Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 371
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Честен плейбой-такова животно няма! #Crazy
За никого не е тайна ,че е плейбой-не го крие Twisted Evil
Не е обещавал обвързване  на Бихтер ,нито я е лъгал. #2gunfire
 newsm78Дори, когато се сгоди за Елиф и после я заряза не го бе планирал - Joy Така му се случи-

hahaha  е верно ,че често му се случва да му омръзват жените ,
но Бихтер дори бе предупредена Hug

Къде видя честност?!Това не беше нито честност към нея,нито предупреждение,а по скоро Бехлюл си обеща,че няма да хлътне по нея,както става ясно и това не спази...

Ако под хлътна -разбираш да се отдаде,да прави секс-да определено е хлътнал
Но това прави с всички жени
Под хлътнал той разбира да желае да се ожени и да изпълнява всички желания на една жена
БЕЗУСЛОВНО

Това Бехлюл не направи за Бихтер-ОПРЕДЕЛЕНО  дори я уби заради друга
ТОВА НЕ Е ХЛЪТВАНЕ,А ЗАРЯЗВАНЕ

# 496
Какво значи , че Бихтер е била предупредена?............  ooooh! Предполага се , че говорим за големи /нарочно избягвам думата-зрели/ хора, а не за малки деца........  ooooh!
И какво, нали Бехлюл казва, че я "обича"?Това чувство, ако е истинско не се изпарява толкова лесно.Пиша така, защото все още се съмнявам в чувствата му..........  Crossing Arms

# 497
Бехлюл я "убива"не защото неиска да е  с нея и не я обича,а защото няма смелост да го направи Peace

# 498
  • ... да усещаш мириса на море ...
Като изгледах видеото, което беше пуснато, реших да видя и фирмата, защото и аз харесвам много часовници. Това е холандска фирма TW Steel. ”Тя се ползва с добра репутация на иновативен и смел начин на живот. Марката - вече се предлага в над 80 страни по света”. Заедно с дистрибутора си в Т-я Forum Saatcilik, обявяват своя нов посланник на бранда ‘Big in Oversized Watches’ Къванч Татлъту (първо останах с впечатление, че ще има своя линия, но може би не). текста на прес-съобщението Част от думите на президента на компанията (28 годишен) за Къванч: ”Ние сме абсолутно удовлетворени да имаме Къванч, като наш посланик на този бранд.... С амбицията му да пробие в англоезичните роли и световното кино, съчетани с неговата външност, възможностите на Къванч са почти неограничени. Той е перфектен  посланик за TW Steel, той е млад, той е уверен и той знае накъде отива. Ние се радваме да работим с Къванч и да задълбочаваме нашите отношения.” Една от първите изяви на Къванч за тази марка ще бъде на Гран при на Турция през Май, тъй като фирмата е официален партньор на Lotus Renault GP и ще посрещне Къванч (по всяка верочтност ще гостува и в бокса).
Холандците разчитат на неговата популярност в Средния Изток, но във видеото Къванч споменава и "Балканите"...

реклама на часовниците. С такъв е и Къванч на пресконференцията.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 16:23 от tara_lezhka

# 499
  Силвия-Мария като те чета не ти давам да си по-голяма от седми клас,за да не правиш разлика между хлътване,желание за брак,изпълняване безусловно на желания,отдаване и т.н. и т.н. Моля те -стига,особено това писане с големи букви,което е равнозначно на крещене и е  против правилата. С най-добри чувства-никой няма да започне да мисли като теб,ако ще и само с големи и цветни букви да пишеш  Peace
   Мисля,че ще има и часовник,който ще носи името на Къванч  или поне така разбрах от едно негово интервю след като е приел да работи с тях.Казва,че това не е рекламен договор,а  продукт ще представя името му.

# 500
Бехлюл я "убива"не защото неиска да е  с нея и не я обича,а защото няма смелост да го направи Peace

Кое те кара да повярваш в това ,и да го твърдиш.
Всичко ,което и казва и прави след края на връзката им говори :
Казва и:
Всичко между нас свърши
Това беше само страст.
Ти не ме обичаш,мразиш ме .Ти си луда по мен.
Дори да не съм с Нихал няма да съм с теб

# 501
Какво значи , че Бихтер е била предупредена?............  ooooh! Предполага се , че говорим за големи /нарочно избягвам думата-зрели/ хора, а не за малки деца........  ooooh!
И какво, нали Бехлюл казва, че я "обича"?Това чувство, ако е истинско не се изпарява толкова лесно.Пиша така, защото все още се съмнявам в чувствата му..........  Crossing Arms

Да определено я обича ,но на него му се е случвало често с много мацки   и за кратко му минава обичта

# 502
  • София
Хм, много кофти...

# 503
Какво значи , че Бихтер е била предупредена?............  ooooh! Предполага се , че говорим за големи /нарочно избягвам думата-зрели/ хора, а не за малки деца........  ooooh!
И какво, нали Бехлюл казва, че я "обича"?Това чувство, ако е истинско не се изпарява толкова лесно.Пиша така, защото все още се съмнявам в чувствата му..........  Crossing Arms

Да определено я обича ,но на него му се е случвало често с много мацки   и за кратко му минава обичта

Тогава за каква "обич" говорим?........  Tired Има и други понятия: увлечение, мимолетна страст, но "обич", много се съмнявам..........  Crossing Arms

# 504
  • Пловдив
silvia_maria защо за малко не си изключиш компютъра - да
можем да си починем от повторенията ти. Човек не може да се впише от теб.
Пълнолетна ли си наистина?

# 505
Какво значи , че Бихтер е била предупредена?............  ooooh! Предполага се , че говорим за големи /нарочно избягвам думата-зрели/ хора, а не за малки деца........  ooooh!
И какво, нали Бехлюл казва, че я "обича"?Това чувство, ако е истинско не се изпарява толкова лесно.Пиша така, защото все още се съмнявам в чувствата му..........  Crossing Arms

Тогава за каква "обич" говорим?........  Tired Има и други понятия: увлечение, мимолетна страст, но "обич", много се съмнявам..........  Crossing Arms
newsm10

# 506
Излиза,че обичта е като сърбежа.Почесваш се,намазваш се с антиалергично кремче и ти минава.... Joy Joy Joy ooooh!

# 507
Точно, а в последния ти пост Силвия-мария, излиза, че ме подкрепяш, а аз съм на коренно различно мнение от тебе...........   ooooh! ooooh! ooooh!

# 508
  • Пловдив
tara_lezhka ето такива работи обичам да чета. По назад споменах за Бехлюл и Къванч.
Отговора на една съфорумка бе - че не познава Къванч. Ами как ще го опознаем - ето така,
като четем и гледаме видеа за живота им и извън сериала.

# 509
  • София
 Силвия-Мария като те чета не ти давам да си по-голяма от седми клас,за да не правиш разлика между хлътване,желание за брак,изпълняване безусловно на желания,отдаване и т.н. и т.н. Моля те -стига,особено това писане с големи букви,което е равнозначно на крещене и е  против правилата. С най-добри чувства-никой няма да започне да мисли като теб,ако ще и само с големи и цветни букви да пишеш  Peace

Браво, Чаровнице! И този път си права!

Общи условия

Активация на акаунт