Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 641
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Листчета в купа, пфффтт. И трите, Бижу, и трите  Naughty Grinning
С прискърбие установих, че колекцията ми рязко е намаляла. И още нещо непонятно- със зор изпръсквам остатъците от така обичаното от мен Клое. Еволюция (at last)? Laughing

# 256
Видях,че споменавате нещо за Фантазия-та/розовата/ на Бритни и искам да ви питам намирате ли прилики между нея и Гес Марсиано/бях чела някъде,че ароматите са почти еднакви?/ Hug Също се интересувам кой от ароматите с роза е по-траен Rock`n`Rose Valentino или Rose Essentielle EDP и приличат ли си двата?Пробвала съм само на Валентино и много ми харесва.

# 257
Пиши, Атти... Tired какво да правя Joy Не съм сигурна, че точно ванилия искам, защото и трите не миришат баш и само на ванилия върху мен, но за мен това са сладки ванилови аромати, които аз мога да понеса.
Листчета, кантар, каквото и да е - трябва да взема решение, но не мога...

# 258
  • София
За мен подобна трилема се свежда бързо и еднозначно до Ситизен Куин, но, боя се, по единствената причина, че там намирам най-малко ванилия. Пък ти точно нея търсиш  newsm78

Почвам да пиша листчетата, ела да си дръпнеш Simple Smile

# 259
  • Стара Загора
Да се извиня за Си-тру Кристалин/Хлое  Laughing, нали спорех, че мирише на Топаз-а (жълтото Си-Тру)..... е, объркала съм го.  Mr. Green То е подобно на Белия Дел Позо, с разликата че е по-силен и "спиртов", докато в Дел Позо има пове4е бели цветя или поне аз така го усещам.  Laughing

# 260
Бижу, от мен глас за Адикт  Hug  другите не ги познавам, но него го обожавам.

Вчера и аз пробвах Си тру Кристалин, чудя се дали да го взема за всеки ден, да не си хабя Клоето по градинките с децата.

# 261
  • Германия
Бижу търси ванилия? Това да се запише някъде  Grinning

Три пъти прочетох и все си мислех, че не съм се разсънила още. ooooh!

Пиши, Атти... Tired какво да правя Joy Не съм сигурна, че точно ванилия искам, защото и трите не миришат баш и само на ванилия върху мен, но за мен това са сладки ванилови аромати, които аз мога да понеса.
Листчета, кантар, каквото и да е - трябва да взема решение, но не мога...

Ако ще е само между тези трите, моят глас е за Citizen Queen Hugпо същата причина, изтъкната от Атти.

# 262
  • София
Малко off...  Blush

Има едни ел. ароматизатори на Air Wick - Ванилия. Чиста ванилия. Това нещо мирише ужасно силно. Целият апартамент направо е пропит с тази миризма.  Crazy Heart Eyes

Това само отклонение ...ако имаш "глад" към наистина силен и наситен аромат на ванилия, по принцип.

# 263
  • Германия
От няколко дена се каня да разкажа какво приятно събитие ще посетя. Сигурно и вие сте прочели и ще се радвам, ако има и други ентусиасти, с които да се засечем. Предстои третото издание на парфюмно изложение Еsxence. http://www.esxence.com/en/. Снощи моят ХН ме сюрпризира със самолетни билети до Милано за началото на април. Необходима е регистрация, срещу която получаваш персонална покана с код, за отпечатване от домашния принтер. В падащото меню Visitors може да се отправи молбата за покана. В същото меню има списък на брандовете, които ще излагат парфюми. Повечето са нишови, но не само. Списъкът е достатъчно дълъг и много любопитен за мен. Има около 15 дена още и ако има някой, който се интересува от нещо определено, бих могла да купя, взема проба и т.н. На такива парфюмни панаири стават чудеса преди закриването. Била съм на два - един в Дюселдорф и един в Париж. Разпродават се мостри на символични цени. Подаряват се виали и пр. Надявам се и този да не прави изключение. Предвидени са много интересни и забавни закачки за регистрираните посетители. На началната страница /най-долу/ има и кратко видео от миналогодишното издание, което дава представа за вида на събитието. Наелектризирана съм като ебонитова пръчка.

ПП Вили, толкова Монтали на едно място не бях виждала, освен в това видео Hug

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 11:33 от Натали Никол

# 264
  • София
Малко off...  Blush

Има едни ел. ароматизатори на Air Wick - Ванилия. Чиста ванилия. Това нещо мирише ужасно силно. Целият апартамент направо е пропит с тази миризма.  Crazy Heart Eyes

Това само отклонение ...ако имаш "глад" към наистина силен и наситен аромат на ванилия, по принцип.

и жасминовия от "дизайнерската " колекция (пръскалата приличат на камъни) също е много сладък и ванилов  Heart Eyes и НЕ мирише на жасмин  Naughty

като си помисля само, че ЛМ го взе, защото искал цветен аромат за стаята  Whistling явно тази зима бомбената атака от моя страна му е дошла в повече  hahaha

# 265
  • София
Натали, страхотно! Казвала ли съм ти, че твоят ХН е съкровище  Crazy ? Аз с удоволствие бих се загубила някъде около експозицията на Пиге Simple Smile Препоръка от мен за Histoires de Parfume, Кеико Мечери (пудра+роза=локум Simple Smile ), Parfums de Nicolai... не виждам Eau de Italy, ако попаднеш някъде на този бранд, пробвай Paestum Rose.

Аз по същото време ще бъда в Прага  Party нищо не знам там какво и къде да търся, Дезидерата беше споменала за Институт Герлен и аз се канех да припадам там...

# 266
  • Германия
Щандът на Мечери ще е може би първият на който ще се посветя. Брандът излага двата си нови аромата, които още не съм видяла във фрагрантика.

Paradise lost

A gateway to the sun infused Goa beaches in India.

Free spirit creatures, flower children and mystics  altogether celebrating the enlightenment of life.

Notes of Indian limette, bergamot, jasmine, tuberose, Bourbon vanilla, sandalwood and musk.

Camellia

A velvety floral bouquet that reveals all the delicacy of the Japanese camellias.

An expression of pure femininity.

На  Parfums de Nicolai имам смокиновият парфюм, а от Histoires de Parfume чакам една размяна с някоя Южен от 18... година, но като пристигне пакетът ще пиша.  На Оле непременно ще взема виали от D`Orsay, а за Денси всичко, което мога да отнеса.   bouquet

# 267
Вчера и аз пробвах Си тру Кристалин, чудя се дали да го взема за всеки ден, да не си хабя Клоето по градинките с децата.
Не не си го вземай, хаби Клоето да се свръшва и в градинки и навсякъде. После ще си купиш нов, силно желан, друг парфюм. Heart Eyes Hug  bouquet

# 268
  • София
Натали, аз освен да кажа,че завиждам изключително благородно , друго не мога..  Blush
Не мога да си се предствя аз на такова събитие. Имам съмнения и почти съм убедена, че просто ще се разхождам безцелно /привидно много целенасочено,обаче! /  , опитвайки се да обходя колкото се може по-голям периметър и пробвайки от всичко,което ми попадне пред очите /носа!/ и в резултат на ароматно пресищане, накря... ще припадна ..мдаааа,така си се виждам аз там  bowuu

# 269
Дени, ще те послушам и като изхабя Клоето ще му мисля  Grinning  Hug
В момента обаче нищо не искам, то и нищо ново  и интересно не съм пробвала скоро де.

Общи условия

Активация на акаунт