Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 079
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • Враца
Кожа подушвам в Елексир де мервей, Жил Сендер N4 и в Кели Калеш , като последния само от малка пробичка познавам не съм го носила обстойно  Peace

В "най-новия на света" кожа не наушвам хич  newsm78

Благодаря ви, за милите пожелания!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 16
  • Варна
О, да, Cuir Amethyste - жестока луксозна кожа!

# 17
Ех "старците" от Ермес, обичат я кожата и тя тях. Wink

Cuir Amethyste Armani Prive е един от най-добрите парфюми, който съм пробвала миналата година и предстои покупката му.

# 18
  • Бургас
Не ми харесва в това Приве, твърде сладникава е и ми напомня велур, а не лицева кожа. Peace

# 19
Ех "старците" от Ермес, обичат я кожата и тя тях. Wink

Cuir Amethyste Armani Prive е един от най-добрите парфюми, който съм пробвала миналата година и предстои покупката му.
'Старците' са велики,няма лошо при тях newsm48
Cuir Amethyste -една от най-сполучливите ми покупки на сляпо Laughing

# 20
  • Враца
Ама в Cuir Amethyste аз също не усещам кожа,
а една изискана , луксозна канела.  newsm78

# 21
Не съм попадала на парфюми с нотки на кожа досега  Embarassed Май само в мъжкия Армани Код имаше такава,обожавам го този парфюм  Crazy Дайте няколко примера за такива дамски парфюми,за да се ориентирам за тест и да се запозная с тях.Само,моля ви да не са тези`нишови` парфюми,а нещо откриваемо  Mr. Green

# 22
Не съм попадала на парфюми с нотки на кожа досега  Embarassed Май само в мъжкия Армани Код имаше такава,обожавам го този парфюм  Crazy Дайте няколко примера за такива дамски парфюми,за да се ориентирам за тест и да се запозная с тях.Само,моля ви да не са тези`нишови` парфюми,а нещо откриваемо  Mr. Green
Кабошар,Англомания,Кели Калеш

Ама в Cuir Amethyste аз също не усещам кожа,
а една изискана , луксозна канелаnewsm78
Това ме  #2gunfire отстреля направо от упор Shocked

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 12:06 от goddess

# 23
  • Враца
Това ме  #2gunfire отстреля направо от упор Shocked

Отивам да душа пак ...

# 24
  • София
Кожа харесвам в мъжки парфюми, носени от мъж  Simple Smile Фаворити са ми Dior Homme, Nemo-Cacharel, B*Men.
От дамските парфюми с кожена нотка ми допада единствено Kelly Caleche.

# 25
Харесвам кожа в парфюмите, но умерено количество и примесена с други съставки. Откровена сурова кожа - не. За щастие не намирам такава в "кожените" парфюми, които имам. Също така не усещам кожа в Elixir des Merveilles и в Jil. Thinking

# 26
  • Враца
Има канела в Armani Prive Cologne Spray Cuir Amethyste Giorgio Armani for women and men , примесена с ванилия  newsm43

# 27
Има канела в Armani Prive Cologne Spray Cuir Amethyste Giorgio Armani for women and men , примесена с ванилия  newsm43

Joy а сигурна ли си,че точно Аметистовата кожа тестваш Joy

# 28
  • Враца
Ми, нали ти си ми я изпратила ...  newsm78

# 29
Ми, нали ти си ми я изпратила ...  newsm78
Вероятно,
ама се опитвам да проумея от къде идва канелата,хайде ванилията ок,може да е по-силно изявена при теб,макар че твоята кожа май изяждаше сладостта,а канела мразиш или греша newsm78

Общи условия

Активация на акаунт