Отговори
# 1 860
  • Beyond the Frontiers
Няма как да излезне в линка, трябва да си въведете летища и дата на полета за да видите цени.

Iliana__ , това обяснявам. Системата Амадеус не е перфектно адаптирана за потребителите и дава грешки. Търсете отделни полети Япония до европейски летища големи и от там ако трябва полет до София. Да кажем, че в рамките на 800 -850 евро е възможоно да се стигне до София, но зорът е просто да се махнат от Япония.

# 1 861
  • В средата на времето
Да виждам,че има проблем с показването .Цената е 3 163 евро Токио -Париж еднопосочен за понеделник.

Shocked Toва на Еър Франс ли? Е тези са се измечтали направо. Нагло.

# 1 862
Няма да ви се връзвам на глупостите вече. Търкайте си пръстите по клавиатурата, не ме интересува.

Ето тука вижте цени само.
http://www.mmtravel.bg/index.php?page=tickets

Еднопосочен Токио -Париж
Нищо не ми излиза на линка.

Да виждам,че има проблем с показването .Цената е 3 163 евро Токио -Париж еднопосочен за понеделник.
Shocked  newsm78 Това е... леко скъпичко...
Естествено е някои да се опитат да спечелят нещичко от цялата тази работа.

# 1 863
  • София
Взехте много, ама много да дразните момичета. Чета от два часа и повечето време се ядосвам на безмислените ви спорове. Надявам се да се развихри някоя метла. Вземете си разменете скайп имената и продължете там да спорите.

Извинете за спама, моля и мен да земете метлата.

Гледах новините по Първа и по Нова - ама НИЩО не казаха.. тази липса на новини дано е за добро.  Praynig

# 1 864
Токио - Париж:
 Roundtrip: from $1,326.70  
10:25 am Depart Tokyo (NRT)
Arrive Paris (CDG) 8:10 pm  Fri 18-Mar
Duration: 17hr 45mn    KLM 864 / 2017  
 Connect in Amsterdam (AMS)
Total stops: 2  

# 1 865

Shocked Toва на Еър Франс ли? Е тези са се измечтали направо. Нагло.

Да на Еар Франс от началото казах за тях и техните тарифи намерих,до колко са верни е друг въпрос .

Както и да е наистина се разводни темата.Някои ново инфо има ли ?

# 1 866
  • Beyond the Frontiers
Какво значи нагло? Коментарите тук са абсурдни просто.

Утре директен полет от Narita, Tokyo до Москва е на цена 680 евро.

Споменах вече и цената до Лондон.

# 1 867
Търсете отделни полети Япония до европейски летища големи и от там ако трябва полет до София
И аз така мисля
От Европа лесно ще се приберат до България. В Европа  има много българи и ще им помогнем за да се приберат в България.

# 1 868
Здравейте направих една група и в нея мисля да слагам всичко що се отнася до това с какво може да помогне бъгарина на японския народ.От сметки на червения кръст и кризисната страница на гугъл до сайтове на летища и други неща ,които всички потребители на групата се сетят.Това е групата http://www.facebook.com/pages/We-pray-for-Japan/141446009255302?sk=wall

# 1 869
С бритиш еър за вторник има Токио - Лондон за по 460 евро еднопосочни. После още около 100 максимум до София. www.ba.com  Peace Цените Токио - София обаче не искам да ги казвам... 6000 евро  ooooh!

# 1 870
  • В средата на времето
Какво значи нагло? Коментарите тук са абсурдни просто.

Коментарът ми беше относно това:

Цената е 3 163 евро Токио -Париж еднопосочен за понеделник.

Ако реално съществува такава цена на еднопосочен билет си е наглост. За мен.
Другите цени не коментирам, защото се виждат далеч по-нормални.

# 1 871
Това да не е бизнес класа  Mr. Green

# 1 872
А има ли някъде информация за българите, които искат да се приберат, но нямат финансова възможност?

# 1 873
  • софия
има токио - истанбул на 22.03 с малайзийските за 675 евро
с аерофлот е същата цена
оттам до софия с рейс за 40 лв

преди малко една жена ми разказваше за сестра и и семейството и, от 20 години живеели някъде в япония и сега се прибират. оставят всичко там. успяли са да летят до корея и тя днес от тук им е купила билети до бг, но не питах на каква цена.

# 1 874
Видео на централа отгоре http://www.youtube.com/watch?v=lBXqiw6EJUk&feature=player_embedded#at=19, на мен ми изглежда страшно.

Общи условия

Активация на акаунт