Отговори
# 2 130
да, всъщност няма значение - просто е допълнителна, временна и т.н. Аз пък що ли реших, че е някакъв технически термин Embarassed

# 2 131
Явно охлаждащите помпи са повредени и за да се подаде водата вътре в реактора ще се подвърже допълнителна помпа към стационарните тръбопроводи отвеждащи охлаждащата вода в реактора.

# 2 132
.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 19:05 от muuu

# 2 133
Хем няма да остане живо същество в северното полукълбо, хем Русия ще стане велика империя.

# 2 134
Хем не вярваме на подобни неща, хем го обявяваме за факт.
Особено със задна дата.
Довечера по ОРТ1 ще има документален филм за Япония и
сполетялата я катастрофа.
_________
Самурайка,  Hug

# 2 135
  • София
няма ли да има край този ад най-после, дано се намери някакво решение от експертите  Praynig

# 2 136
Асса от колко часа е филма по Останкино?
Извинете за - оффа

# 2 137
След новините в 22:00, т.е. в 22:30 по наше време.
И аз се извинявам за офф-а.
http://www.1tv.ru/documentary/fi=7012

# 2 138
http://www.news4000.bg/article-18253

Мисля, че не е пускано. Става въпрос за предсказание на Ванга. Аз лично не вярвам на подобни неща, но е факт, че баба Ванга има добри и верни попадения.

И защо винаги излизат пост-фактум тези неща - когато стане някакво нещастие, все някой ще се намери да каже, че някой някога го бил предсказал. Защо миналата година не се сети някой да ни предупреди какво уж е предсказала Ванга, белким се подготвим по-добре за това, което ни чака. Дори и да го е предсказала - какво ни ползва това нещо? Нима можем да предотвратим каквото и да било?

# 2 139
  • София
 spam2

еййй, сега пък война  ooooh!
Тази година май не започна по най-добрия начин  Rolling Eyes

и сега по темата: има ли информация за хората, които са останали в централата? Не ми излиза от акъла мисълта, че те са с пълното съзнание, че това може да са последните им дни живот  Cry

# 2 140
http://www.news4000.bg/article-18253

Мисля, че не е пускано. Става въпрос за предсказание на Ванга. Аз лично не вярвам на подобни неща, но е факт, че баба Ванга има добри и верни попадения.

Що за материал

Цитат
В годините местникът публикува серия от нейни предсказания.

Едно от тях е, че русия отново ще стане велика империя.....

Тя е подната на много руснацис авторитет в обществото, които се изказват изключително уважително за нея.

# 2 141
МААЕ оцени ситуацията с АЕЦ „Фукушима-1” като стабилна
18 март 2011 | 18:56 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Виена. Ситуацията в атомната електроцентрала „Фукушима-1” в Япония е стабилна, но остава много сериозна, се посочва в съобщение на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ), цитирано от РИА Новости.
Според представители на Агенцията през последното денонощие не е имало значително влошаване на ситуацията около централата. „Ситуацията в реактори 1, 2 и 3 остава достатъчно стабилна”, посочи официалният представител н МААЕ Греъм Андрю.

Хем не вярваме на подобни неща, хем го обявяваме за факт.
Особено със задна дата.

Точно така Асса  Wink  Датата е 18.03.2011. Като не ти харесва не чети  Peace

ПП. Веднага го трия, в името на мира в Клюкарника на bg-mamma....

# 2 142
Дойдоха! Живи, здрави, леко са пътували, от гарата ги откарах в болницата за да серегистрират, прегледат и да си ги наблюдават там.

Благодаря. Hug Нямам думи да изразя благодарността си! САМУРАЙКА, от днес ти си едно от децата ми, ще ми се да мога да ти благодаря не само на думи. Мога ли с нещо да ти бъда полезна и да помогна от тук? Бих направила всичко, каквото е необходимо.
Преди минути прочетох съобщението на синът ми във фейсбук .
Благодаря на всички, желая ви много щастие и късмет.
Подкрепата  на всички ви за мен беше неоценима.
Притеснявам се,  че превръщам форума в място за лични истории. Спирам.
Дано Бог ви даде такива приятели в трудни моменти -реални или виртуални, няма значение, важното е да имат сърце.
Самурайка Hug  bouquet

Ееей,  момичета чета вашата драма..., отдъхнах си!
Самурайче ти си голям Човек!

Япония е в молитвите ми!

# 2 143
  • Пазете Гор
Ако изобщо смъртни могат да се справят с този апокалипсис - то са японците.

А за предсказанията...при толкова шарлатани все нещо може и да се " сбъдне". Не че е голяма дарба да предвидиш, че в Япония ще има земетресения. Аз например предвиждам земетресения на Балканите, край Кавказ, във Филипините и в Папуа-Нова Гвинея. Кога ли...ами когато дойде. Чудя се тия пророците дали са ги и чували двете последни.

Поклон пред героизма на японците. Съболезновавам на страдащите.

# 2 144
Ако изобщо смъртни могат да се справят с този апокалипсис - то са японците.

А за предсказанията...при толкова шарлатани все нещо може и да се " сбъдне". Не че е голяма дарба да предвидиш, че в Япония ще има земетресения. Аз например предвиждам земетресения на Балканите, край Кавказ, във Филипините и в Папуа-Нова Гвинея. Кога ли...ами когато дойде. Чудя се тия пророците дали са ги и чували двете последни.

Поклон пред героизма на японците. Съболезновавам на страдащите.

Чак се изумявам на някои писания! Ванга шарлатанин?!Глупости на търкалета : )

Общи условия

Активация на акаунт