Отговори
# 2 160
  • София
Преди няколко дни видях тази картинка http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188230_1748370503 … 8106_724401_n.jpg в интернет.
Днес като гледах новините направо ми се дорева. Този Кадафи си изглежда луд.

Казаха, че ситуацията в централата вече е  от 6-та степен. Аз... нямам надежда за добро развитие на нещата в централата. Моля се за възможно най-леки последствия.

Относно нашият консул... преди няколко страници се обсъждаше дали в нашите централи биха останали работници при подобна ситуация... Аналогията е почти същата, разбира се, ако се мащабира ситуацията... То като се замисли човек за какво ни е някой свил се от страх там...

# 2 161
http://dnes.dir.bg/news/naoto-kan-quake-japan-8227502?nt=9

назна4или са и нов консул в Япония

# 2 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....
...а, защо не го налагат по медиите (както напр. номерът за хаити)? Аз напр. случайно чух и то беше казано м/удругото  newsm78

в статия в днешен вестник пишеше Tired че не е специална/отделна сметка за  Япония. парите влизат в БЧК

...преди няколко страници се обсъждаше дали в нашите централи биха останали работници при подобна ситуация...

твърдо ДА!
преди години нашите енергетици тръгнаха към централата, а не към родните си места

# 2 163

Ако някой е предсказал много неща, все някое ще заприлича на някого за предсказано

# 2 164
Дойдоха! Живи, здрави, леко са пътували, от гарата ги откарах в болницата за да серегистрират, прегледат и да си ги наблюдават там.

Благодаря. Hug Нямам думи да изразя благодарността си! САМУРАЙКА, от днес ти си едно от децата ми, ще ми се да мога да ти благодаря не само на думи. Мога ли с нещо да ти бъда полезна и да помогна от тук? Бих направила всичко, каквото е необходимо.
Преди минути прочетох съобщението на синът ми във фейсбук .
Благодаря на всички, желая ви много щастие и късмет.
Подкрепата  на всички ви за мен беше неоценима.
Притеснявам се,  че превръщам форума в място за лични истории. Спирам.
Дано Бог ви даде такива приятели в трудни моменти -реални или виртуални, няма значение, важното е да имат сърце.
Самурайка Hug  bouquet

Разплакахте ме........

Самурайка ,наистина си герой! 

# 2 165
Пак ви обзема желанието за обиди  ooooh!
Само защото един си е тръгнал, искате да изкарате всички българи страхливи мишки.
Не забравяйте, че в посолството все пак са останали хора.
Сравненията и обобщенията от този тип не помагат на никого.

# 2 166
"От ЕК уточниха, че за охлаждането на първи реактор в АЕЦ "Фукушима" ще бъдат необходими 357 дни. "

Shocked

# 2 167
Преди няколко дни видях тази картинка http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188230_1748370503 … 8106_724401_n.jpg в интернет.
Днес като гледах новините направо ми се дорева. Този Кадафи си изглежда луд.

Казаха, че ситуацията в централата вече е  от 6-та степен. Аз... нямам надежда за добро развитие на нещата в централата. Моля се за възможно най-леки последствия.

Относно нашият консул... преди няколко страници се обсъждаше дали в нашите централи биха останали работници при подобна ситуация... Аналогията е почти същата, разбира се, ако се мащабира ситуацията... То като се замисли човек за какво ни е някой свил се от страх там...
Там все пак останаха български служители .Просто консула не е бил правилния човек.
Нещата са зле явно . Cry
Пуста им гордост и достойнство ,живота и здравето не може да са след тях.
Кой е казал ,че е 6-та степен?

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 21:09 от Iliana__

# 2 168
  • На топло...
Според N24 Русия е предложила на Япония Сибир за евакуация.

Верно ли? Те там не е ли нечовешки студ, това на какво прилича, при такава територия в Сибир ще ги пратят?
Сибир е огромно понятие, не е задължително да е нечовешки студ Peace.
Цялата азиатска част на Русия е  принципно. Север - Арктически океан; изток - Тихи океан; юг - Китай, Монголия, Казахстан; запад - Урал. Предполагам искат да ги прехвърлят на континента просто.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%80#.D0. … D0.B1.D0.B8.D1.80

# 2 169
Писахте ли за евакуационните полети http://www.cross-bg.net/balgariya/88-novini-i-sabitiya/1199826-m … hdani-ot-yaponiya

Ако имате Visa/ Mastercard най- лесно става тук http://www.ifrc.org/en/get-involved/donate/donation/ .
Най- бързо, ще се получат парите.
Номера за смс- и на БЧК също е удобен, ако нямате карта Visa/ Mastercard.

В момента най- голямата опастност е от вторично земетресение, близко по магнитуд на първото.

# 2 170
Akio Komiri  вместо да реве да ходи на първа линия да гаси огъня.Въобще цялото ръководство трябва да ги пратят на площадката. Тези хора имат огромна вина.

# 2 171
"От ЕК уточниха, че за охлаждането на първи реактор в АЕЦ "Фукушима" ще бъдат необходими 357 дни. "

Shocked

Това си е в реда на нещата. Температурата спада по експоненциален закон. Най-важни са първите няколко часа. За съжаление са изчакали с охлаждането в началото и са изпуснали момента на контрол.

# 2 172
  • София
Дойдоха! Живи, здрави, леко са пътували, от гарата ги откарах в болницата за да серегистрират, прегледат и да си ги наблюдават там.

Благодаря. Hug Нямам думи да изразя благодарността си! САМУРАЙКА, от днес ти си едно от децата ми, ще ми се да мога да ти благодаря не само на думи. Мога ли с нещо да ти бъда полезна и да помогна от тук? Бих направила всичко, каквото е необходимо.
Преди минути прочетох съобщението на синът ми във фейсбук .
Благодаря на всички, желая ви много щастие и късмет.
Подкрепата  на всички ви за мен беше неоценима.
Притеснявам се,  че превръщам форума в място за лични истории. Спирам.
Дано Бог ви даде такива приятели в трудни моменти -реални или виртуални, няма значение, важното е да имат сърце.
Самурайка Hug  bouquet

И аз цял препрочитам това съобщение и ми дава сили по някакъв начин.

Чудесна история, много хубаво развитие и показва как БГ мама е интересно място.

А за другите неща и аз си мислех, че ръководителите на ТЕПКО трябва да са на първа линия във Фокушима, това ще им изкупи вината.

# 2 173
Според N24 Русия е предложила на Япония Сибир за евакуация.

Верно ли? Те там не е ли нечовешки студ, това на какво прилича, при такава територия в Сибир ще ги пратят?
Сибир е огромно понятие, не е задължително да е нечовешки студ Peace.
Цялата азиатска част на Русия е  принципно. Север - Арктически океан; изток - Тихи океан; юг - Китай, Монголия, Казахстан; запад - Урал. Предполагам искат да ги прехвърлят на континента просто.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%80#.D0. … D0.B1.D0.B8.D1.80

Ок, така може. Заблудата е моя, извинявам се.

# 2 174
Akio Komiri  вместо да реве да ходи на първа линия да гаси огъня.Въобще цялото ръководство трябва да ги пратят на площадката. Тези хора имат огромна вина.

На мен ми е мъчно и за тези хора...  Confused Cry

Общи условия

Активация на акаунт