Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 598
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • виртуално
От вчера си имам едно красиво черно бутилче - For Her EDT
Досега бях носила само парфюма
Прави сте били всички - тоалетната вода е много по-необичаен , странен и красив аромат  Crazy

# 376
  • Германия
Рапунцел, честито!  Hug For Her EDT НР и Lady Vengeance JHAG са моите кибер парфюми, миришат ми на бъдещето в парфюмерията. Надявам се повече аромати да зазвучат така. Общото между двата е не само носа зад тях, онзи гений с арменското име, ами и една кибер съставка, която не знам каква е, но си умирам за нея.

Влизам набързо преди да метна сто задачи да попитам Вени или някой друг за    
Tom Ford  MOSS BRECHES. Силни ли са мъховете и дъхави ли са Embarassed Като видях името, подскочих като бъзната.

Оле, добро утро от всички ни.

# 377
  • София
Oще един глас в полза на взимозаменяемостта на бялото дел Позо и чистата отрова.. мислех да взимам чистата отрова, но след коментарите тук направих паралелен тест с дел Позо и не открих никакви разлики.. всъщност, единствената причина да знам кое на коя ръка е, че си бях записала  hahaha

наскоро срещнах още един подобен на For Her аромат - Tous Touch.. не бих казала, че нито той нито Citizen Queen ми звучат съвсем буквално като шедьовъра на Нарцисо, но много го наподобяват   Flutter

днес - Хабанита  Mr. Green мощно, обилно, а ла Маринската.. но моята суха кожа така лакомо го изпи, че се усеща само като полъх  Crossing Arms но пък за разлика от носене при 30-35 градуса около мен още няма трупове  Crazy

# 378
  • Sofia
Имам и Дел позо и чистата отрова - приличат си много, но не са еднакви.
Дел позото е по-остро, натрапчиво и някак недодялано. По-химичен и болничен от двата.
В Диора белите цветя звучат по-меко и класно.
За който не е носил отровата , дел позо е идеален заместител.
В обратния случай препоръчвам тест.

# 379

Сега прочетох, че е подобен на Ноа на Кашарел, който не ми е приятен и е, някак си не особено женствен. Би ли го сравнила с друг или комбинация от други, може и мъжки?
За мен няма нищо общо с NOA.
В този основно се усещат босилек, анасон, кедър, тонка и лимон(в началото), а после и една идейка свеж карамфилов цвят. За мен това е подправков аромат, с преобладаващ кедър, което му дава мъжки уклон за моето обоняние. Това се променя след час два. Оказа се и много траен! Като гледам, че съм писала това в 11,30 вчера, до вечерта го усещах осезаемо на ръката си!

# 380
  • София
Натали, от блога ти се запалих по Перлита на Лалик. Къде мога да ги тествам, момичета? Дъглас, БЗ, Сефора? Или това е нишов парфюм?  Rolling Eyes Не ми е позната марката.  Rolling Eyes

# 381
Натали, от блога ти се запалих по Перлита на Лалик. Къде мога да ги тествам, момичета? Дъглас, БЗ, Сефора? Или това е нишов парфюм?  Rolling Eyes Не ми е позната марката.  Rolling Eyes
Не е нишов, намира се където се продава Лалик.  Hug В посочените горе ги няма, провери в ЦУМ.

# 382
Аз пък днес с Водата на Лалик,мирише ми на червен пипер на зърна,/ползвам много такъв в кухнята/или по-точно чили и на чисто,има и от смолата,която присъства в Есенс на Нарцизо.

# 383
  • София
Натали, от блога ти се запалих по Перлита на Лалик. Къде мога да ги тествам, момичета? Дъглас, БЗ, Сефора? Или това е нишов парфюм?  Rolling Eyes Не ми е позната марката.  Rolling Eyes
Не е нишов, намира се където се продава Лалик.  Hug В посочените горе ги няма, провери в ЦУМ.

Mерси, densi!   bouquet

# 384
  • София
Лалик съм виждала в БЗ - Перлите, Аметист и Ле Парфюм  Peace

# 385
Лалик съм виждала в БЗ - Перлите, Аметист и Ле Парфюм  Peace
Да вярно имаше скрити на един рафт отдолу. Потърси kashmir и там или направо попитай. Peace

# 386
  • Стара Загора

Знаете ли нещо подобно на Пюр Пойзън, но по-евтинко, че майка и изнемогва?

Заповядай  Wink
Jesus Del Pozo In White / Jesus Del Pozo for women
http://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Jesus-Del-Pozo … n-White-1449.html

Пробвай и този  Mr. Green

# 387
  • София
Ооо супер! Mерси,  Атти , densi !  Hug

# 388
  • София
Момичета, "забравяте" ли парфюмите си? Онзи ден преоткрих Жасмин Ноара, возих се в една кола, в която много, много ми миришеше на нещо понзато и адски красиво.  Crazy Сетих се след малко размисъл и си го извадих от "задните редици", сега съм само с него. Преоткрих го за трети път.  Laughing Ето за това обичам 100-ците, първоначалният ми ентусиазъм отнася поне едно 30мл от всеки неустоим парфюм. После идва ред на нов, ако пак се запаля за стар и го приключвам. А като е 100-ца дълго време ме радва.  Mr. Green

# 389
  • София
 newsm68  Дойде ми Павилиона !
Чай.....само и единствено чай! - Липов... с много мед!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много топъл, много мек.

По-късно ще го предоставя на ЛМ с неговия профи-нос да му разбие съставките  Mr. Green

Толкова ми е хубав този Павилион,че си направих сега едно билково чайче с мед  Blush

Общи условия

Активация на акаунт