Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 394
  • 725
  •   1
Отговори
# 555

Според теб,горкичкия,мил и любящ Бехлюл е решил да се жертва и да прави любов с Бихтер,само и само,за да го остави на мира?  Mr. Green Горките мъже - секс насила правят,живи да ги оплачеш....

Аз съм гледала 77,78 ,79 и само оттук оттам останали епизоди.
Нямам спомен кога се случва и подробности.
За Нихал ще коментираме като му дойде времето,
все пак по общо:
Мотото на Бихтер"Ти ме желаеш за секс и това означава,че ме обичаш и трябва да избягаш с  мен"може да има смисъл само за някой мухльо или неопитн момче,може би
С това поведение и това преследване никога не може да върже  един плейбой.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 20:34 от silvia_maria

# 556
От доста време се опитвам да си намеря серията,в която дават малкият Бехлюл на стъпалата и не успявам. Някой може ли да ми помогне,и на български и на турски съм съгласна.

Благодаря предварително!  Hug

# 557
 Гледала си само няколко серии с едно око и мнението ти е базирано само и единствено на тях.Това ли да разбирам?

# 558
  • Пловдив
silvia_maria какви са тия дълги копирани цитати - направо заемаш по 1 страница.
Не си само ти в тази тема. Съобразявай се малко. Ако го правиш нарочно - не дразниш никого,
просто си почини малко. Остави и някой друг да се изкаже.

# 559
момичета, какво става? защо не дават филма? и по една серийка ли няма да ни отпуснат? Sad
СТЪКЛЕН ДОМ не ме кефи , искам си Бехлюл и Бихтер  Laughing
някой знае ли кога ще го дават пак? Rolling Eyes

# 560
Гледала си само няколко серии с едно око и мнението ти е базирано само и единствено на тях.Това ли да разбирам?

Приемаш ли моя превод за финалния монолог на Бехлюл  на гроба?
Има ли предните теми превод на този монолог /не от фенка с предразсъдаци/

# 561
момичета, какво става? защо не дават филма? и по една серийка ли няма да ни отпуснат? Sad
СТЪКЛЕН ДОМ не ме кефи , искам си Бехлюл и Бихтер  Laughing
някой знае ли кога ще го дават пак? Rolling Eyes

Сряда 2 серии, а Четвъртък и Петък по 1.

# 562
  • Пловдив
Чаровницеееее, нищо лошо за Фахрие Евджен да не чета. #2gunfire hahaha

Снежка, то явно аз нещо не съм в ред - явно само на мен не ми харесва Къванч. Даже майка ми се чуди как може да не виждам колко е хубав.  #Crazy Rolling Eyes   Hug
Като визия и излъчване за тази роля сякаш бих възприела с лекота Фахрие Евджен, например. Достатъчно красива и внушителна и в същото време излъчваща известна студенина. Но не знам дали актрисата би се справила. Трудно се пресъздават всички тези настроения, менящи се скорострелно. И в същото време поддържането на един сравнително постоянен надменен вид.
Ами въпрос на вкус. Не може всички да харесваме едни  и същи мъже.
За Фахрие - щеше да се справи, сигурна съм. Wink

Чаровница не харесва героинята на Фахрие от "Листопад", затова пише така. И понеже харесва "опонентката" й- Лейля, дава предпочитание на Гьокче Бахадър. Всъщност за мен и двете актриси са много добри, независимо на коя героинята ми допада повече.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 20:53 от svetla

# 563

Приемаш ли моя превод за финалния монолог на Бехлюл  на гроба?
Не отговори на въпроса ми Simple Smile Не го приемам,защото има грешка в превода на една съществена думичка,която обобщава много  - страхливец.

# 564
Добър вечер, момичета!
И аз да си кажа мнението за Бешир - за мен е като "тихата вода" и неслучайно накрая точно той раздрусва дървото и ябълката пада. И него любовта му към Нихал го заслепява и върши неща, които не могат да бъдат обяснени еднозначно. Напр. снима с камерата там каквото снима и го размотава този пусти му диск та почти до смъртта си. Обича и уважава Аднан, да, обаче не му казва направо за проблема.
Любовта между Сюлейман и Шаесте е ясна - там с оглед на възрастта повече е уважението.
Капитан Ръза и Несрин - за мен тяхната любов е от сорта "да не са сами и да си имат другарче в живота".
По нататък се кефя и на Айнур и Хилми ......

Апропо, за първи път чувам за "остатъчни страсти, чувства и емоции" newsm78 Това не ми е понятно!
Аз съм откровен човек и изяснявам докрай нещата, не оставям остатъци, ноо.......въпрос на гледна точка!

# 565
Според мен почти всички герои търпят развитие...някои в положителна,други в отрицателна насока.В това число и Бешир Peace

# 566

Приемаш ли моя превод за финалния монолог на Бехлюл  на гроба?
Не отговори на въпроса ми Simple Smile Не го приемам,защото има грешка в превода на една съществена думичка,която обобщава много  - страхливец.
Имам много пропуски ,но и достатъчно съм гледала .
 Поддържам мненията си , писани преди да съм гледала много по-малко

кое е неточното и с какво не си съгласна с моя?

а не може ли да се преведа така?:
Тя го моли за помощ защото усеща ,че губи любовта на Аднан ,а много го обича:
Той и казва:
"Ти няма да загубиш любовта на Чичо"
""Нямаш причина да се притесняваш за това"
.
...
.....плаче......
"Аз съм подлец ......Ако не бях такъв,ако бях набрал смелост да хвана ръката ти"../като брат ,а не да те прелъстявам /,
".Аз пронизах, мъжа който ме наричаше свой син "......

coward- страхлив, жалък страхливец, подлец, изменник, пикльо

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 21:32 от silvia_maria

# 567
Какво развитие търпят Сюлейман,жена,дете,сестрата на Аднан..?
А за Бешир съм съгласна,от смърт по-голямо и високо развитие не виждам за един персонаж.

# 568
А за Бешир съм съгласна,от смърт по-голямо и високо развитие не виждам за един персонаж.

Много си сладка!  bouquet

# 569
Писах почти.

Общи условия

Активация на акаунт