Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 522
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Не съм ви чела и тепърва ще ви догонвам, но бързам да се оплача.. Sad
Токущо ми обидиха парфюма. За първи път ми се случва, беше доста грубо, а дори не бях прекалила.Само 2 пъти се пръснах по врата, осъзнавайки ,че е мощен. Crossing Arms

Пазаруваме в магазина, до мен се върти някакво хлапе..Идва майка му и дърпа го рязко за ръката и му казва: "Разкарай се веднага от тука!Тук мирише отвратително!" След това ми хвърля един поглед- убийствен. Все едно съм клошар , лятно време ,некъпан от 5 месеца. Crazy
Ужас!  Embarassed

Става дума за така коментирания Poison.  Laughing

Кифла .Пфуу.Развали ми удоволествието.
Ооо, ама що им обръщаш внимание на такива долнякини! Rolling Eyes  Hug Ти парфюма можеш да го отмиеш, но тя ще си остане вдлъбната форевъ.
По повод странните коментари - наскоро с една колежка обсъждахме разни миризми, та след като й казах, че обичам рози, тя сподели, че нейна приятелка мразела баш аромата на рози, щото й миришело на бардак. Rolling Eyes
Ся, как миришат бардаците аз не знам /ако е на рози, не е лошо обаче/, ама, ако лъхна на някоя такава приятелка, представи си какво ще й роди съзнанието.
Изобщо, всеки явно си има някакви такива свои ароматни рамки, но май рядко се има преценка кога и как да се изкашлят.

# 436
Aз днес получих комплимент,че парфюмът ми е страхотен /Инсоленс едт/.Заведохме малкия да играе в един децки клуб и една от аниматорките много го хареса и веднага ме поздрави.  Flutter

# 437
Моля ви кажете нещо за J Lo Miami Glow    Praynig Praynig Praynig

# 438
  • Norway
 Joy Подсетихте ме за един "комплимент", който дочух из зад гърба си, цитирам:
"Пууу, таз как сай уфонтяла, кат селска даскалица"  Shocked  Joy Joy Joy
Бях с Коко М. ЕдП, не е някаква убийствена бомба, ама ей на - носове всякакви. Laughing

# 439
  • София
Joy Подсетихте ме за един "комплимент", който дочух из зад гърба си, цитирам:
"Пууу, таз как сай уфонтяла, кат селска даскалица"  Shocked  Joy Joy Joy
Бях с Коко М. ЕдП, не е някаква убийствена бомба, ама ей на - носове всякакви. Laughing

Shocked Shocked Shocked
Аз значи съм глуха. И чистата Отрова и Адикт ги прускам по 4-5-6 пъти.  hahaha

# 440
  • Paris, France
Ооо, ама що им обръщаш внимание на такива долнякини! Rolling Eyes  Hug Ти парфюма можеш да го отмиеш, но тя ще си остане вдлъбната форевъ.
По повод странните коментари - наскоро с една колежка обсъждахме разни миризми, та след като й казах, че обичам рози, тя сподели, че нейна приятелка мразела баш аромата на рози, щото й миришело на бардак. Rolling Eyes
Ся, как миришат бардаците аз не знам /ако е на рози, не е лошо обаче/, ама, ако лъхна на някоя такава приятелка, представи си какво ще й роди съзнанието.
Изобщо, всеки явно си има някакви такива свои ароматни рамки, но май рядко се има преценка кога и как да се изкашлят.

Ох, чак пък долнякиня  hahaha. Явно миризмата наистина я е издразнила яко. Аз я разбирам. Пойзън е аромат на силни емоции. В него човек или се влюбва или го намразва. Аз ненавиждах Каролина Херера върху най-добрата ми приятелка. Повръщаше ми се от него. Долавях някаква плътска нотка на повръщано, която някои хора долавят в туберозните парфюми. А като дойдеше у нас тя се нафъскваше с Палома Пикасо, която тогава ненавиждах заради зеленината. На мене ми се драйфа от Парис на ИСЛ, от новия му Ель, но са си хубави парфюми. Между другото и аз свързвам миризмата на плоски рози с бардак и даже не знам защо. Преди много години живеех в блок с много жени от латинска Америка и Русия, които, хммммм, влизаха и излизаха по цял ден и цяла нощ в чоращогащници на дупки, бюстиета с половината цици навън, поли от които им се виждаха задниците, прозрачни дрехи итн. Те обикновено миришеха на Амариж на Живенши, Гесс оригинал, Сафари или Трезор. Не знам защо на тях точно, но така миришеха. Аз от тях разбрах за Гес  bowuu. И тези парфюми аз не бих ги носила, но не заради тях. Но факт е, че мозъка ми ги свързва с разврат. Уличниците в Париж в края на 80те често миришеха на Пойзън. Не само те. Не го свързвам с лупанар обаче.................... а би трябвало  Mr. Green.

Аз не мога да нося сладка подправена поза, но зелена, свежа и мокра или напудрена обожавам. Самата есенция на рози, абсолюта, не ми е особено приятна. Мисля, че има роза за всеки нос.

..... От реформулираните (новите) най-мъхови са ми: Мисс Диор, Монтана оригинал и Румба на Баленсиага(дано Тед да не го е окипазил, ама надали  Sad ).
Невена, имам и двата Румба - на Тед Лапидъс и на Баленсиага. Аз разлика в ароматите не намирам!

Куражче, ама къде ти е куража, значи?! Laughing Hug Я да не ти пука кой какво говори.  Най-прекрасния аромат който излъчва тая другарка, сигурно е на домашен сапун.  Mr. Green
Но, че е отрова ... отрова е и за мен. smile3505

Що бе, може на нещо по-изискано - Жьо ревиен на Уърт  Joy, например. Аз още имам лосиона, ама е воднист и нетраен и не мирише на нищо особено.

Като доворим за сапун - едно време се бях напръскала с Пюр пойзън и баба ми, Бог да я прости, ме попита защо съм се къпала със сапуна и за пране. Добави, че много на хубаво мириша, де. Повече не се пръснах с нея. Още мислим има ли смисъл да подаряваме Ин Уайт на г-жицата. Начи, един флакон на месец не и стига. Знам кога е минала по миризмата в асансьора.

Бижу, трябва да почерпя. Наистина ли е същата ми мъхеста и плодова красавица? Страх ме беше, ако щеш вярвай, да я поръчам, да не би да се разочаровам, защото тя е любовта на живота ми. За нея живея. Десетки хиляди утра съм се извлачвала извън леглото само крепейки се на мисълта, че като се изчипкам ще мириша на Румбичката ми. Моята мила, сладка, горчива, опушена, смолиста, напудрена, остра и мека, плътна и развратна Румбичка. Ох, наистина ли? Ако щеш вярвай, това (ако е истина, че много ме е шубе) е най-добрата новина, която съм получавала от години. Шестица от тотото нямаше да ме зарадва толкова, честно. Благодаря ти от все сърце. Тази нощ ще спя като къпана. Отивам да се опръскам спокойно, че си я кътках и не смеех. Надявам се да я има винаги и опръскана с нея да склопя очи и даже си представям, че на погребението си съм с нея. Представете си как ухае погребалното на Румба и разлагащи се цветя и пръст. Ммммм, густо. Амен

# 441

И другият, който 100% ще е следващата ми покупка, харесан мноооого днес по обяд на една дама, пробван преди два часа в МОЛ-а и вече съм безпаметно влюбена в него, е Lacoste Pour Femme Lacoste. Това, заедно с Ирисовата Прада са двата най-красиви, фини, елегантни, женствени и класни аромата, които съм срещала сред парфюмите от този тип!!! Просто е прелестен! Heart Eyes

МММдаа, Нали Бижу?! Това е най-Лубим Парфюм! И аз го обожавам! Купувай го!Има ли как, ще си купя цял бидон от него!

# 442
  • Norway
Разпалихте ми любопитството с таз Румба   Hug

Къде да прочета описание, съставки, не я откривам във ФР. ?  newsm78

# 443
Разпалихте ми любопитството с таз Румба   Hug
Къде да прочета описание, съставки, не я откривам във ФР. ?  newsm78
http://www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Rumba-401.html

Че аз реших и да разменя по-малкият остатък от едното шишенце. Flutter

*LV*, да... Crazy Heart Eyes Пиши и мен за бидона! Laughing Hug

# 444
  • Козлодуй
По принцип бъркат мимозата с албиция,факт е,че листата много си приличат.Не помня какво расте в Балчик.Но щом е жълто,не знам.Гугъл казва,че има жълта акация,жълта мимоза,както и жълта глициния(Wisteria)

Остава Силви да го снима като цъфне и да го разпознаем Grinning Иначе Фрагрантика казва мимоза,но аз имам някои съмнения,че може да се вярва на 100%.Нат,в книжката дали не пишеше пирамидата на Роял павилиона?Моят вече не е при мен.

# 445
  • Norway
 Hug Истинско Бижу!   bouquet
А аз търсих Тед Лапидъс, но не открих  newsm78

Лелеее, каква пирамидааа  Shocked
Ммм, има си сливки, тубероза, медец ....  Crazy
Отивам да чета  smile3529

# 446
  • Paris, France

Че аз реших и да разменя по-малкият остатък от едното шишенце. Flutter

Я раздуй кое шише ще разкарваш, Лапидуса ли Twisted Evil? Признай си, да не би да не е същия? Що ми трябваше да чета, трябваше да си легна и да се наспя спокойно  Joy Joy Joy. Сега едни размисли и страдания и съмнения ще паднат.....

# 447
Мне Laughing Баленсиага разкарвам! Flutter От нея са останали 10 мл. в бутилчето, а Тед Лапидъс ми е пълна до горе и ми е подарък от една моя любима жена Wink Heart Eyes

# 448
  • Paris, France
Ох, Бижу, много ти благодаря. Аз преди броени минути, докато плахо чакам да драснеш, реших да проверя тази във фрагранса колко струва и на кого е. Обаче съм направила грешка и вижте какво излезе:

http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_66757W-am-cid_P … me__products.html

На вас сигурно ще ви стане смешно, но аз си помислих, че това е новото шише и опаковка и щях да се  #2gunfire.

Нямаше и да подозра, че има такава помия...............и че някой си я купува предвид 7те евра разлика с оригинала  hahaha.

Май до спешното ще стигна.

Мерси   bouquet отново, Бижу!

# 449

Общи условия

Активация на акаунт