Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 513
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Ама как ще е 4итав бе мацкоо???Виж само цените какви са еднакви?! Wink
Да копия са. Peace

# 481
  • София
Моя приятелка от Германия пита
Читав ли е този сайт?
http://www.myparfumi.com/item.php?id=39

И според мен не е читав. Съдя по цените.

# 482
  • Враца
И да се похваля предварително,не устоях,току що грабнах един Бял ууд Mr. Green

Еееее, браво! Толкова се радвам за теб и малко, тайничко завиждам ...  Crazy Crazy

Та в този ред на мисли, да споделя за Ред Ауд:
Ей тва Монталите са голяма работа!  Crazy Crazy
Визирам трайност и плътност.  Shocked
Аз онзи ден имах честта да се запозная с Ред Ауд,
в едно нескромно количество, което на мига излях в/у себе си .
За пръв път сътрапезниците ми възроптаха , че нарушавам личното им пространство!
Така и в дискотеката. Даже келнерката ме попита на какво мириша  Crazy
И така до другият ден след обяд!  Shocked Shocked Shocked
Значи самият аромат е , както казах наситен , плътен и сладък.
Като го пръсна на кожа се проявява една нишка, "Корекомска" Simple Smile
в смисъл, прилича ми на аромат на дезодорант от някогашните корекоми,
вуйна миришеше така,
намирам го за уникално и неповторимо, но за жалост го откривам само на ръката си и от капачката,
като се напарфюмирам обилно - не.  Naughty Cry
Сега мисля да изрека едно кощунство ( в сладката си основа Ред Ауд ми наподобява  Годес - Грета Гарбо ) .
Много искам да се запозная с някой от другите Монтали, определено спечелиха вниманието ми с трайност, но не с уникалност. Поне не този.
Ако го придобия ще го разнасям с удоволствие , но не бих платила такава цена за него ...  Naughty

Благодаря сърдечно, на невероятната и щедра Lunen_sun,
Която за сетен път ме запознава с уникални аромати ,
които няма шанс да тествам, където и да било!

... На моята пищност, този аромат стои като тенис поличка с три размера по-малка.  ooooh!, а аз играя вече веднъж годишно.

Да бях умувала една седмица, нямаше как да го кажа по-точно ...

# 483
  • София
Моя приятелка от Германия пита
Читав ли е този сайт?
http://www.myparfumi.com/item.php?id=39
Ментета, при това скъпи.

# 484
  • Там, където ме обичат
Вместо запис - къде се предлага Молинар?

# 485
# 486
Благодаря на всички, които писаха
И аз така и казах, но по друг начин звучи НЬЕ -то , потвърдено от експерти Simple Smile

и пак
 newsm20

# 487
За харесващите Герлен
http://www.fragrantica.com/news/L-Abeille-de-Guerlain-2097.html
И това, ако не е изкушение

# 488
За харесващите Герлен
http://www.fragrantica.com/news/L-Abeille-de-Guerlain-2097.html
И това, ако не е изкушение

Да,за скромната сума 12 500 евро за 1 флакон от 245 мл  Mr. Green

# 489
наистина екслузивен

преди малко и аз четох статията и се чудех, ако някоя от нас теоретично, се сдобие с това чудо, на колко ли парфюмни феи ще изпрати за проба Laughing

# 490
# 491
Със сигурност ще има хора, които ще го купят, но богатите хора нямат време да оценят. Този парфюм е идеален бизнес подарък за сключване на сериозни договори.

# 492
  • Враца
Сигурно 100-годишният съпруг на Анна Никол Смит с такова нещо я е накарал да се ожени за него по любов  hahaha

Бог да ги прости и двамата  Praynig

# 493
  • Paris, France
Със сигурност ще има хора, които ще го купят, но богатите хора нямат време да оценят. Този парфюм е идеален бизнес подарък за сключване на сериозни договори.

Мечтая си някой да ми го подари за да ида право в къщата на Герлан и да го заменя за едно буре Самсара. Може и в пластмасов бидон  hahaha.

Не знам защо не се спогаждам с Герлените и Самсара е единствената ми любов от първо помирисване. Пчелата е хубава и по нещо ми напомня Шанз Елизе, който ми е сладък до повдигане + Багателските градини, които даже съм носила. Но е безумно сладникав. Има в него нещо, което опиличавам на храносмилателни ензими. Знаете как меда, който е сладък като захарта, засища по-бързо, защото съдържа ензими. Ако човек може да консумира 2-3 чаши захар, то от половин чаша мед му се повдига. Нещо такова се шполучава от това творение. Все още може да се пробва в къщата. Би се харесал на човек носещ Шанз Елизе, Джорджо и подобни.

Сигурно 100-годишният съпруг на Анна Никол Смит с такова нещо я е накарал да се ожени за него по любов  hahaha

Бог да ги прости и двамата  Praynig

Абсурд. Върху дъртака би мирисало на умрели лебеди с мед  hahaha. А Ана, Бог да я прости, едва ли би го носила. Тя носеше Гес. Беше му лице, но и наистина миришеше на него. Носеше и О динамизант на Кларенс и може би и е бил любимия, защото тя извади на пазара парфюм, който миришеше подобно на О динамизант в шише, подобно на Ланкастър (първия). Сега не мога да се сетя как се казваше, но беше свеж и ароматичен шипър.

# 494
  • Sofia
О, ти си я познавала?

Общи условия

Активация на акаунт