Отговори
# 855
# 856
  • На топло...
По N24 казаха, че следващите часове са решаващи.

Много ми е мъчно... Cry
Моля се да се справят! Моля се за хората! Praynig Praynig Praynig

# 857
  много лоши новини ... прегръщам всички там , дано , дано , всички лека полека започне да се нормализира  Cry Cry Cry  Hug

# 858
Уф, руснаците по-зле и от нас  ooooh! Пожара го угасиха вече. И в Токио има завишение на обичайните нива, не на нормата и не 40 пъти  ooooh! ooooh! ooooh!
Да, наистина за сега радиацията край централата пада. Експерти обработвад данните, скоро ще има пресконференция.

И спрете с това прибиране! Помните ли изчезналите 4 влака - още ги няма. Понеже на много тук звездите им говорят,моля ясновидките да ми кажат със сигурност,че няма да заседна на някоя гара, няма да има затворени летища и отменени полети, няма да има силен послетрус и цунами и тогава може и да обсъдим как да се прибираме.

# 859
Страховита е трагедията на този народ, страховита.
Толкова трудолюбиви хора, съградили гръбнака на световната икономика, приели предизвикателството да "съжителстват" с капризната земя и природата.Мога само да се прекланям пред тяхната упоритост и стремеж за възход и усъвършенстване,който постигнаха въпреки краха, който преживяха излизайки от Втората световна война.  
Искренно се моля, светът с общи усилия да успее да предодврати ядрения апокалипсис.

# 860
  • Beyond the Frontiers
Dementia, много добре казано  Peace

# 861
Наистина стискам много силно палци скоро всичко да се оправи и  да приключи този ад.  Praynig
samuraika, djily ,  Hug

# 862
Galactic Voyager  просто не зная какво друго да кажа...от няколко дни следя непрекъснато какво се случва там, чудя се каква е тази орисия ли да го кажа, не зная.. ядрения геноцид, който навремето им сътвориха едни, (дори и хора не мога да ги нарека), просто едни, там подобия на хора... и сега отново тези същия този народ, преодолял  ядрения ад,  са изправени пред същата заплаха...
Дано всичко се успокои и нещата да се нормализират Praynig

# 863
Самурайка Hug Hug Hug ..

Страховита е трагедията на този народ, страховита.
Толкова трудолюбиви хора, съградили гръбнака на световната икономика, приели предизвикателството да "съжителстват" с капризната земя и природата.Мога само да се прекланям пред тяхната упоритост и стремеж за възход и усъвършенстване,който постигнаха въпреки краха, който преживяха излизайки от Втората световна война. 
Искренно се моля, светът с общи усилия да успее да предодврати ядрения апокалипсис.
  bouquet Няма как да се напише по- добре!

# 864
Просто спрете по възможност да използвате думи като "световен апокалипсис", колкото и да е изкусително. Ако трябва да има човек, който да остане да пише в тази тема - това е само Самурайка.

Имам близка приятелка, която е в Токио и сега тръгва от там за Осака, но засега каза, че ще отседне при друга българка, също студентка там.
С цялото си сърце се моля всичко да отшуми и да се размине с минимум щети.

# 865
никъде не съм писала световен апокалипсис, а ядрен..първо, и го пиша така, защото така го усещам.
съчувствам изключително на хората там.
съжалявам, ако моето светоусещане не се припокрива с твоето ester, смятам да продължа да пиша тук.

# 866
Думата апокалипсис ми се набива в очите, извинявай. Не толкова световен или ядрен. Апокалипсис, но както и да е, не искам да се заяждам, просто такива думи не мисля, че са подходящи.

# 867
  • France-Bulgaria
Интуицията ми подсказва,че всичко ще се оправи в най-скоро време! Praynig

# 868
Темата затова е тема в публичен форум, за да може всеки да пише в нея.
Аз чета всяка информация, отнасяща се до събитието и бих предпочела да пишат повече хора, които могат и дават разнообразна такава, от различна гледна точка.

# 869
Сега се сетих, не ми се чете назад,за да видя дали някой е писал, но Стефан Гамизов е в Япония и земетресението го беше сварило там. Доскоро надничах в стената му във Фейсбук му, там пишеше от време на време,  какво се случва около него.
Въобще не искам да коментирам вече, на кой какви думи му харесвали. Не мисля, че мястото за такива разговори е тук.

Общи условия

Активация на акаунт