Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 367
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Заради голямата си и специална любов към Нихал,
бе толкова "щастлив" на ергенското си парти,
че цяла нощ вместо да се забавлява с приятели,
специално бе потънал в размисли и страсти Mr. Green

но и това бе заради голямата и специална любов към Нихал smile3521

Как да е щастлив човека като оня вампир не спря да го преследва като конска муха Sick
Ааа, то като му дойде на главата(щастието имам предвид), ни конска муха го интересува човек, ни вампири smile3521

# 541
  • Варна
Бехлюл защото много обича Бихтер сънува че тя одушава Нихал  hahaha Представете си за каква я има той  Shocked

# 542
И двамата действаха като "гузен негонен бяга"още първият път,когато Бихтер цитира един разговор пред г-жа Дениз,а Бехлюл съвсем друг,когато ги хвана в коридорчето на третия етаж(тя излизаше с един леген),но това е съвсем нормално, за двама ,които се крият..действат по-предпазливо отколкото трябва и се издават..
но това не означава,че е глупав..а и колкото и професионален да е превода,понякога има думи "между редовеете"които не могат да се преведат Peace

# 543

Та..първосигнален е Бехлюл. Първо действа, после мисли. От там му идват и всички беди.

Ами горния като му е дал две глави и като се чуди с коя по напред да мисли #Crazy да не мислите че му е лесно на Бехлюл Sick

Magosniwa newsm10 това с мухата hahaha

# 544
И най-неспециално се беше издокарал за секс нощ в хотел с Бихтер,няколко дни преди да си ожени за хлапето. Да не говорим в последната серия колко трудно се опита да се раздели с Бих,уж завинаги.Толкова го болеше от думите й.
След всичко това,прилича ли ви на щастлив мъж,нетърпелив да се ожени и да обича жена си?

Да погадаем  само за БиБ:
Защо отиде
-Той отиде ,вярвайки ,че ще и докаже и ще устои.Аз му вярвам,защото номера в горичката му е обица
-Тя обеща след това да го остави на мира- това е важно за него-свобода
Резултат
-Дори да се бе поддал/правил секс/ ,това щеше да е наистина краят с нея/на него наистина му писна/,назависимо от Нихал .
 И ЕТО го доказателствоооо Joy
-Изненадата  /ти дойде ,а няма да ме имаш/ се оказа поредно сексуално предизвикателство от Бихтер,което би трябвало да  разпали желаето му ,но не му подейства да я търси ......................и  дори само за секс smile3521

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 19:00 от silvia_maria

# 545
 Joy Joy Joy Joy Joy JoyСилве,много си сладка..кефиш ме ..нищо,че мненията ни се разминават,много забавно представяш гледанта си точка

# 546
Joy Joy Joy Joy Joy JoyСилве,много си сладка..кефиш ме ..нищо,че мненията ни се разминават,много забавно представяш гледанта си точка

Невероятна е!
Понякога, като я чета, се чудя един и същ ли филм гледаме  Joy

# 547
Заради голямата си и специална любов към Нихал,
бе толкова "щастлив" на ергенското си парти,
че цяла нощ вместо да се забавлява с приятели,
специално бе потънал в размисли и страсти Mr. Green

но и това бе заради голямата и специална любов към Нихал smile3521

Как да е щастлив човека като оня вампир не спря да го преследва като конска муха Sick
smile3532 smile3532 smile3532

# 548
Чаровницеееее, нищо лошо за Фахрие Евджен да не чета. #2gunfire hahaha

Снежка, то явно аз нещо не съм в ред - явно само на мен не ми харесва Къванч. Даже майка ми се чуди как може да не виждам колко е хубав.  #Crazy Rolling Eyes   Hug
Като визия и излъчване за тази роля сякаш бих възприела с лекота Фахрие Евджен, например. Достатъчно красива и внушителна и в същото време излъчваща известна студенина. Но не знам дали актрисата би се справила. Трудно се пресъздават всички тези настроения, менящи се скорострелно. И в същото време поддържането на един сравнително постоянен надменен вид.
Ами въпрос на вкус. Не може всички да харесваме едни  и същи мъже.
За Фахрие - щеше да се справи, сигурна съм. Wink

# 549
  Snejka,не се сърди,само споделям мнение ,иначе ще трябва да търся къде да  се скрия newsm43hahaha
   Мангосива-разбира се,че е по-добре се смеем  Hug Явно много го е страх от Бихтерчето щом такива кошмари е имал ,взела му е акъла тя   hahaha

# 550
  Snejka,не се сърди,само споделям мнение,иначе ще трябва да търся къде да  се скрия newsm43hahaha   
hahaha hahaha hahaha

# 551
И най-неспециално се беше издокарал за секс нощ в хотел с Бихтер,няколко дни преди да си ожени за хлапето. Да не говорим в последната серия колко трудно се опита да се раздели с Бих,уж завинаги.Толкова го болеше от думите й.
След всичко това,прилича ли ви на щастлив мъж,нетърпелив да се ожени и да обича жена си?

Да погадаем  само за БиБ:
Защо отиде
-Той отиде ,вярвайки ,че ще и докаже и ще устои.Аз му вярвам,защото номера в горичката му е обица
-Тя обеща след това да го остави на мира- това е важно за него-свобода
Резултат
-Дори да се бе поддал/правил секс/ ,това щеше да е наистина краят с нея/на него наистина му писна/,назависимо от Нихал .
 И ЕТО го доказателствоооо Joy
-Изненадата  /ти дойде ,а няма да ме имаш/ се оказа поредно сексуално предизвикателство от Бихтер,което би трябвало да  разпали желаето му ,но не му подейства да я търси ......................и  дори само за секс smile3521

Той отиде,защото желаеше Бихтер като жена.Очакваше си секс и нежност,затова беше разочарован,когато видя всички тези хора.Момента с издокарването му,та чак връщането да се напарфюмира доказва,че се вълнуваше от срещата с нея.
Откъде знаеш,че това щеше да е края? Той ако е искал това,нямаше въобще да стигне до хотела.Бихтер каза,че ще го чака,а той - както реши.
Така Бихтер му доказа на него,а и на себе си,че там където е имало любов,има и още и ще има при добри стечения на обстоятелствата.
Кога да я потърси,той беше сърдит,че го е изиграла,докато е очаквал секс от нея.

Ако приема,че Бехлюл силно обича бъдещата си съпруга,затова още при първата възможност скача под юргана с Бихтер.Това ли е представата ти за  влюбен човек,който изневерява още преди сватбата?
На колко си години всъщност? Дано не ти се падне един такъв Бехлюл,в чудо ще се видиш.

Според теб,горкичкия,мил и любящ Бехлюл е решил да се жертва и да прави любов с Бихтер,само и само,за да го остави на мира?  Mr. Green Горките мъже - секс насила правят,живи да ги оплачеш....

# 552
Бихтер в действие

# 553
Пак е станало доста "горещо"! Вече всички разбраха, че всеки тук има различна представа за любовта и доста задълбочено чете между редовете! Немисля, че е чак толкова слажна сюжетната линия Laughing. Нима любовта не е да прощаваш на някого повече, отколкото заслужава!.
Както се случва във филма?
Чудя се какво ще стане ако започне дискусия за ревносста?! Всеки герой от сериала е обсебен и от ревността, и може би затова образите стават сложни и непредсказуеми....
Няма съмнение че Бехлюл е ловец. Той в голяма степен е привлечен от самия процес
на завладяване на жената, а не от крайния резултат. Готов е на всичко.
Но когато "плячката" е в ръцете му, загубва интерес и отново тръгва на
лов. Той е умел изкусител и познавач на женските желания - затова
съблазнената от него жена е готова да му прости всички прегрешения.....

# 554
Относно 'силната' му любов към Нихал...Ами глупости са това.
Той е толкова емоционално изцеден от Бихтер, за какви изобщо силни чувства може да се говори изобщо след това. Бехлюл да не е свръх-човек ..
Има нужда от спокойствие и обич след такова преживяване.
И точно това открива в Нихал.

Общи условия

Активация на акаунт