Отговори
# 1 770
Митко,много те моля да обясниш за лаиците като мен,това което си пуснал в поста си.
Гугал преводача ме вкара в странни мисли.

# 1 771
Митко,много те моля да обясниш за лаиците като мен,това което си пуснал в поста си.
Не съм Митко, но да се набутам с отговор: в сайтовете за "мониторинг" на нивата на радиация, показания за Фукушима и Мияги няма заради цензура.

# 1 772
Не съм Митко, но да се набутам с отговор: в сайтовете за "мониторинг" на нивата на радиация, показания за Фукушима и Мияги няма заради цензура.
Да точно това пише,но с каква цел е направено? За по-малко притиснение у хората ли ? Не мога да си го обясня. Sad

# 1 773
Благодаря,Китана.
Помислих си,че вече нормите не ги хващат.

# 1 774
Да точно това пише,но с каква цел е направено? За по-малко притиснение у хората ли ? Не мога да си го обясня. Sad
Аз приемам цензурата (добавям : в случая) като нещо необходимо. Не е нужно всеки да знае всичко.

Благодаря,Китана.
Помислих си,че вече нормите не ги хващат.
Simple Smile Пази Боже.

# 1 775
Аз не мога да приема ,че не дай Боже тук да има бетствие и ще крият колко е точно радиацията в Козлодуй.Sad

# 1 776
# 1 777
Симулация от тип "какво ще стане ако..."?

Аз не мога да приема ,че не дай Боже тук да има бетствие и ще крият колко е точно радиацията в Козлодуй.Sad
Тук... Тук БЧК те лъжат за един смс, ти за Козлодуй си се загрижил. Ще стискаме палци да не става нищо "тук" и това е......

# 1 778

samuraika - ти спомена нещо назад в темата, но от тогава не си писала Hug

samuraika сигурно си по4ива  в момента, все пак там е полунощ.
.   Znam Dobre kolko e chasyt tam. Prosto Ot mnogo vreme ne e pisala dnes,no ne ja vinja Za Tova,a prosto spodeljam pritesnenie. Sorry Za latinicata...Ot telefona pisha

# 1 779

Тук... Тук БЧК те лъжат за един смс, ти за Козлодуй си се загрижил. Ще стискаме палци да не става нищо "тук" и това е......
Исках да кажа ,че това е потвърждение на факите ,че японското правителство не представя пълна информация около бедствието.

# 1 780
Следя един сайт за земетресенията,/някой тук го беше дал/и в него като увеличиш размера се вижда бял дим,който е над доста голяма площ.Дано да е дим от пожар,а не от охлаждането на реакторите.

# 1 781

samuraika - ти спомена нещо назад в темата, но от тогава не си писала Hug

samuraika сигурно си по4ива  в момента, все пак там е полунощ.
.   Znam Dobre kolko e chasyt tam. Prosto Ot mnogo vreme ne e pisala dnes,no ne ja vinja Za Tova,a prosto spodeljam pritesnenie. Sorry Za latinicata...Ot telefona pisha

+ 7 часа   Peace Не е писала от 12 часа наше време. Аз също нещо се притесних.

# 1 782

Исках да кажа ,че това е потвърждение на факите ,че японското правителство не представя пълна информация около бедствието.
Да, разбрах те.
Можем само да гадаем.
Ако е вярно, то това би означавало, че вятъра носи всичко на север. Така де - американците сигурно са на нокти.

# 1 783
Следя един сайт за земетресенията,/някой тук го беше дал/и в него като увеличиш размера се вижда бял дим,който е над доста голяма площ.Дано да е дим от пожар,а не от охлаждането на реакторите.
Кой сайт точно....?

# 1 784

Общи условия

Активация на акаунт