Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 686
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Напълно споделям мнението на Денси за Алюрите - за мен също Алюр С. и Алюр едп не си приличат (дори в базите не намирам общо). ЕДТ не познавам  Blush

И сега, ПОХВАЛ - ПОХВАЛ, пристигнаха ми двете Жулиети ! (поръчани/платени на 08.03 вечерта)  newsm44 newsm44 Толкова съм щестлива, че чак място не мога да си намеря! Нямам търпение да мина през банята и да се опръскам както аз си знам (не че не си пръснах на китките от едната веднага). Толкова ги харесвам, толкова са ми стояли в уиш листа, че не зная с каква скорост започвам да събирам за следващите две "любими" от бранда  Heart Eyes А бутилчетата и опаковките им са... Heart Eyes Heart Eyes Красота!

# 181
  • София
Оле, от техния сайт ли ги поръча? Сори, ама забравих какво писа  Blush

# 182
Оле, от техния сайт ли ги поръча?

Да, Атти, от техния. Доставката е безплатна и ползвах код за отстъпка, който ми бяха изпратили със сампъл сета.

# 183
Натали, извинявай, ако вече си споделила впечатления, не съм видяла  Embarassed
Исках да те питам дали хареса Шисейдото - Боа ,което взе наскоро...
Защото мъжО запомнил името и,че го търся и ми е поръчал, без да ме пита / а ,разбира се, през това време на мен ми мина мерака...  Crazy /   ooooh!
Някакви отзиви, моля!  Praynig
Така искам да го харесам! Не ми се дава такова съкровище в размените...  Cry
Ааааааа,никакви размени Stop,моля,моля,вкъщи има много място за бутилки от него Crossing Arms
Утре го дават топло,но после се очакват дъждове,така че ще имам повече свободно време и мога да те запозная обстойно с аромата Hug
И твоя мъж много да го глезиш,заслужава човека Laughing

# 184
  • София
Оле, благодаря и на теб!  Hug И честити Жулиети , с радост да си ги носиш!

И аз си имам нова придобивка. Simple Smile От размяна получих ето този позитивен, пролетен парфюм.  Heart Eyes Трайността му не е потресаваща, но прилична.., което е без значение. Мирише ми на месец май. Цъфнали дървета, цветна полянка , ефирна рокля и закачливи сандалки!  Grinning

Не съм носила първообраза, само съм душила капачката му.Предполагам , както обикновено е измита версия на оригинала.  Simple Smile Дори и така да е, доволна съм от този ..засега.

# 185
  • при морето
Аз пък съм офъщяна с така бленуваното Alchimie de Rochas....ммм,пре-кра-сен! newsm03

Четири часа по-късно.Смело мога да допълня-наистина удивителен аромат.Постоянно си душа ръката,а като духне и климатика, из стаята се разнася невероятно топло ухание на ...праскови и момини сълзи.Леко сладък.Началото/преди 4 часа/ ме удари като камшик,но после се разви блестящо.Сега разбирам защо се казва така.И защо,по дяволите,са го спрели този парфюм??? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 02:06 от Winter fairy

# 186
Добро утро,дами! Heart Eyes
Честити ви нови придобивки Hug
Последните няколко дни,не успявам да ви чета дори,преглеждам темата по диагонал,отдала съм се на други страсти,
нямам нищо ново ароматно,но снощи сънувах парфюми,любимите си парфюми,всеки един какво количество има в бутилката,кой колко е намалял и от кой ще трябва да купувам нова бутилка,кой е по-скъпнал и кой е изчезнал от магазините,това последното не ми хареса Rolling Eyes Пръсках,тествах и проверявах кой е издържал на времето и още ми носи онова блаженство с прекрасния си аромат Crazy Равносметката беше,че трябва да купувам Есенс на Нарцизо и Галиано ЕДП,а цените и на двата хич не ми харесват ooooh! Разсъждавах дали наличното останало количество на Нинфео мио на Аник Гутал  и Воаяж на Ермес ще ми стигнат за летния сезон/Воаяж-а със сигурност няма да ми стигне,ако някой има излишен да свирка Whistling/.Хубавото беше,че не ме влекат нови неща,освен един Коромандел,но той ще почака,надявам се есента да го придобия  Wink
Надявам се мерака ми за нови придобивки,да не се възобнови,макар че имам купища проби и малки отливки,които чакат да се затопли и да бъдат тествани Crazy

Относно приликата между Feminite du bois i Black Cashmere,ами аз лично не намирам такава,първия е мек и безбожно женствен особено в топло време,няма острота,избягвам да пиша за него,защото не бих могла да пресъздам емоциите,които събужда в мен,а и предпочитам да запазя интимността му само в главата си,твърде съкровени и лични са тези мисли,за да ги изписвам черно на бяло,а втория може да смъди на очите,ако не е нанесен в точните пропорции,толкова е лютив понякога.Първия е за нежни души,а втория създава асоциация за 'кучка',малко студена и силна жена,както мисля Мимс го беше определила веднъж.

# 187
  • София
Момичета, имам една такава молба към вас. Тези, които имат Шанел Шанс биха ли ли проверили какво имат на дъното на бутилката? И въобще как да разбера по бутилката дали е оригинал?  Thinking Praynig

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 11:18 от kashmir

# 188
  • Враца
Имам си Innocent Rock

Toку що ми пристигна  Heart Eyes
Отивам да го изучавам.

Имам си и малко количество :
Montale Red Aoud  Heart Eyes Heart Eyes

Днес съм особено щастлива !!!!

# 189
  • София
Маринска, чакам с интерес отзиви за Иносент Рок - най-вече като трайност как го намираш.

Аз днес отново се опитвам да се сприятеля с Шаал Нур, след като на пръв прочит бях установила, че в студа не се държи достатъчно добре, което много ми наруши спокойствието - такова прекрасно впечатление си бях създала от проба, че от флакона някак не получих същото усещане, не се отпускаше този парфюм, не лягаше комфортно, а като натрапен гост, на тръни и готов да стане и да си тръгне. Началото ми се струваше настръхнало и остро, с една лекарствена нотка, която за щастие затихна след това, но като цялостно излъчване нещо не ми достигаше. Ето, сега вече получих това, което ми липсваше - лекарството го няма, разливат се направо бергамота и билките, хем натурално горчиви, хем омекотени с някаква далечно загатната сладост, но много далеч от захаросаната сладост на конфитюрите. Явно е чакал затоплянето на времето и го дочака Simple Smile Ще се обичаме и ще се носим с удоволствие. Е, може би всички 100 мл няма да мога да употребя (с оглед и на останалите красоти, които си изискват вниманието), но пък може да споделя част от него с някого Simple Smile

# 190
Атти,а пробва ли го Шаал Нура върху съпруга си? Rolling Eyes Аз не бих го носила,не ми отива,но много го харесах за ММ. Heart Eyes
Сподели моля те как е при теб трайността му.

# 191
  • София
Сакън, той неговите си не ползва, какво остава да ми разреши да го напръскам с нещо мое  Mr. Green И друг път съм споменавала, той е анти всякакви аромати - парфюми, ароматизатори, каквото и да е, ползва стик/рол-он против изпотяване и дотам - достатъчно е да мирише на чисто (тоест на нищо) и помещението да е проветрено (тоест пак на нищо). Но пък Годес сподели, че на нейния мъж стои много хубаво. Определено може да се носи и от мъж Шаал Нур. Честно казано, не очаквам някаква безумна трайност, той за 2 часа вече почна да затихва, нищо чудно следобед да го подновя по някое време, защото не ми достига интензитет вече.

# 192
Мерси,Атти! Hug направо си за завиждане с твоя антиароматен мъж. LaughingИма повече от семейния бюджет за теб. Mr. Green

# 193
  • София
Не съм, не завиждай  Grinning На всяко пръсване отнасям неодобрителни погледи (поне си мълчи). Никога нищо не харесва, затова и никой не го пита - каквото и да сложа, си знам, че няма да бъде одобрено, така че слагам, каквото ми душа иска  Laughing

Подцених го аз май Шаал Нур - сега го изведох за малко навън и някак живна  Party

# 194
Влизам да се похваля че имам от новия L'Agent вече. Heart Eyes Толкова съм доволна, но съм се напръскала яко с Виза и ще се пръскам с него утре.

Общи условия

Активация на акаунт