Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 075
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
goddess, носих ЕDT на 24 Faubourgh за малко през есента, при сравнително меко време. Погледнах пирамидата и виждам че няма кожа - явно аз правя някаква асоциация  Peace
Благодаря    bouquet
Точно ЕДТ ми остана отливчицата ще пробвам някой ден,да видя убягнала ли ми е кожата или просто при мен я няма Wink ,макар че
този парфюм ме респектира отвсякъде,честно,мисля си че не съм дорасла,за да го нося,а огромния му облак,шлейф и трайност са способни да убият всеки позволил си да ви доближи,особено в топло,лятото пръснах един-единствен път на бюста,преди да се усетя коя бутилка държа,в продължение на часове въздух не можех да си поема,толкова е мощен,в по-хладно време съм го носила и слава богу не е така задушаващ Laughing Мисля че точно от онези изискани бутилки-сплаш трябва да се ползва,за да не се злоупотребява.

# 61
Обичам кожа, но в много умерени количества и придружена от други неща.
Маринска, честит рожден ден!  bouquet Бъди много обичана и много щастлива! Hug
Днес разносвам Minuit Enchante Laura Mercier. Носи основата на Nuits Enchantees , но с повече подправки и тамян, заради което бих го определила по-скоро като вечерен. Много хубав. Heart Eyes

# 62
Днес разносвам Minuit Enchante Laura Mercier. Носи основата на Nuits Enchantees , но с повече подправки и тамян, заради което бих го определила по-скоро като вечерен. Много хубав. Heart Eyes
Още повече подправки от Nuits Enchantees? Леле това ще е наистина някакво подправково чудо. Аз поради силната подправковост не мога да си нося често Nuits Enchantees и за мен той е тържествен и вечерен.

# 63
Да, още повече подправки. Но е някак мек, заради тамяна, сандала и ванилията подправките са омекотени.

# 64
  • София
И аз при вас в новата тема.  Heart Eyes

Обожавам миризмата на истинска кожа (яке и т.н.). Тази миризма ми действа повече от възбуждащо!  censored Flushed

Нямам дамски парфюм, в който да усещам кожа. А и не искам.  Mr. Green (Дайте ми ванилия, канела, шоколад и пачули на мен  hahaha).
Но скоро душих мъжкия Фаренхайт Диор.  Crazy Леле каква влудяваща кожа в началото!  Heart Eyes Но после, нещо ми стана прекалено сладък и скучен.  Stop

Моля препоръчайте някой кожак за мъжлето!  Praynig Mr. Green

P.S. В този ред на мисли, според Фрагрантика в мъжкия Милион имало кожа.  Shocked Айде нЕма нужда!  Stop
Познавате ли мъжкия Бърбери Лондон? Какво ви е мнението?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 22:59 от kashmir

# 65
  • Sofia
Dior Homme  е много хубав мъжки парфюм с кожа.

Oбожавам  да нося кожени дрехи, ръкавици, но миризмата на кожа в парфюм не ми е любима. В наличните ми, които съдържат кожа, тя не е водеща - Poeme Lancome и Shalimar.
С Кабошар и Англомания се разделих бързо. От Кели Калеш ми беше станало лошо. Мирише ми на човешка плът, консервирана в химикали. Помните ли онези ембриони в буркани с формалин в кабинетите по биология?
В СН Каролина имало велур, но аз го нся без да го регистрирам.

# 66
Aз кожа обичам да нося,но не обичам кожа в парфюмите  Peace

# 67
  • София
Аз пък кожа не обичам в парфюмите, особено ярко изразените като в новия L'agent.
Днес пробвах Diorissimo  и новия Опиум. Опиумът ми мирише на сладко от череши и вишни, много ми е познат ароматът, но не се сещам на кой друг парфюм ми напомня. А първия парфюм не съм знаела, че е толкова пролетен парфюм, люляк или зюмбюл, не мога точно да определя. Харесват ми.

# 68
Момичета,в миналата тема ви бях попитала за разликите във вариантите ЕДТ и ЕДП Jasmin Noir ,но никой не ми отговори тогава Confused Днес тествах единия от вариантите и много ми хареса,мирише ми точно като скъп,луксозен сапун,но незнам какво съм пробвала,защото беше без капачка и беше само един вид Жасмин Ноар  Embarassed Дали този път ще можете да ме насочите?

# 69
Момичета,в миналата тема ви бях попитала за разликите във вариантите ЕДТ и ЕДП Jasmin Noir ,но никой не ми отговори тогава Confused Днес тествах единия от вариантите и много ми хареса,мирише ми точно като скъп,луксозен сапун,но незнам какво съм пробвала,защото беше без капачка и беше само един вид Жасмин Ноар  Embarassed Дали този път ще можете да ме насочите?

За мен едП е много по-добър
разликата в цената не е фантастична, но качеството - в полза на едП е много по-добро...

# 70
  • София
Angiell, едт и едп на Жасмин Ноар се различават основно в интензивността си, а не толкова като аромат. На флакона не пише достатъчно видимо (може би само отдолу на дъното), но се разпознават по това, че на едт пръскалото и капачката са сребристи, а на едп - златисти. Дали ще можеш да си спомниш какво е било пръскалото на това, което си пробвала?
Щом ароматът ти е харесал, избери едп и няма да сбъркаш  Peace

# 71
  • виртуално

При мен и двата миришат почти еднакво , само EDT е малко по-остър в началото, и изчезват много бързо.
Нямаше ли лепенка на дъното на шишето ?
виж снимките във Фрагрантика - има разлика в шишетата  Peace

Атти - доколкото си спомням и на EDT пръскалото е златисто, но гърлото е черно  Thinking

# 72
Пръскалото беше златно,значи е ЕДП,много ви благодаря  Heart Eyes Прекрасен парфюм,не очаквах че ще ми допадне чак толкова.Понеже не бях сама,а с придружител,който много бързаше и се изнерви,затова почти в движение пръснах от черното шишенце,изобщо не погледнах отдолу стикера  Confused

# 73

Днес пробвах Diorissimo  и новия Опиум. А първия парфюм не съм знаела, че е толкова пролетен парфюм, люляк или зюмбюл, не мога точно да определя. Харесват ми.
Моно аромат на момина сълза  Grinning свеж и хубав.

# 74
  • София
Мдаааа, значи съм заблудила неволно. Така като ги гледам, май на едт шишето е и по-прозрачно. При всички случаи обаче съветвам изборът да е едп  Peace

Общи условия

Активация на акаунт