Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 609
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Оле, прегръдка от мен!  Hug Всичко ще бъде наред  Peace Аз бих отишла без парфюм, за да не свързвам никакъв аромат с това преживяване. Да минава бързо и успешно!

# 316
  • Германия
Оле, ние сме отляво и отдясно на теб. Аз съм пред теб, а зад теб има още.  Hug

Контеска Кокоркова
, на колене се просвам пред теб да те моля да пробваш още веднъж Кралския Павилион. cry Hug

Нова Прада Heart Eyes
Prada Infusion de Rose
Създател е  Daniela Andrier, същата, която е зад Infusion d'Iris, Infusion de Fleur d'Oranger, Infusion de Tubéreuse и Infusion de Vétiver, в композицията са включени турска и българска роза, мандарина, мента, yerbamaté (което мисля е вид мента пак) и восък.
Очаквана цена - $105.

Много, много ми е любопитен...пак съм в розова вълна  Flowers Rose

Не вярвам повече на нито една инфузия на Прада. Колкото ирис имаше в ирисовата, толкова тубероза има в тази. Напълно съм съгласна с Невена за нея. Вили искаше да пиша ТУБЕРОЗАТА малка буква като се запозная с парфюма, но нея я няма за да я пиша изобщо. Hug Обаче Вили с eaudemoiselle Givenchy  си ме уцелила в осмицата. Страхотно ми стои. Hug

# 317
  • Враца
Е, как да я няма туберозата ?  newsm78 Има си я и е много красива даже, то всъщностт освен тубероза , друго няма,
но пртосто изветрява бързо,
иначе веднага да съм се сдобила с една стъкленица  Peace

А Гиваншито толкова ми хареса, че за момент чак помислих, че мога и аз да го нося  Crazy

# 318
  • Германия
Е, как да я няма туберозата ?  newsm78 Има си я и е много красива даже, то всъщностт освен тубероза , друго няма,
но пртосто изветрява бързо,
иначе веднага да съм се сдобила с една стъкленица  Peace

А Гиваншито толкова ми хареса, че за момент чак помислих, че мога и аз да го нося  Crazy

Виленце, печелиш. Hug Тъкмо мислех да оповестя, че първият, който ме репликира за Туберозната Прада ще получи от мен 3 мл. парфюмна тубероза, готова за смесване в парфюм, или т.нар. суровина, която съм поръчала директно от лаборатория за производство. Изпращам я до Атти при първа възможност, а от теб искам да се подпишеш в темата, че няма да ме съдиш после за нанесени телесни повреди. Искам да знаеш всъщност какво е тубероза Hug Hug

# 319
  • София
Днес съм с Ланком Манифик.  Crazy Много го обичам този парфюм, но есента  бях започнала да усещам някакви неподозирано гадни нотки в него  Sick и му се разсърдих. Сега пак се обичаме.  Heart Eyes Ама реших да видя какво казва фрагрантика за пирамидата му и .. О изненада!  Shocked За мен този парфюм е люляк, люляк и пак люляк. А фрагрантика хич не го е и 'видяла'.  hahaha Само аз ли така го усещам?  Thinking

# 320
  • Германия
Натали, възхищавам се на ентусиазма ти. Hug

Мисля да зарадвам днес стоматоложката си с Агент провокатор първи. Mr. Green

Денс, Hug моето не е ентусиазъм, а най-елементарно любопитство. Умирам си от любопитство.

Агент провокатор първи е невероятен избор за зъболекар. Не откривам лекарствена нота, стои ми прекрасно и е един от най-любимите ми парфюми. Наскоро успях да учудя Атти, но за мен е изключително луксозен и незабравим парфюм. В топ десятката ми.

ПП Нямам търпение да пробвам новият Агент, обаче и при мен като при Бубка не е стигнал още. Учудвам се, че първо в БГ дойде. Щастливки  bouquet

ПП № 2 Кашмир, за ЕДТ или ЕДП говориш? Аз познавам само ЕДП, но люляк не намирам newsm78

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 13:20 от Натали Никол

# 321
не мога нито да се радвам на парфюмите си, нито да мисля за нови......
толкова ми е потиснато заради случващото се в Япония, че дори не мога да водя нормален живот тези дни, камо ли да мисля за парфюми Cry Tired

# 322
  • Германия
не мога нито да се радвам на парфюмите си, нито да мисля за нови......
толкова ми е потиснато заради случващото се в Япония, че дори не мога да водя нормален живот тези дни, камо ли да мисля за парфюми Cry Tired

Аси, прегръщам те и те сънувам. Чета като теб темата за Япония и се смайвам пред Самурайка. За да не писна с глас не пиша повече в нея. Само чета и ми се струва съпричастността ми по - добре да е тиха. Не знам на кого да благодаря, че не беше ти излетяла. Рових в скайпа през нощта като научих да видя пак датата ви, нали два пъти я забравях. Не искам и да си представям какво си представяш като си помислиш, че можеше да си там по време на Апокалипсиса. Телевизорът ми не е спирал оттогава, стои си на CNN, а към парфюмите посягам по-яростно от всякога, за да подтисна желанието си да хукна пеш и да ровя с ръце под руините за още живи. Мълча. И ми се струва най-уместното, което мога да направя. Плюс  лептата, която дадохме с ХН.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 12:25 от Натали Никол

# 323
  • Враца
О не, не я изпращай на Атти, тя е пристрастена към туберозата и ще ме обере  Shocked
(майтапя се , разбира се )  Hug Joy

Значи , аз познавам три вида тубероза,
първата, е една такава отмита, прозрачна, студено,
намирам я в аромати , като Жадор и Фражил,
не я харесвам  Naughty
втората е една блажна, обогатена и натоварена с
други примеси, струва ми се чак ретро,
нея я пудушвам в аромати като Еден на Кашарел,
чувствата ми към нея са по-силни от нехаресване ...  Sick
и третата, чиста според мен тубероза, се намира в аромати
като Фракас и Tubereuse L Artisan Parfumeur,
там тя е истинска, аптечна, без примеси, зелена дори.
Нея я обожавам и мога да я душа нон стоп.  Heart Eyes Peace

Аз също не съм отваряла темата на Самурайка от дни ... така си седи и виждам , че се добавят мнение, но не ми се чете ...  Cry Cry Cry

# 324
  • Варна
kremmmm,имаш голям шанс и се надявам спора да се реши в твоя полза Peace Направо ескалирай диспута,няма какво да ги чакаш.Ако трябва,ще предоставиш снимките и цялата кореспонденция на пейпал.Връщала съм пратка до Англия,7-8 лв. някъде ми излезе.До Щатите сигурно е по-скъпо,но не виждам за какво им е тоя развален парфюм-за да го пробутат на някой друг newsm78 Аз се разправям сега с тях,вчера получих празен кашон.Писах им,отговориха бързо,искат снимки Twisted Evil Кви снимки,аз направо зарязах кашона в пощата,добре,че си преснимах листата,дето бях прикрепени към кашона и в които пише,че стоката липсва.Ще видим докъде ще я докараме,но няма да ги чакам много и ще пусна диспут ми се ще.
Колкото до Аметиста и Перлите,ако ми дадеш адресче на лични,мога да те запозная и с двата Hug
Благодаря ти за предложението  bouquet Ще опитам да ги открия по магазините, а ако не успея, с радост ще се възползвам от възможността, да ме запознаеш с тях. Аз ще се реванширам, разбира се BlushНадявам се да си получиш парфюмчето и всичко да мине колкото може по-бързо. Hug
Отново много ви благодаря, момичета Hug Днес си ескалирах диспута, написах им едно дълго писмо, дадох и линк със снимките, ако трябва и кореспонденцията ще им копирам.
Много сте мили и винаги ми е много приятно, когато влизам да почета тайничко в тази тема.

# 325
  • София
Натали, точно за ЕДП. Hug Значи грешката наистина е в моя телевизор/нос.  hahaha

# 326
  • София
дали скоро пак ще има намаление в парфюми шоп  newsm78

че съм замислила едни неща, но се почудвам още  Rolling Eyes

# 327
дали скоро пак ще има намаление в парфюми шоп  newsm78

че съм замислила едни неща, но се почудвам още  Rolling Eyes
Мисля че не. Те направиха намалението за двата празника. Hug

Агент Първи пожъна успех при зъболекарката. направи ми комплимент и ме пита с какво съм. След като години я тровя с Шанел 5 ЕДП при срещи, много го одобри. Mr. Green
Утре ще пробвам с друг.

п.п. Може значи и да направят за тези празници. Дано може да изпукам една розова Бомба тогава.  Mr. Green Някой пробва ли я?

# 328
  • Враца
Да, ама идва Цветница и Великден!  Peace

# 329
От толкова терзания и колебания, от толкова тестове, и не знам си какво и от толкова колебание, типично за една Везна, не избрах нито един от трите парфюма, за които се чудех вчера. Заложих на нещо, което ме привлича неудържимо през годините, които съм имала няколко пъти, което харесвам лудо и после не харесвам Laughing , разменям и отново придобивам, и това поне 4 пъти до сега Crazy , но този път в ЕДП вариант - Classique Eau de Parfum JPG. Това е аромат който наистина обичам, който познавам чудесно, който ще ми задоволи глада за ванилено-сладък аромат, достатъчно елегантен е и всичко, което искам, всъщност.
Освен това сайтът, от който го поръчах, ме спечели във Фейсбук. Бяха обяснителни, изчерпателни, мили и ми направиха отстъпка като за първа покупка! Набират скорост и виждам техни билбордове навсякъде. Като пристигне парфюма, ще разкажа какъв е и що е. Увериха ме, че не е продукт от азиатския пазар, а е европейско производство. Peace
Ами ... чакам го!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт