Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 060
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А пък аз имах удоволствието да се видя с Кураж и с мъничкото Куражче, което е такъв сладур невероятен Heart Eyes
Имам си малко Антология, ама не знам коя Joy Подозирам, че е La Roue de La Fortune 10. поне на нея ми прилича и ми харесва, защото има прилика с Ангела.
Освен това имах шанса да тествам Le Feu D'Issey Light Issey Miyake и Le Feu d'Issey. Лайт версията е разкошна просто, някакъв луксозен сапун с мляко усещам в момента на кожата си! Бих притежавала една такава топка с най-голямо удоволствие, но просто няма от къде... Tired Разликата с Le Feu d'Issey е огромна и аз ужасно харесах Лайт, за разлика от втория. Твърде много плодове или нещо такова, гроздово има в Le Feu.
Освен това пробвах Cinema Festival d`Ete. Много цветя и захар, ама много! Не е за мен това нещо.
И да не пропусна да кажа поредното фръц Flutter ще си имам доволно количество Midnight Poison! Обичам те! Wink  Heart Eyes bouquet
Изобщо парфюмно изобилие тези дни, което ме прави изключително доволна от живота като цяло Laughing

Сънчоооооо, една кръвна група сме с теб отвсякъде, това е положението! Laughing Heart Eyes Hug
Бижу, Лайт на Исей ми е любима и съм се запасила. Виждах я последно по летищата, дори на българското съм почти 100% сигурна, че я имаше. Аз вече не летя редовно, но ако има някой - помоли да провери. Hug

# 706
  • София
ПП€ Олеле, Господ да ми е на помощ!  ooooh! Има от къде... Tired
И какво чакаш?   angel008

# 707
RумиK, в два български сайта го намерих! Но и приятелка на приятелка работи в парфюмерия на нашето летище. Само дето не съм приритала де Joy , но ако имам бюджетен излишък, по едно Великденско време примерно... нищо не се знае, може да реша, че не мога без него Crazy
Много е хубав, да!  Peace

Ще ме изгонят от нас, ей! За една седмица ... да не разправям Embarassed
Всъщност, днешната придобивка ми е подарък от ММ Heart Eyes ама ще трябва да го привикна по два на месец да подарява, а? Mr. Green

ПП. Между другото, не си мислете, че полудявам, ама в аромата на Le Feu D'Issey Light има нещо от този на Lacoste Pour Femme. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 17:09 от Бижy

# 708
  • Германия
Фръци, честито Крокодилче.  Hug Аз пропуснах миналият път да кажа, че при мен Lacoste Pour Femme е значително по-скъп и ценЕн. Писах го отдавна на Оле-то. Дори в ибей стига 50-60 евро за 90 мл. А твоят хер трябва да мине на обучение при моя. Така ще знае колко и кога да подарява.

Не си помня кръвната група Rolling Eyes, трябва да я видя, обаче другата седмица ще докладвам за парфюмите. Премиерата им е на изложението в Милано. Никой нищо не ми поръча да проверя Whistling Naughty Ще пищите после Hug

# 709
Фръци, честито Крокодилче.  Hug
Мерси! Heart Eyes Hug

Наталка, той и тук не е евтин. Около 90 лв е 90 мл. продукт, но все пак е на по-прилична цена от немско. Peace
Моят хер е схватлив и е душичка като твоя Laughing ще прихване бързо от ХН. Wink

Пък тези хора във Фрагрантика пишат за Le Feu D'Issey Light, че бил унисекс.  Rolling Eyes На мен пък въобще не ми е! Thinking И слава Богу, не усещам кокос в него. Затова пък усещам мляко и карамел, като карамелът е точно толкова, колкото да не е в повече, а да дава приятна лека сладост на парфюма. И ванилията му е в прилична за моя вкус доза, изобщо - всичко е напълно балансирано за обонянието ми! Чу-ден аромат!

ПП. О, отиде си една епоха  в киното - Лиз Тейлър! Flowers Rose Flowers Rose Мир на душата и.
Тези, които притежавате нейни аромати, вече имате много ценни притежания. Sad

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 18:01 от Бижy

# 710
Някой си търсеше Сенси едп - видях в Блик 30 мл за 87 лв. (или 78  newsm78)

super
за приятелката ми в германия

аз го имах, но нещо ми идваше в плюс - задушаваше ме

и и подарих остатъка - върху нея вече не ме дразнеше... а тя е безпаметно влюбена, само дето се страхува да пазарува от ибей - сигурна съм, че в тамошния може да се намери нещо////
благодаря

# 711
ПП. О, отиде си една епоха  в киното - Лиз Тейлър! Flowers Rose Flowers Rose Мир на душата и.
Тези, които притежавате нейни аромати, вече имате много ценни притежания. Sad
Да, тъжна новина... Cry
Но не мисля, че това ще повиши интереса към парфюмите и. Всъщност Белите Диаманти в САЩ са страшно харесвани и приживе, та предполагам ще си остане така и занапред.
Мислех да ги разменям - дали да не си ги пазя newsm78

# 712
Всъщност Белите Диаманти ...
Мислех да ги разменям - дали да не си ги пазя newsm78
Запази ги в чест на Богинята с виолетови очи, ей така от сантименталност! За това, че са създадени от името на тази велика жена и актриса.

# 713
А аз да попитам дали за дългото време, в което не съм влизала в тази прекрасна темичка не се намери човек, който да е тествал  това:
 In Red Armand Basi :
http://www.fragrantica.com/perfume/Armand-Basi/In-Red-128.html

Аз все още си го гледам и все още се чудя какво представлява и дали да не го поръчам насляпо,но реших да взема първо да попитам  Peace Тази чисто червена бутилчица така ме влече..

# 714
Ей 'начи, вече всеки дизайнер вади вариант на един от най-популярните си аромати с разновидност "роза".

http://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Diva-Rose-11781.html

# 715
  • при морето
Фръци, честито Крокодилче.  Hug Аз пропуснах миналият път да кажа, че при мен Lacoste Pour Femme е значително по-скъп и ценЕн. Писах го отдавна на Оле-то. Дори в ибей стига 50-60 евро за 90 мл. А твоят хер трябва да мине на обучение при моя. Така ще знае колко и кога да подарява.

Не си помня кръвната група Rolling Eyes, трябва да я видя, обаче другата седмица ще докладвам за парфюмите. Премиерата им е на изложението в Милано. Никой нищо не ми поръча да проверя Whistling Naughty Ще пищите после Hug
Натали,какво трябва да провериш,мила!?! Rolling Eyes

# 716
  • Германия
Натали[/color],какво трябва да провериш,мила!?! Rolling Eyes

Цени, възможности за виали, конкретен аромат и все в този дух. Hug

Както писах на такива панаири стават на края разпродажби, ако някой е искал определен парфюм, а му се вижда много скъп, може да има горна граница, която да падне на изложението.

# 717
Наталка, значи заявката ми е да провериш за Le Feu D'Issey Light Issey Miyake for women.  Rolling Eyes
Ако може на максимална разпродажба! Mr. Green
 Hug

# 718
Само на бързо да се похваля..Благодарение ,  на една прекрасна руса фея имам това чудо ( спряно) на чудеста!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   Two Hearts
Хайде честит да ти е и много радост да ти носи. Знаех си, че ще ти допадне много! Heart Eyes Hug  bouquet

# 719
  • София
Натали, аз бих пробвала виал на Private Collection Psychotrope Parfumerie Generale
http://www.fragrantica.com/perfume/Parfumerie-Generale/Private-C … hotrope-6364.html
Интересно ми е , че по форумите смятат, че е по-добър от наградения с 5 звезди от Лука Турин Beyond Paradise  на Estee Lauder. Но и пишат, че има хора, на които стои синтетично. Така че трябва да се пробва.
Обаче никак не ми е удобно да те моля да търсиш специално - само ако се някой зорлем ти тика в ръцете от него ме имай предвид Mr. Green

Между другото в книгата си Л.Турин и Таня Санчез толкова интригуващи описания правят на някои парфюми, че списъка ми за проби се увеличи значително Twisted Evil
Например трябва да опитам А*Man на Т. Мюлер, защото според тях е супер за дамски аромат Wink

Общи условия

Активация на акаунт