Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 056
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • Козлодуй
Една от първите ми покупки на сляпо беше Кабошар,след купища хвалебствия,прочетени тук.Надали има друг парфюм,от който съм се отървавала по-бързо Grinning От тогава съм много внимателна с кожите.Харесвам много миризмата в магазин за кожени дрехи примерно,но при ароматите не е точно така,за жалост.Намирам Аметистовата кожа за невероятен,но той си е парфюмът на Силви и поне засега не знам дали бих искала да го имам.Иначе от скоро си имам Кели ЕДП,който харесах от тест,но още не съм носила истински.
Не знам дали в Еликсира на Hermes има кожа,но ми е много любим.За други в момента не се сещам.
И да се върна за миг в старата темичка-Червения ууд се държа също достойно,от сутринта още направи впечатление и пожъна доста комплименти.Според мойте колеги(те са ми мерило,в къщи няма кой да питам,щерката им се мръщи на моите,а милото на всички):единият казва,че много приличал на вчерашния,а другият каза-има нещо подобно,но са различни.И на мен вече ми се струва,че въпреки и двата да имат рози и ууд,не са взаимно заменяеми.
Не печеля от тотото,май трябва да обера банка #2gunfire

# 46
Grinning Денси, ако мъжкото звучене на всички Merveilles е нещото, което те отблъсква, мосля, че с Eau Claire няма да имаш този проблем Simple Smile Не зная в Бг къде може да се тества, аз го пробвах в Истанбул. И след като бях щателно олята по китките (мисля, че докарах аритмия на консултанта / тестера на Eau Claire беше в заключено чекмедженце и бе надлежно изваден след изричното ми питане за него...след което взех нещета с пръскането в свои ръце...горкия консултант  Mr. Green) реакцията ми беше "Хм, много по-мек от Водата, леко кремест...липсва "мъжкото"...няма да плача за него"  Laughing Та, може би , това е твоето Мерве  newsm78
Да със сигурност е моя. Аз харесвам много и нося Еликсира, но само в голям студ и сега вече ще го зазимявам. Няма къде да се пробва в магазините в България, благодаря ти много още веднъж.  Heart Eyes Hug  bouquet

# 47
  • София
Дааа,  Eau Claire хич не ми е мъжки, много ми харесва... Имам пробичка (всъщност малка отливка), така че може да го пробваш ако искаш...

# 48
Дааа,  Eau Claire хич не ми е мъжки, много ми харесва... Имам пробичка (всъщност малка отливка), така че може да го пробваш ако искаш...
Ти си знаеш колко те обичам. Ще ти пиша да се видим другата седмица. Heart Eyes Hug  bouquet

http://www.sportal.bg/news.php?id=292285 Sick
Жълтите вестници също са писали за този случай и ми се струва, че четат тази тема  и са взели информацията оттук. Peace

# 49
  • Paris
Elitsa_z, на 24 март ще може да пробвате ароматите на НР. Peace

# 50
дааа, Дени - Ноарчето го носеше на една срещичка,аз също с любопитство и надежда го тествах, но уви - пак си е Мерве, отвсякъде Cry т.е. не за мен Mr. Green

# 51
дааа, Дени - Ноарчето го носеше на една срещичка,аз също с любопитство и надежда го тествах, но уви - пак си е Мерве, отвсякъде Cry т.е. не за мен Mr. Green
Ще го видя. Аз и без това насляпо не бих поръчала вече нищо. От години съм се отказала от тази порочна за мен практика.
Само не ми казвай, че и аз съм била на тази среща и съм го мирисала и не помня:lol:

# 52
неее, Дени - нямаше те  Sad бяхме в доста камерен състав Laughing

# 53
неее, Дени - нямаше те  Sad бяхме в доста камерен състав Laughing
Heart Eyes Hug Ох добре. Казвам си толкова пък да съм изкукала?! Mr. Green Crazy Party

# 54
  • NYC
Най-сетне успявам да се включа в темата; тъкмо ще увелича състава на харесващите кожа.

Отявлените кожени бичове като Cabochard и Bandit не мога да нося, но аромати с мека кожа, преплетена с други съставки, са ми много любими. В тази категория са ми Kelly Caleche и 24 Faubourgh. Тази зима се влюбих и в мекия велур на Traversee du Bosphore и се замислям за придобиването на цяла бутилка.

От новите неща които съм пробвала, в кожената категория е един от нишовите аромати на Cartier - L'heure Fougueuse. Беше в няколко the best списъка за миналата година и ми беше любопитен. В няколко блогове, заради леко сложното френско име, го наричат съкратено "конското картие" - и с право. Връхните нотки са само и единствено животни; след малко развитие ароматът се превръща в ливада през която на скоро са минали животни. Убедена съм, че има дами, които ще могат да го опитомят, но аз не съм сред тях. 

# 55
Аз не харесвам кожа в парфюмите-след последния парфюм с кожена съставка-Dzing!,който пробвах окончателно ги заклеймих Simple Smile
Обичам кожени чанти и обувки обаче и миризмата им ми харесва  Sunglasses
За пробичките от Luckyscent-не идват на митницата,вероятно защото е малко пликче-като писмо.Максимум съм поръчвала по 10 бройки-не съм имала проблеми.Мисля,че отгоре на плика обявяват стойност  около 10 $

# 56
Този път няма да пропусна промоцията Mr. Green
Там съм Laughing

MissK, в ЕДТ или ЕДП на 24 Fauoburg усещаш кожа и при какви температури newsm78 наскоро разкарах ЕДП-то,но имам отливка на ЕДТ,така ми се иска любовта ми към него да беше продължила по-дълго,но тази година/зима се радвах само на красивата бутилка Rolling Eyes

# 57
Моите кожени преживявания

Kelly Caleche,  Shalimar, Bvlgari Black, Guerlain Habit Rouge, Anglomania и всички ми харесват

Но като цяло НЕ ми е група...

# 58
  • NYC
goddess, носих ЕDT на 24 Faubourgh за малко през есента, при сравнително меко време. Погледнах пирамидата и виждам че няма кожа - явно аз правя някаква асоциация  Peace

# 59
  • София

newsm44 newsm44 newsm44 обичам ви  newsm51

ПП. то на 24 ще съм в Брюксел, де, но на 25 сутринта ще отворя магазина  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт