Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 666
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Kasmir, на дъното на моята бутилка има метална пластина (сякаш събира металния ринг, който опасва бутилчето). На нея е отпечатано :
.....

Кода на парфюма, който е и на кутията, е отпечатан от задната страна на бутилчето, ниско долу - там, където дъното е малко по-дебело.
Ей т'ва не го виждам.  newsm78 Дали защото моето е ЕДТ или просто е ментак . ooooh!

П.П. Бижу в едната Фантазия усещах само круша и нищо друго. Имаш ли идея коя от двете е?  newsm78  Hug

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 00:01 от kashmir

# 241
Имам въпрос към красавиците,които работят в Дъглас!КОга ще дойде в БГ новия на Мияке(или там както се казва)
http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/A-Scent-Soleil-d … Neroli-11732.html
Нотките са доста обещаващи Heart Eyes

# 242
П.П. Бижу в едната Фантазия усещах само круша и нищо друго. Имаш ли идея коя от двете е?  newsm78  Hug
Круша!? Shocked В тези двете Фантазии, които посочих, няма начин! Laughing
Аз усещам нещо като измита(водниста) круша в Believe, което вероятно идва от гуавата в състава му, но в тези мощни лепкави сладости едва ли ще откриеш открояваща се круша. Wink

# 243
  • Paris
Имам въпрос към красавиците,които работят в Дъглас!КОга ще дойде в БГ новия на Мияке(или там както се казва)
http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/A-Scent-Soleil-d … Neroli-11732.html
Нотките са доста обещаващи Heart Eyes
Тъй  като е лятно лимитирано издание, мога да предположа, че ще дойде май месец. Ще се поинтересувам допълнително и  ще ти пиша за сигурно инфо. Hug

# 244
Kasmir, на дъното на моята бутилка има метална пластина (сякаш събира металния ринг, който опасва бутилчето). На нея е отпечатано :
.....

Кода на парфюма, който е и на кутията, е отпечатан от задната страна на бутилчето, ниско долу - там, където дъното е малко по-дебело.
Ей т'ва не го виждам.  newsm78 Дали защото моето е ЕДТ или просто е ментак . ooooh!

Този код може да не е отпечатан,а гравиран,понякога почти не се вижда или се вижда само под някакъв ъгъл,разгледай хубаво,може да пробваш да го намериш,като минаваш с нокът по бутилката Peace

# 245
Годес е права, аз съм се изразила неточно - гравиран е. Coco edt-там също е гравиран. Трудно се забелязват,защото са с цвета на стъклото. Пробвай и да наклониш шишенцето, така че светлината да се отрази по стъклото.

# 246
  • виртуално
От един час се ровя по сайтовете и реших да попитам.
В Продавалника има Nina Ricci Sun - златна ябълка, не ми трябва, но ми стана интересно защо не я знам  Thinking
В доста сайтове я откривам, както и зелена такава Plain все в 80мл шишета, а Фрагрантика мълчи
Според мен са ментета, но откога се правят такива и на несъществуващи парфюми  newsm78

# 247
  • Стара Загора
Рапунцел, отдавна.  Laughing Още преди 4-5 години съм я виждала тази ябълка да я продават по ряани пазари.  Laughing

# 248
Струва ми се, че това е менте едишън на Nina Gold Edition. Laughing Само по наши сайтове го има като Nina Sun и то с цени от 23 до 56 лв.

# 249
  • виртуално
Рапунцел, отдавна.  Laughing Още преди 4-5 години съм я виждала тази ябълка да я продават по ряани пазари.  Laughing
явно съм много изостанала  ooooh!
така е, като пазарувам само on line  Laughing

# 250
  • София
менте едишън  Laughing Laughing Laughing
Преди време тук някой беше показал и Armani Code Green  Crazy

# 251
А Черния Шанел на Рени? Crazy

# 252
  • София

Преди време тук някой беше показал и Armani Code Green  Crazy

hahaha

P.S. Благодаря на всички за отзивите за ФеминитЕ-то   bouquet
Чакам го да пристигне, вече с нетърпение  и ще споделям впечатления  Heart Eyes
goddess, бъди сигурна,че първо теб ще уведомя, ако не се харесаме с него  Wink   bouquet

# 253
Триумя се дали 100 мл Addict, 50 мл. Citizen Queen  или Jil? Помощ! Praynig Crazy
Харесвам и трите, но искам шлейф, шлейф , шлейф и трайност, трайност, трайност. Имам нужда от някакъв сладък ванилов аромат, защото като ме подгони ПМС търся нещо такова, а се отървах от всичките си такива парфюми и сега имам "глад" за такъв.
Такива усещам тези трите, но понеже не мога да купя и трите на веднъж, трябва да си избера, обаче съм Везна и се колебая до безкрайност... Mr. Green

# 254
  • София
Бижу търси ванилия? Това да се запише някъде  Grinning

Има ли такива кантари с 3 теглилки?  Crazy

Листчета в купа върши ли работа?  Party

Общи условия

Активация на акаунт