Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 623
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Лалик преди време съм душила в Галери, срещу хотел Мусала. Не знам дали още ги предлагат

# 301
  • Германия
Здравейте! Моля за съвет-преди няколко седмици получих от фрагрансекс едно мъжко гучи с капачка, която се белеше, дори качих снимки тук поради съмнения, че е менте. Една дама, предположи, че може и да е стар. След 3 седмици разменяне на имейли, на които отговаряха доста неопределено, докато не пуснах диспут в пейпал, едва вчера ми предложиха да ми върнат 10 %/става дума за 3, 70 $  Shocked/ След язвителен отговор от моя страна, станаха 20% и се почувствах като на битака Confused Парфюма беше за подарък,но естествено не го подарих. Ако съм го върнела, ще е за моя сметка/а то до Америка няма да е много тънко, но ако някой е връщал парфюм, ще се радвам да сподели каква е процедурата и колко ще ми струва това удовлствие Close/ Не знам какво да предприема, наистина. Изгубих време, нерви и се разочаровах, а не знам дали от пейпал могат да направят нещо...

kremmmm , ужасно съжалявам за премеждията ти. Tired Hug Искам само да ти подскажа, че от paypal могат да ти възстановят цялата сума, ако подадеш нужното възражение! Правила съм го, получавала съм я /сумата/. За съжаление нямам представа как звучат на английски или български съответните опции за да те навигирам от разстояние, понеже моят пейпал акаунт е на немски. Защитата на клиента през пейпал е във всеки случай 100 %.!!! Убедих се наскоро и сама.

# 302
  • USA, Steak State
Аз имах подобен проблем със този сайт и повече не съм се занимавала с него.

# 303
  • Boston, MA
Невероятен разкош е Quelques Fleurs Royale - Houbigant. Цветен, но хладен, леееко сладък, но много елегантен, просто ми заспа. Най-тъпото е, че преди май имах мостра, ама я засилих нанякъде. Изобщо не съм очаквала. Направо го купувам, мисля, че и мама много ще го оцени.
Леле майчице  Rolling Eyes Това ми трябваше  smile3544 . Бубка, познаваш ли класическия Quelque Fleurs и дали можеш да сравниш Роял с него?

Ох, не помня нищо, ще те излъжа... съжалявам.

Скоро ще съм в БГ обаче и мога да ти метна мостра, ако наистина го придобия (мисля, да).

# 304
  • София
Да! Благодаря за предложението, наистина много искам да го пробвам   bouquet

# 305
  • Варна
Натали Никол, благодаря ти Hug. Ти просто ми върна надеждата! Пуснала съм диспут и се надявям да "спечеля" Praynig
Аз имах подобен проблем със този сайт и повече не съм се занимавала с него.

Аз също си мислех да се откажа, обаче в кошницата ми стоят една черна орхидея и един май инсоленс, и само си чакат реда newsm56.
Лалик преди време съм душила в Галери, срещу хотел Мусала. Не знам дали още ги предлагат
Благодаря ти, ще погледна пак там; спомням си , че видях мъжкия Encre Noire, но цялото ми внимание беше отдадено на Черната орхидея-прекрасна е!

# 306
  • София
Бубка, Африканския бал трябва да го пробваш самостоятелно за да разкрие красотата си. Той е от парфюмите които се сливат с кожата ми и ми създават усещането, че аз си мириша така. В момента след душ и намазана с едноименния лосион за тяло се чувствам прекрасно.Невероятно качествен продукт.
Сега с нетърпение чакам да пристигне новия Accord Oud Byredo който от описанието на пирамидата му и едно подушване от пликче ме кара да се раздвоявам между двата.
За мен са много модерни аромати,финни и носими всеки ден. Парфюмите на Къркджиян са ми в същата група.

# 307

Силви, приготвила съм лаптоп, камера и три (!)  фотоапарата за горещи репортажи от мястото на събитието. Ще ви докладвам цени и възможности за мостри, за да ми кажете, ако нещо искате  Hug Hug Вярвам, че ще има нет връзка и ще мога да седна в някое от сепаретата и да пиша, за който има желание за нещо определено.
Натали,ти си съкровище Heart Eyes  bouquet
Ще следя,предполагам връзката ще е по скайп. Simple Smile

Крем,Paypal обикновено отсъждат в полза на купувача Peace

# 308
Натали, възхищавам се на ентусиазма ти. Hug

Мисля да зарадвам днес стоматоложката си с Агент провокатор първи. Mr. Green

# 309
  • Козлодуй
kremmmm,имаш голям шанс и се надявам спора да се реши в твоя полза Peace Направо ескалирай диспута,няма какво да ги чакаш.Ако трябва,ще предоставиш снимките и цялата кореспонденция на пейпал.Връщала съм пратка до Англия,7-8 лв. някъде ми излезе.До Щатите сигурно е по-скъпо,но не виждам за какво им е тоя развален парфюм-за да го пробутат на някой друг newsm78 Аз се разправям сега с тях,вчера получих празен кашон.Писах им,отговориха бързо,искат снимки Twisted Evil Кви снимки,аз направо зарязах кашона в пощата,добре,че си преснимах листата,дето бях прикрепени към кашона и в които пише,че стоката липсва.Ще видим докъде ще я докараме,но няма да ги чакам много и ще пусна диспут ми се ще.
Колкото до Аметиста и Перлите,ако ми дадеш адресче на лични,мога да те запозная и с двата Hug

# 310
  • София
Дами, имам нужда от помощ.
Днес ми пристигна поръчаният на сляпо Кралски Павилион на Етро http://www.fragrantica.ru/perfume/Etro/Royal-Pavillon-3152.html.
Началото е свежо и пролетно - точно като за сезона, трае точно 5 мин. Обаче после се появява една нотка, която не мога да опрелеля. Нещо силно лекарствено, нещо, което си остава много осезаемо в драйдауна.
Същата съставка я има и в Хабанита http://www.fragrantica.ru/perfume/Etro/Royal-Pavillon-3152.html.
Като сравнявам пирамидите, виждам че общото е дъбовият мъх. Бога ми, мъхът не мирише така. Имате ли идея каква е тази адска миризма, която ме влудява от гадост?

П.С> Дали не е иланг-иланг  newsm78 Ей, много гадно смърди това.

Нееее, аз съм най - мъховата от мъховите влъхви в темата, ако ми разрешите тази титла, това в Кралския павилион не е мъх!! Това е суров жасмин, а парфюмът е най-ужасното нещо, което някога съм помирисвала. Заедно с животинската база. Разбирам те напълно за желанието да се остържеш, пробвай лавандулов спирт. Аз едва не загинах мърцина. Hug

ПП Отдавна се каня да пратя на Атти едно шишенце с жасминово парфюмно масло, готова суровина за смесване в парфюм. Това е именно в Павилиона, ще го пратя и ако имате връзка би могла да се убедиш сама. Само мъх не е!

Идея нямам какво е "ужасното нещо",което вие намирате,  но аз страшно много искам този парфюм! На срещичката тук преди около месец се влюбих безвъзвратно в този Павилион! Според моят нос той е нещо прелестно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 311
kremmm, Сънчо, това е гадно. Да поръчаш, да чакаш и когато получиш да е менте/празен кашон  Sad

Днес влизам в болница за една малка операцийка, колкото може да е малка с пълна упойка. Та ме е шубе...и се опитвам да си отвлека вниманието мислейки какъв парфюм да взема с мен. Не се получава. Май ще карам "на голо".

Денси, изборът ти е страхотен. Доста хора откриват лекарска нишка в Агента (аз - не ) , и ако стоматоложката ти е от тях ще те разпознае като "нейно си"  Grinning

Натали, страхотен подарък!  Hug Ще завиждам благородно и активно след няколко дни  Wink

# 312
Оле,кофти работа,ще стискам палци,ако искаш парфюм,вземи някоя налична отливка,която трябва просто да се изпръска, за да не си създаваш кофти асоциации после с наличните красоти,аз поне така бих направила Wink

# 313
Добър съвет  Hug Не бях се сетила. Май ще взема Есента на VC&A - отливката ми е вече наполовина, аромата ми харесва много, а и дамата, която ми я изпрати ми е близка на сърцето  Hug Heart Eyes

# 314
Оле, не носи никакъв парфюм и не се страхувай. Дано всичко мине възможно най-добре за теб! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт