Отговори
# 1 845
Не вярвам на днес.бг и новините им, нещо повече - мисля, че трябва да понесат отговорност за част от спекулативните си заглавия, но това нямаше как да не го споделя:
http://www.dnes.bg/index/2011/03/17/misteriozna-lipsa-na-rabotni … -fukushima.113730

От Katz  още преди няколко дни стана ясно  ,че има няколко изчезнали работника, но те си се водят изчезнали още от началото.Дори май бяха от хората , които са работили нещо-си в  централа, а не от тезикоито останаха в последните дни и се занимават с охлаждането.

# 1 846
  • Beyond the Frontiers
Посочените цени са за да се сравнят цените на билетите а не да приказваме глупости.
На мен не ми излизат цени, какви са всъщност?

Посочила съм - за утре почват от 800 евро нагоре, но това е нормално. За където и да летите цените в последния момент са зверски.

# 1 847
Посочените цени са за да се сравнят цените на билетите а не да приказваме глупости.
И аз това обяснявам....

http://www.mmtravel.bg/index.php?page=tickets

Не са глупости.
Няма нужда да спорим за цените на билетите различни компании различни цени.

# 1 848
Най-лошото е, че дори и човек да има пари, няма свободни места в самолетите.  Sad
Какво казват по БГ телевизия?

# 1 849
Понеже вчера обсъждахме нивата на радиация - ето една интересна статия в която всичко е обяснено.Статията е на гардиън.http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/mar/15/radiation-ex … sure-levels-guide

# 1 850
Е то едва ли някой си въобразява, че няма да има пострадали работници. За два изчезнали съобщиха още при водородните взривове, японците не съобщават, но цифрата в изказванията в Европа се въртят около 20-40 души „. Пилотите по всяка вероятност също са облъчени, колко... никой не знае. Това са неща дето тепърва ще ги научаваме, ако въобще ги научим.

Ама и нашите новинари са ooooh!, по БНТ оптимизъм повторен няколко пъти, по БТВ апокалипсис, ако човек няма достъп до интернет и чужди медии /а такива все пак не са малко/  никак няма да е трудно  да психяса.

# 1 851
  • Beyond the Frontiers
Най-лошото е, че дори и човек да има пари, няма свободни места в самолетите.  Sad

Първо, ако няма места на полет, то въобще няма да излезне цена.
Второ, търсачките по сайтовете са несъвършени и дават доста грешки. Не търсете полет от Япония до София, а до някое от големите европейски летища -Лондон, Виена, Москва и т.н. Утре полет с прекачване ми излиза на цена 718 евро с летищните такси до Лондон и цената е добра по принцип.
Коментара го правя, като човек продаващ билети, работещ със системата Амадеус....приемете го като професионално мнение.

# 1 852
Китана хайде да влезеш в час и да спреш да се пънеш за глупости.
Никой не казва на студентката какво да прави ТЯ КАЗВА че иска да е прибере и е молила посолството за пари ,защото и родителите и нямат  там са и отказали.
Друг студент е в посолството и иска да се прибере успял е да си вземе билет за след четири дни и казва "ако летището тогава е отворено" та той споделя ,че други държави са евакуирали гражданите си .
Ако Самурайка не иска да се прибира то има други ,които искат .
Време е за вечеря. Аз ядох. А ти?
Защо ли ви се връзвам на глупостите...?

Е то едва ли някой си въобразява, че няма да има пострадали работници. За два изчезнали съобщиха още при водородните взривове, японците не съобщават, но цифрата в изказванията в Европа се въртят около 20-40 души „. Пилотите по всяка вероятност също са облъчени, колко... никой не знае. Това са неща дето тепърва ще ги научаваме, ако въобще ги научим.

Ама и нашите новинари са ooooh!, по БНТ оптимизъм повторен няколко пъти, по БТВ апокалипсис, ако човек няма достъп до интернет и чужди медии /а такива все пак не са малко/  никак няма да е трудно  да психяса.
Така е с нашата ТВ. God bless the world wide web... Затова изобщо не ги гледам.

# 1 853
Най-лошото е, че дори и човек да има пари, няма свободни места в самолетите.  Sad

Първо, ако няма места на полет, то въобще няма да излезне цена.
Второ, търсачките по сайтовете са несъвършени и дават доста грешки. Не търсете полет от Япония до София, а до някое от големите европейски летища -Лондон, Виена, Москва и т.н. Утре полет с прекачване ми излиза на цена 718 евро с летищните такси до Лондон и цената е добра по принцип.
Коментара го правя, като човек продаващ билети, работещ със системата Амадеус....приемете го като професионално мнение.

Вярвам ти,но аз казах още в първия ми пост ,че става дума за Еар Франс ако някои не е разбрал.И не сам го казала аз ами при Гала сутринта.

Ето тука вижте цени само.

Еднопосочен Токио -Париж

# 1 854
Китана, стига!
Приеми, че има хора, които искат да се приберат, но не могат и теб ако те интересуват само японците и тези, които искат да останат в Япония, има и други, които се интересуват и от тези български студенти.

# 1 855
Китана хайде да влезеш в час и да спреш да се пънеш за глупости.
Никой не казва на студентката какво да прави ТЯ КАЗВА че иска да е прибере и е молила посолството за пари ,защото и родителите и нямат  там са и отказали.
Друг студент е в посолството и иска да се прибере успял е да си вземе билет за след четири дни и казва "ако летището тогава е отворено" та той споделя ,че други държави са евакуирали гражданите си .
Ако Самурайка не иска да се прибира то има други ,които искат .
Време е за вечеря. Аз ядох. А ти?
Защо ли ви се връзвам на глупостите...?

Това ли успя да измислиш  ooooh!
Много адекватно ,явно освен вечеря ти трябва нещо друго .Но това си е твой проблем .

Galactic Voyager до София с прикачвания излизат от 1500 до 8000 евро за утре.

# 1 856
Няма да ви се връзвам на глупостите вече. Търкайте си пръстите по клавиатурата, не ме интересува.

Еднопосочен Токио -Париж
Нищо не ми излиза на линка.

# 1 857
Няма да ви се връзвам на глупостите вече. Търкайте си пръстите по клавиатурата, не ме интересува.

Най-добре щот да се нервиш на българските студенти в Япония ,които искат ,но не могат да се приберат е меко казано тъпо.
А всъщност те не те интересуват.
Изпиши летищата и дата и ще ти излезе цена.

# 1 858
Проверих за Austrian Airlines
За утре в 11:45 има полет от Токио до Виена и струва 159920,00 ¥

Колко е вярно не знам

# 1 859

Еднопосочен Токио -Париж
Нищо не ми излиза на линка.

Да виждам,че има проблем с показването .Цената е 3 163 евро Токио -Париж еднопосочен за понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт