Отговори
# 1 935
тия двете централи е ясно , че ще бъдат ликвидирани , въпросът е кога - преди или след като е станало късно ...
ликвидатори как го дефинират в Германия ?

# 1 936
  • София
djily , стискаме палци на децата ти   Hug

# 1 937
Сигурно цяла Европа е "рискова за луда крава".

djily, късмет на децата ти, късмет и на Самурайка и всички у тях. Дано се размине лошото.

# 1 938
djily,имаш нашите стиснати палци,всичко с децата ти да е на ред.Самурайка,ти си едно безценно същество.Не може да ви се случи нищо лошо,сигурна съм в това. Hug
Дано утрешният ден да бъде по светъл.

# 1 939
djily,
Бог да помага на децата ти и на всички там! Praynig Hug
Самурайка е голям човек с голямо сърце. Не ме изненадва, познавайки борбения и дух и воля.  Hug

Може да се е коментирало, но не намерих...Приключиха ли издирвателните действия за оцелели, преди да се евакуира района, около АЕЦ-а? Защото, ако не...Бог да е на помощ на евентуално останалите, живи затрупани нейде...За тях няма надежда.

# 1 940
  • Пловдив
djily, кураж, всичко ще наред!  Hug

# 1 941
Извинявам се, ако е отговорено някъде - какво стана с изчезналите влакове?

# 1 942

май ги намериха, да.
единият е този.. http://dawnwires.com/wp-content/uploads/2011/03/article-1365546- … C-263_968x617.jpg

виж и тук http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12722772

но не знам подробности, мъжът ми каза, че всички били намерени и хората са живи...

# 1 943
и с кораба

Сега дадоха по новините протестиращи с микрофони и плакати по улиците на Токио, искат пове4е информация за слу4ващото се в АЕЦа и акуратна помощ за бедстващите

# 1 944
Тези хора там, работниците.. чудех се с противогази ли работят. Просто не ми излиза от акъла. Навремето ми се върти някакъв спомен от часовете в уч-ще, че имаше някакви химически одеала. Наистина ли няма екип, който да не пропуска??

Вероятно имат костюми и противогази, но те не могат да ги предпазят от гама лъчение.

# 1 945
и с кораба

Сега дадоха по новините протестиращи с микрофони и плакати по улиците на Токио, искат пове4е информация за слу4ващото се в АЕЦа и акуратна помощ за бедстващите
По кои новини?

# 1 946
Нова Календар

# 1 947
Аха...
Защото аз гледах кротко седящи хора в подслоните. По някаква японска ТВ.

# 1 948
Хичическото облекло е против химическо оръжие В случая - да не попада прах по тялото и белите дробове
Най-ефективна защита против различните лъчения е олово, но с оловни дрехи с необходимата дебелина човек би бил много по-зле от рицар
Дебелината на стена от пръст за предпазване бе от порядъка на метри

# 1 949
Китана, а ти колко японски телевизии имаш ( тоест, кои), защото при нас 'хващаме' само NHK World.

Общи условия

Активация на акаунт