Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 635
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Kasmir, на дъното на моята бутилка има метална пластина (сякаш събира металния ринг, който опасва бутилчето). На нея е отпечатано :
.....

Кода на парфюма, който е и на кутията, е отпечатан от задната страна на бутилчето, ниско долу - там, където дъното е малко по-дебело.
Ей т'ва не го виждам.  newsm78 Дали защото моето е ЕДТ или просто е ментак . ooooh!

Този код може да не е отпечатан,а гравиран,понякога почти не се вижда или се вижда само под някакъв ъгъл,разгледай хубаво,може да пробваш да го намериш,като минаваш с нокът по бутилката Peace
Годес, Оле, разбрах за кода.  Peace На Мадмоазела си го намерих, но тук не успявам.  Cry Имала съм Шанс преди години (точно когато излезе ми го донесаха от САЩ) и вече не помня аромата толкова детайлно, но откъм трайност го докарва много добре. ММ ми го взе уж от някъв познат.  ooooh! Еми к'во ще го изпръскам по-бързичко.  Cry

Бижу, сигурна съм, че нещо беше круша за мен. Тези дни ще ги тествам пак.  Hug

# 271
а за Денси всичко, което мога да отнеса.   bouquet
Благодаря ти обичам те! Hug  bouquet

Днес нося обожавания Зелен кристал на Шанел. Heart Eyes

# 272
Жаки-благодаря
Бижу-Адикт(според мен страшно ти подхожда)

# 273
  • София
Бижу- три пъти се връщах да ти чета поста.Мислех ,че халюцинирам.
Щом и другите така го виждат..или е масова халюцинация или е истина.. Crazy

# 274
  • на последния етаж
Нахълтвам сред толкова любители на парфюми, за да ви помоля за съвет при избора на нов парфюм (абсолютен аматьор съм относно парфюмите...). Имам и харесвам Мадемоазел, Хипноуз, златистия Емпорио Армани, Алюр. Благодаря ви предварително, момичета!

# 275
Добре дошла. Hug
От ползваните парфюми си правя извод,а че харесваш доста ванилия или парфюми в който тя присъства сериозно. Сега за лятото може да пробваш Адикт О Фреш, но той вече се намира трудно. Пробвай и Адикт, въпреки, че на него вече времето му отминава, не е за топло или става за прохладни вечери, край морски бриз, в минимално количество. Si Lolita e интересен аромат, може да го видиш.

# 276
Здравей ЯЯ,
Моите предложения са Ange uo Demon Givenchy, Narciso Rodriguez for her edp, Paco Rabanne Black XS, Allure Sensuelle, Armani Code, Addict +1

# 277
Бижу търси ванилия? Това да се запише някъде  Grinning
Три пъти прочетох и все си мислех, че не съм се разсънила още. ooooh!

Бижу- три пъти се връщах да ти чета поста.Мислех ,че халюцинирам.
Щом и другите така го виждат..или е масова халюцинация или е истина.. Crazy
Joy hahaha ppp

Не мога да седна да прочета съветите от работа, ей! Да не иде човек на работа един ден, значи! Топя се от кеф днес, обвита в Сицилия и буквално се топя, щото тук е 100о - някой държи парното до дупка отворено!!!
Чак сега смогнах да прочета съветите... ох, пуста зодия...  Tired още повече ме раздвоумихте (щото как пък никой не спомена Джил!? newsm78 )
Аз, ама не се чудете, в Адикт усещам индрише! Rolling Eyes Или здравец, не знам кое е, ама е едно от двете и на талази ми харесва и после не ми, но наистина разчистих всичко ванилено и понякога искам нещичко такова.
Атти, Ситизен Куин няма баш ванилия, но за мен е сладък аромат, затова е в групата. Rolling Eyes

# 278
  • USA, Steak State
Малко off...  Blush

Има едни ел. ароматизатори на Air Wick - Ванилия. Чиста ванилия. Това нещо мирише ужасно силно. Целият апартамент направо е пропит с тази миризма.  Crazy Heart Eyes

Това само отклонение ...ако имаш "глад" към наистина силен и наситен аромат на ванилия, по принцип.

Точно с такъв ароматизтор съм в нас и се тюхкам, че не мирише изобщо...
Освен това днес съм с  Дюн и той ми се струва, че изчезна на кожата ми.. Вчера с Алюра така.. Абе нещо май се случва с моето обоняние....  Thinking

# 279
  • София
Нова Прада Heart Eyes
Prada Infusion de Rose
Създател е  Daniela Andrier, същата, която е зад Infusion d'Iris, Infusion de Fleur d'Oranger, Infusion de Tubéreuse и Infusion de Vétiver, в композицията са включени турска и българска роза, мандарина, мента, yerbamaté (което мисля е вид мента пак) и восък.
Очаквана цена - $105.

Много, много ми е любопитен...пак съм в розова вълна  Flowers Rose

# 280
  • Козлодуй
Бижутка,аз се канех да дам глас за Жил.Градската кралица щеше да ме задуши един ден,макар че аз съм доста държелива на силни аромати.
Нат,аз съм човек,на който завистта е чужда,но сега като те прочетох,познах това чувство...

# 281
Бижутка,аз се канех да дам глас за Жил.
Сънчо, в градацията на моята подредба, тя беше на последно място(Джил това), защото ми стои твърде близо до кожата. Ама май избрах вече, само дето разправям на момичетата, че провеждам тук тази "пресконференция", защото ме е страх да нося отговорността на избора си! Laughing

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 17:28 от Бижy

# 282
  • Boston, MA
Супер тема!

И аз, като Натали Никол обожавам Bandit (Robert Piguet), Trussardi (Trussardi) и Cabochard (Gres). Харесвам, но май доста ми писва Kelly Caleche Hermes. Руската кожа на Шанел и Кожата на Монтана обаче са ми прекалени.

Намирам кожа и в любимия ми Амазон на Ермес, но я няма в съставките. Не е натрапчива там.

Тосканската Кожа на Том Форд не е лоша, но ми мирише повече на синтетика, отколкото на кожа от животно.

Елица, освен Нарсизо, споделяме любов и по Клое Love.  Heart Eyes

Не знам новия Агент, искам да го мириша, но не знам къде?

Денси, Eau Claire е много по-мека версия на Eau des Merveilles. Няма пипер, не е толкова мъжки. Доста по-мека и женствена версия на първообраза. Ароматът е сходен и при Elixir, Eau и Eau Claire, с малки разлики. Ако първият е интензивен и плътен, вторият - леко мъжки и "чист", то третият е по-"тих" и мек. Най-"женствената" версия от всички Merveilles, които съм пробвала. Интензивност - средна, трайност - добра.

За мен е обратно пък. Eau Claire ми стои много по-унисекс от Eau des Merveilles (с уточнението, че аз имам лимитираната синя бутилка, може пък от това да е разликата, но нали уж били един аромат?).

# 283
.......
Тосканската Кожа на Том Форд не е лоша, но ми мирише повече на синтетика, отколкото на кожа от животно.
........
За мен е обратно пък. Eau Claire ми стои много по-унисекс от Eau des Merveilles (с уточнението, че аз имам лимитираната синя бутилка, може пък от това да е разликата, но нали уж били един аромат?).
Не са еднакви Naughty Eau des Merveilles и Eau des Merveilles Constellation,имах и двата едновременно,сравнявала съм ги,различават се Wink ,но ако нямаш подръка единия може да заместиш с другия,втория обаче за мен е по-мек,с по-малка трайност,по-малък шлейф и няма онази опушеност на първия.
Бубка,благодаря ти за този коментар със синтетиката  bouquet направо ме отказа от Тосканската кожа,а мислех някой ден живот и здраве да я търся за тест.

# 284
  • София
.......
........
Не са еднакви Naughty Eau des Merveilles и Eau des Merveilles Constellation,имах и двата едновременно,сравнявала съм ги,различават се Wink ,но ако нямаш подръка единия може да заместиш с другия,втория обаче за мен е по-мек,с по-малка трайност,по-малък шлейф и няма онази опушеност на първия.
Бубка,благодаря ти за този коментар със синтетиката  bouquet направо ме отказа от Тосканската кожа,а мислех някой ден живот и здраве да я търся за тест.

Годесче, ако много пририташ, мога да ти пратя - бях поръчала сампъл.. но наистина е голяма синтетика...като знам как мразя такъв тип миризма на обувки от изкуствена кожа, не мисля че може да се носи такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт