, който е вълшебен. И сред всичко това , отчетливо доловима амбър (млечна и мека) и аромат на сладка кожа (каквато е кожата на децата, когато току що са станали от сън)  Heart Eyes Както вече казах (и приключвам, че със сигурност ви дотегнах с моите писанки за парфюма) : Ох! Ах!Ееех!

ПП: И аз проведох кратка битка със съвеста си относно количеството, която се заключаваше в:" Дали не е по-разумно да поръчам 50 мл? Ами, за къде ще ми стигнат?! Я на конете!" Та така.  Crazy

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 18:16 от Оле

# 227
ПП: И аз проведох кратка битка със съвеста си относно количеството, която се заключаваше в:" Дали не е по-разумно да поръчам 50 мл? Ами, за къде ще ми стигнат?! Я на конете!" Та така.  Crazy
Олеле Joy
"Когато две мислят за Citizen Queen, никой не мисли с главата си!" - може и така да се каже, нали? Laughing Heart Eyes Hug
Мисля обаче, че и от повторните тестове само тя ще е спечелилата.

# 228
А, аз когато се влюбя в аромат главата я ползвам заради носа, с който е свързана  Joy Имай предвид, че Кралицата не беше първата ми любов от бранда (първите места заеха Отмъстителната и Среднощния). Тя дойде чак на трето място. Но постепенно, разносвайки я, се намъкна сред тях. И сега ми се "налага" да ги купувам по двойки ( да не им е самотно, да не ми е "виновно" , че съм изоставила в магазина някой Laughing)...

# 229
Еее, две стотици наведнъж, ще ми се опънат като цифра! Rolling Eyes Laughing
Лейдито не може да ме впечатли за сега. Confused Най-вероятно ще е сама Кралицата.

# 230
Едно по едно, Бижу, едно по едно...Аз им потривам ръце от две години  Crazy До края на месеца може да съм на пост и молитва, що се касае до личните разходи, но такова удоволствие ми носят, че изобщо няма да усетя  Simple Smile

# 231
  • София
Оле, мостричките в пощата ли пристигат? Благодаря много за линка към тях. Аз още от лятото съм се вгледала в "не парфюма", въпреки ревютата след като излизе. Просто исках да знам що е то амброксан и как ухае.
Иначе имам някакво предчувствие, че бранда и мен ще ме грабне.

# 232
Да, в пощата пристигат (за около седмица). Аз лично съм влюбена в "Не парфюм"а (който стои страхотно и върху ММ), но зная, че доста хора не го намират за нещо особено, а някои дори не го различават. Любопитно ми е сравнението му с http://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Molecule-02-3606.html  и с  http://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Molecule-01-845.html , та съм решила да тествам всички аромати на бранда.

# 233
  • София
Харесах обаче много Бомбата!  Heart Eyes Силно ми напомня на нещо! Дали не е някоя Ескада? Thinking Бижу, сигурна съм, че ще предложиш някоя евтина реплика.  Hug  Simple Smile
Може и да са ти казали вече. Simple Smile
Starlight Etienne Aigner е добър заместител.

Днес в Дъглас , мирисах въпросната Звездна светлина. Само от капачка, защото бях намислила други неща за тестване. Сладка е да, но не достатъчно.  Crazy После ми пръснаха от Бомбата в Екстрийм версията..направо усетих как пломбите ми се отлепват.. Mr. Green  На мен лично Black XS ми напомня на нея. И всички сладки аромати по принцип. Води се , на теория, че Ейнджъл е родоначалника на подобен тип аромати. Да има някаква сладост в него, но той е много повече от това.Много по сложен и многопластов ..не могат да го стигнат , никога. Naughty
Въпреки , че по мое мнение Бомбата не заслужава тези пари (особено за липсата на шлейф, както вече  споделиха момичетата) ..аз все още си я искам.  Crossing Arms Другите бонбонен аромати са гола вода. Остава да тествам  Бритнитата.

# 234
  • USA, Steak State
Дойдоха!!!  Party

Алюра ми стои направо....  sohappy

# 235
Дойдоха!!!  Party
Алюра ми стои направо....  sohappy
Вдовичке, да са ти честити! Тук следва хепи денс и за твоите новости  moresmile  Разкажи и за четирите, моля Hug

# 236
  • USA, Steak State
Дюн е все така мощен какъвто го помня, Черутито ми навя страшно много спомени и също му се радвам.
Лондон-а съм го объркала.  Laughing
Взела съм този http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-London-for- … on-2009-6912.html

Много различен от този, който исках. Не го разучавах, а и нямам време. Това просто на първо помирисване. Като ги разнося хубаво ще мога да пиша малко повече за тях.

Не мога да разбера, кое ми харесва толкова в този Алюр... Ветивъра  ли е комбинация с върхната нотка на ванилия.. Ще знам със сигурност дали е ветивъра като получа на Монтал Червения ветивър / простете ако не го пиша правилно на български/.

# 237
  • София
Попаднаха ми малко пробички Mr. Green
Засега тествах Terre D'Hermes и Goddess Hommage a Greta Garbo на Gres...не знам дали съм се повредила нещо, но Ерме ми прилича на Bang! на М. Джейкъбс (същите смоли в базата, иначе началото е Ерме отвсякъде), а Годес в един момент беше сладка точно като Лолита Лемпика...но бързо изчезна. newsm78
Чака ме Dirty English, но май ще е сутринта-нямам място сега Simple Smile
Поръчах си една мешавица и от Лъки Сент...да видим как и кога ще дойде...

# 238
  • София
Харесах обаче много Бомбата!  Heart Eyes Силно ми напомня на нещо! Дали не е някоя Ескада? Thinking Бижу, сигурна съм, че ще предложиш някоя евтина реплика.  Hug  Simple Smile
Може и да са ти казали вече. Simple Smile
Starlight Etienne Aigner е добър заместител.
С достатъчно сладост и парфюм с подобно излъчване за мен е Фантазията на Бритни Спиърс, както и Среднощната Фантазия, които са доста трайни и шлейфови аромати.
В мненията за Бомбата във Фрагрантика прочетох, че оприличават на нея и този - Pink Happiness Delicate Moments Revlon
Както и Escada Magnetism.

Hug Мерси, Бижу! Heart Eyes Точно Магнетизма ми се моташе из акъла.  Crazy Ще дам още един шанс на Бритнитата.

Относно Aqua Di Gio - и аз много обичам липа, но също не усещам тук.  Peace Този парфюм съм го имала, но го недолюбвам.  Crossing Arms

Ели,
със здраве мила!  Heart Eyes Hug

# 239
Днес в Дъглас , мирисах въпросната Звездна светлина. Само от капачка, защото бях намислила други неща за тестване. Сладка е да, но не достатъчно.  Crazy После ми пръснаха от Бомбата в Екстрийм версията..направо усетих как пломбите ми се отлепват.. Mr. Green  На мен лично Black XS ми напомня на нея. И всички сладки аромати по принцип. Води се , на теория, че Ейнджъл е родоначалника на подобен тип аромати. Да има някаква сладост в него, но той е много повече от това.Много по сложен и многопластов ..не могат да го стигнат , никога. Naughty
Въпреки , че по мое мнение Бомбата не заслужава тези пари (особено за липсата на шлейф, както вече  споделиха момичетата) ..аз все още си я искам.  Crossing Arms Другите бонбонен аромати са гола вода. Остава да тествам  Бритнитата.
Няма заместител /копие/ Бомбата! Peace Прилики някакви да, но заместител на тази разкъртваща сладост търсят много хора, но не са намерили точно. Не случайно държи такава зверска цена този парфюм, а и се продава доста.
При мен си има шлейф и то голям. Heart Eyes Важното е как и по колко пръскаш. Crazy Но падат пломби вярно е.

Вдовичке, честити! Hug

Общи условия

Активация на акаунт