Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 077
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Има канела в Armani Prive Cologne Spray Cuir Amethyste Giorgio Armani for women and men , примесена с ванилия  newsm43
Joy а сигурна ли си,че точно Аметистовата кожа тестваш Joy
Преди малко извадих пробата и буквално пих, щото ми пръсна в устата от лакътя. Laughing
Не намирам грам канела, нито ванилия добре изразена. Peace Но кожата и виолетките са там прелъстителни и страхотни.
Силви, според теб цена около 120 лв. добра ли е за този парфюм? Винаги ще сввръзвам този парфюм с теб и сватбата ти. Heart Eyes Hug

# 31
Има канела в Armani Prive Cologne Spray Cuir Amethyste Giorgio Armani for women and men , примесена с ванилия  newsm43
Joy а сигурна ли си,че точно Аметистовата кожа тестваш Joy
Преди малко извадих пробата и буквално пих, щото ми пръсна в устата от лакътя. Laughing
Не намирам грам канела, нито ванилия добре изразена. Peace Но кожата и виолетките са там прелъстителни и страхотни.
Силви, според теб цена около 120 лв. добра ли е за този парфюм? Винаги ще сввръзвам този парфюм с теб и сватбата ти. Heart Eyes Hug

Рано е за алкохолни напитки,освен ако нямаш специален повод,като например мен вчера/почнах в 11ч./ Joy
Ами нямам спомен дали не платих малко повече дори,забравила съм вече,ама се намира и по-евтин от 120лв,изчакай,,виждала съм в ибеи Peace
И аз ще трябва да купувам нова бутилка,че тази я опосках,ама няма да е скоро Rolling Eyes

# 32
          Маринска,4естит Рожден Ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Да си ни жива и здрава и все така хубава и весела !!!!!Благодаря ти от все сърце(ти си знаеш за какво!!!!!!! Mr. Green)))))

Една хубава и силно миришеща ТУБЕРОЗА за теб!!!

Най-кожения аромат за мен е Bandit.

# 33
  • Германия
Нямах представа, че сме толкова малко феновете на парфюмната кожа. Сега като прочетох колко много не я харесват и с колко условия пък я обичат други феи, ми стана много любопитно. Hug Никога не ми е хрумвало да свържа кожа от парфюм с животното Whistling Сигурно не съм попадала на тези овчи и потни еленови ноти. Вярно, че познавам само три парфюма с кожа, но тя там скърца и е като луксозен тефтер, чанта, портмоне, яке или колан. Бандит е наистина екстравагантно кожен бич. Носих преди много кожени дрехи, а сега много кожени аксесоари - имам около 30 колана с огромни токи, които си мириша тайно. Cuir Amethyste излиза сравнително често в немския ebay, а отдавна не съм го виждала. Точа му се и аз от сватбата на Силви, ама с тези канели Вили ме преряза. Hug Hug Моят пощальон и днес не донесе Eaudemoiselle de Givenchy, така че на Вили й се размина и днес бурята Party

# 34
  • Враца
Днес ми е празник, моля да отложите атаката и битките за утре!  Praynig
Хаха, майтапя се  Heart Eyes Heart Eyes

Аз също свързвам този аромат с goddess и сватбата и!  Peace

Алекса  Hug Hug Hug Hug Hug

# 35
  • София
Атти   bouquet

кожа не обичам - нито на дрехи, нито на чанти, а още по-малко пък в парфюм.. от дамските единствено Руската кожа и Кели калеш ми идват наум на първо четене, като и двата ме потрисат.. вероятно е въпрос на химия, защото на други седят повече от прекрасно  Blush тов в графата "един дерт по-малко"  hahaha

да се оплача, че на вас ако не споделя, на кого  Crazy вчера се бях наточила да тествам Narciso Rodriguez Essence Eau de Musc EDT и поснайте - продуктът в продажба, а тестер НЯМА.. а, получих изключително компетентното мнение, че бил "същия като Есънс, но малко по-плодов"  Shocked не знам какво искаше да каже, за мен като филолог това "по-" предполага, че и предишния трябва да е бил в някаква степен плодов, а не мога да се сетя по-неплодов аромат от Есънс  Laughing

според фрагрантика би трябало освен роза, ирис и муск да има амбър (на мястото на бензоина в Есънс).. какво даваше бензоин-а? като гледам листата с него, откривам доста любимци, но и доста недолюбвани аромати - и то много различни  Rolling Eyes

на мен лично ми звучи обещаващо, но пък отзивите не са особено положителни - става, но не е УАУ, а за мен Есънс определено беше  Flutter и сега ако трябва да остана само с един парфюм, той вероятно ще е Есънс муск  Heart Eyes

не, че се съмнявам в гения на Нарцисо, досега каквото негово съм пробвала все ми е харесвало, единственото ми мрън към него е това, че ЕДП и муск не правят шлейф.. но не ми се взимаше насляпо и явно ще трябва да почакам да се появи (в този ред на мисли, кога трябваше да се появят в Дъглас  newsm78)

та въртях се, въртях се аз като гладен пес, пък накрая за утешение отнесох едно Клое Лав  Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 15:05 от Elitsa_z

# 36
  • вляво от асансьора
С моя лаишки опит, познавам и имам към момента само Кели Калеш(когото тествах, благодарение на една мила дама тук, Бижу  Hug) и Англомания, като първия е доста "по-кожен" за моя нос.Темата ме вълнува и ще следя с интерес.

Честит рожден ден на vmarinska! bouquet

P.S.От къде освен от http://www.luckyscent.com/ поръчвате пробички, че Cuir Amethyste много ме заинтригува?

# 37
  • Германия
Докладвам за цените на Les Exclusifs de Chanel Coromandel Chanel за феите, които ме помолиха. Цените са от бутика на Шанел в Дюселдорф, Konigsallee 30.

75 мл.   - 110 евро
200 мл. - 210 евро

Ще се радвам да услужа на парфюмни другарчета, които имат желание при тази цена. Само да ми пишат на ЛС, че станаха няколко запитвания.

# 38
Налегнала ме е графомания явно ... та и аз да кажа, ако позволите - мойто нос е усещало кожа в Trussardi Skin (да се чудиш защо? Wink) и два мъжки с кожени нотки да спомена (мъжките вероятно са много повече от два) - John Varvatos for men (купувах го за Коледа и беше сполучлив подарък определено) и Zegna Extreme  Laughing

# 39
Banshee, и на мен ми е "велурен" Skin, а в пирамидата му няма ни кожа, ни дявол  Crazy

# 40
Да докладвам и аз,днес открихме кожения сезон заедно и в пълен синхрон с прекрасната ни темичка,по-точно моторджийския,че той кожения ме съпътства през всички сезони,както в парфюм,така и в дрехи,та ЛМ си покара в компанията на Кабошар,а аз отзад в колата с моите овнешки ботушки и  Кели Калеш ЕДП,цялото това многословие беше не за друго,ами преди да излезем,пръскам си се аз а ла Маринска с Келито,а любимия възкликва-Мило,с какво се пръскаш!?-това е 100% знак,че много му е харесало Crazy Май ще си имам нов фаворит този сезон за дневната доза адреналин.

Натали,изкара ми очите с тоя голям надпис за Коромандел,но както някои дами знаят,ще трябва да чакам още много за него,че тъкмо бях спестила пари и ги инвестирах в едно кожено изделие,за което мечтая от 6 месеца Crazy

# 41
Ами нямам спомен дали не платих малко повече дори,забравила съм вече,ама се намира и по-евтин от 120лв,изчакай,,виждала съм в ибеи Peace
И аз ще трябва да купувам нова бутилка,че тази я опосках,ама няма да е скоро Rolling Eyes
Благодаря ти! Hug Ще изчакам със сигурност, защото този парфюм е много силен и сега му отминава сезона.
Погледа ми е обърнат сега само към летни аромати. Чакам летния Ангел Синята Лагуна. Най-после се реших да си го взема подарък от скъпи хора. Heart Eyes

Момичета, познавате ли Eau Claire des Merveilles Hermes? Последните дни непрекъснато ми се изпречва пред очите и ми стана доста любопитен, особено след едно изречение в ревю:
Цитат
"a balmy white vanilla enveloping woods"
Не харесвам Eau des Merveilles Hermes, защото ми е прекалено мъжки и има доста пиперец, а него не го харесвам в парфюми или поне не като самоцел.
Дали може да опишете прилики и най-вече разлики с него? Laughing Hug Има ли пипер? Изявени мъжки нотки? Трайност и интензитет?

# 42
Денси, Eau Claire е много по-мека версия на Eau des Merveilles. Няма пипер, не е толкова мъжки. Доста по-мека и женствена версия на първообраза. Ароматът е сходен и при Elixir, Eau и Eau Claire, с малки разлики. Ако първият е интензивен и плътен, вторият - леко мъжки и "чист", то третият е по-"тих" и мек. Най-"женствената" версия от всички Merveilles, които съм пробвала. Интензивност - средна, трайност - добра.

# 43
Ай Оле, но ти какво казваш сега! Heart Eyes Hug  bouquet Думите ти редят за любов. Ай знаех си..... Изкушение.....
Благодаря ти много! newsm51
Разкажи ми още ако има какво, не че това не е достатъчно за мен. Heart Eyes

# 44
 Grinning Денси, ако мъжкото звучене на всички Merveilles е нещото, което те отблъсква, мосля, че с Eau Claire няма да имаш този проблем Simple Smile Не зная в Бг къде може да се тества, аз го пробвах в Истанбул. И след като бях щателно олята по китките (мисля, че докарах аритмия на консултанта / тестера на Eau Claire беше в заключено чекмедженце и бе надлежно изваден след изричното ми питане за него...след което взех нещета с пръскането в свои ръце...горкия консултант  Mr. Green) реакцията ми беше "Хм, много по-мек от Водата, леко кремест...липсва "мъжкото"...няма да плача за него"  Laughing Та, може би , това е твоето Мерве  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт